You are not logged in.

Search results

Search results 1-50 of 896.

Thursday, 3 August 2006, 12:43

Author: Rozbujany Betoniarz

D.C & Akademie D.C vs R.B & HAC (nierozstrzygnięta)

Quoted Brat_chomika napisał(a) Głupie Pytanie nie? Gdybys zadal je tydzien wczesniej to by nie bylo takie glupie.

Thursday, 3 August 2006, 10:28

boox [A.K] vs Ksieciunio [P.f.H.] ~307%

szkoda, ze pfh gratuluje, ale % maly jak na ostatnie czasy ;p

Thursday, 3 August 2006, 9:09

DamianR-odszedl do reala

Damian to oszust i kawal mendy. Mowilem mu, zeby poszedl ze mna pracowac do Biedronki, zgodzil sie, juz snulismy wspolne plany jak to razem bedziemy podbijac magazyny tymi nieprogramowymi nadgodzinami, juz od 2 miesiecy chodzilismy wspolnie na silownie by podolac temu nieludzkiemu wyzyskowii, a skurwiel poszedl ostatecznie do Reala i teraz musze w Biedronce zapieprzac za dwoch. btw on nie za bardzo chcial by ktos sie tym na forum chwalil skoro sam tego nie zrobil...

Wednesday, 2 August 2006, 21:25

borus(_K.o.S_) vs Fouta (Enclave)& krzyko13 (Enclave) -386%

jakis raport? cud nad cuda przy ostatniej suszy i braku rw w kranie gratuluje

Tuesday, 1 August 2006, 15:50

Najlepszy bunkier uni-14

Quoted Lelen napisał(a) Bunkier ma być o tyle duży, aby chronił surówkę i garść stateczków bo reszta floty ma miejsce na moonie resztę surki lepiej włożyć w eko/flotę (niepotrzebne skreślić). A co, jesli ktos po prostu chce miec bunrka bo tak i juz?

Tuesday, 1 August 2006, 8:25

Brawo, jeszcze troche satek i nadgonimy ich w brakach krysztalowych

Monday, 31 July 2006, 20:09

Quoted Qwerty-B.R napisał(a) I po co wspominaleś Zibbiego :/ Chłopak cięzko pracuje i nie może grać po nocach. A to, że prawie co dzień jest na koncie świadczy o Jego zainteresowaniu i klimacie w naszym sojuszu Czyli juz nie mozesz powiedziec, ze nikt od was nie poszedl na urlop z powodu wojny

Monday, 31 July 2006, 14:57

Quoted Qwerty-B.R napisał(a) Zupełnie przypadkowo po moim skanie darth master wziął urlop I tylko ty masz mozliwosc przegladania galaktyki gdzie widzisz go na urlopie.

Sunday, 30 July 2006, 22:21

[R.B] Acheronus vs [aDC] megadragon [~426,255%]

Quoted megadragon napisał(a) Szkoda że wyszłeś na minus jakieś 10 mln metalu hehe 7.3kk w plecy jest Aha, Konop jeszcze was nie wyprzedzilismy, braklo cale 39 procent Ale moze ktos inny ustrzeli cosik i spelnia sie twe slowa

Sunday, 30 July 2006, 22:09

Quoted Qwerty-B.R napisał(a) Ciekaw jestem jak go dopadles. Tym razem szczescie po naszej stronie

Sunday, 30 July 2006, 19:57

[R.B] Acheronus vs [aDC] megadragon [~426,255%]

Ale Duk to Duk i sie przywali o straty. Wreszcie go caples Acherku, masz u mnie flache (dobrze, ze daleko mieszkasz )

Sunday, 30 July 2006, 19:54

Jestes prze Szmatan po prostu. Wielkie gratulacje po raz setny.

Saturday, 29 July 2006, 10:37

Ender [Fleet] - Mohammed Hassan [A.K] (749%)

Quoted Gregor111 napisał(a) i RB Vendetty wychodza lepiej AK

Saturday, 29 July 2006, 8:16

Ender [Fleet] - Mohammed Hassan [A.K] (749%)

Ciekawe kiedy bedzie reakcja ze strony AK Gratuluje Ender.

Friday, 28 July 2006, 11:14

No Darth, jeszcze tak poatakujesz to moze ich dogonimy gratuluje

Thursday, 27 July 2006, 10:18

shinigami [Fleet] + Ender [Fleet] vs Nigger [R.B] ~ 2067% + 54%

Quoted Ellohir napisał(a) Nigger faktycznie był bardzo trudny do złapania, tym bardziej graty, a NIggerowi szybkiej odbudowy. Nigger dalej jest nie do zlapania Juz ktorys miesiac pracuje sobie gdzies hen tam gdzie kaczory nie dolatuja.

Thursday, 27 July 2006, 10:08

shinigami [Fleet] + Ender [Fleet] vs Nigger [R.B] ~ 2067% + 54%

% piekny, ale masz nosa Wuju, jeden jedyny dzien, jeden jedyny blad przez tyle miesiecy grania i trach

Wednesday, 26 July 2006, 20:29

V for Vendetta [TRuST] vs. Whiteman [IMMORTAL] ~ 703%

Brawo, piekny % sojuszniku trochu szkoda, ze immortal, ale na bezrybiu i niesmiertelny jest smiertelny

Tuesday, 25 July 2006, 15:43

Quoted Qwerty-B.R napisał(a) Wkońcu coś mnie zmobilizuje do zrobienia większej ilości raporcików Mam nadzieje, ze juz ci sie to nie uda Gratuluje Darth po raz cztery tysiace osiemset trzydziesty szosty

Tuesday, 25 July 2006, 13:39

Darth Master [R.B] vs Marcin84k [D.C] ~ 183%

Gratuluje. maly kroczek w przod, trzeba jeszcze kilka kroczkow

Tuesday, 25 July 2006, 10:01

Quoted Qwerty-B.R napisał(a) Farben dla przypomnienia przed wakacjami nie miałem czasu, tak jak Jet i Sai, którzy robili flotkę. Dlatego wcześniej nie było raportów. Nie chodzi mi o wojne. Bardzo dlugo nikt ich nie zlomowal, a na universum sa znacznie lepsi zlomiarze od was, i temu nie mozesz zaprzeczyc, a jednak oni sie trzymali. Ale stalo sie co sie stalo i to gadanie chyba jest teraz zbedne. Juz i tak jest tutaj na tyle postow, ze nie chce mi sie szukac rw by sprawdzic jakie floty nam rozwal...

Tuesday, 25 July 2006, 9:47

Quoted Qwerty-B.R napisał(a) Dla tego śmiem stwierdzić, że winą złomowań nie jest mała aktywność lecz brak umiejętności Byc moze i brak umiejetnosci. Ale w takim razie zadziwiajace jest to, ze dopiero w wakacje polegli, utrzymujac sie wczesniej w spokoju przez kilka miesiecy. Nie ma co gadac po proznicy, doskonale wiem, ze przegrywamy i nie potrzebne jest to wszechobecne obrazanie mojego sojuszu. Pisze to do Duka szczegolnie.

Tuesday, 25 July 2006, 9:06

Quoted duk napisał(a) Rozbujany reprezentujecie sojusz - ktory od dawna powinien się rozpaść to jest żenada nie sojusz i tłumaczenie wakacje albo pisanie najsłabsi ciekawe co jeszcze wymyślicie - bo szczerze pisząc takich głupot to nawet na księżycu ufoludki nie czytają -- My uderzamy we wszystkich do ktorych mamy zasięg..............i więcej nie piszcie, bo spam nabijacie, każdy wie wie R.B to kompromitacja . Podobno farmisz Damiana, tak wiec dlaczego w niego nie udezysz i nie pokazesz definit...

Tuesday, 25 July 2006, 8:54

RE: Sir Kuba[R.B] & Kamiljan [CS] vs Nobilium[Cry baby]~801%

Quoted pesymista napisał(a) Tak się Panowie cieszycie ?, rozumiem jak by 1 z was zaatakował tego Goscia to byście sie mogli wtedy cieszyć a tak to sie schowajcie w krzak!!! Bog powiedzial "ACS jest po to, by sie nim dzielic" gratuluje panowie

Tuesday, 25 July 2006, 8:50

shinigami [Fleet] vs SinAr [MAGIEL] ~ 1064%

45kk zysku, ja na tyle musze rok pracowac, do tego dochadza wyplaty dla górnikow i placenie odszkodowan po zamieszkach z ich udzialem w czasie strajkow jak tak dalej pojdzie, to zaraz bedzie zemsta na booxie :rolleyes:

Tuesday, 25 July 2006, 8:44

Aaaaaaaleee dajemy dupki. kurza kapota nie bylo mnie w kraju (kraj to krzeszowice, reszta to zadupie ) a tu juz takie ciegi dostalismy siara jak nie wiem ;\ wylapujecie naszych najslabszych, i o to chodzi, w koncu z silniejszym sie przegrywa. macie do tego nosa, my cosik nic wam zrobic nie mozemy, za dobrze sie pilnujecie i za daleko do was mamy. wy mozecie latac cala gale, bo i tak nasz nie ucieknie, wstyd. na was to tylko strata deuta dostalismy w dupe i przypuszczam, ze tak to sie skonczy, ju...

Monday, 24 July 2006, 7:53

Mumcio (A.K) vs VoGuE (DuN3) - 502.72 %

Quoted Yoshimitsu napisał(a) P.S. 200k LM będzie bardziej nice wyglądać No, pieknie bedzie wygladal % zrobiony z 200k lmow przy malych stratach agresora, ktory wpakuje sie w takie cus krazkami szkoda Voga

Tuesday, 18 July 2006, 7:57

Rekordy universum 14

a najlepsze, ze tyle rakiet pada pod paroma tysiacami krazkow

Monday, 17 July 2006, 18:17

deb [A.K] vs stepniarz [UW] 214%

Quoted Zalew83 napisał(a) A kury będą znosić kwadratowe jajka Cos trzeba bedzie robic gdy kopalnie beda za drogie :tongue:

Monday, 17 July 2006, 9:42

Quoted Lelen napisał(a) Farben, zawsze możesz to zrobić zeby mi sie chcialo Quoted raul_robert napisał(a) Ty to jestes debesciak Jak sama nazwa wskazuje

Monday, 17 July 2006, 9:09

kurka jak tak patrze jakimi flotami robicie takie duze % to czasem mam ochote poswiecic miesiac na budowe statkow i tez pozlomic gratuluje

Sunday, 16 July 2006, 10:04

landrynka (R.B) vs kroll (S.c.W) 217.96 %

Brawo cukierus Acher nie bucuj tu, tylko zlomuj!

Sunday, 16 July 2006, 8:17

Darth Master[R.B] vs Krefey[RAPAX] 396%

Kurde, trzecie rw w ostatnich dwoch dniach, w tym dwa z wielkim zyskiem, cham i prostak! :tongue:

Saturday, 15 July 2006, 21:51

Historia Naszego UNI - komentarze

prawie 10% w tydzien przy 3 milionach punktow, Wujek jakis bank okradl chyba

Saturday, 15 July 2006, 14:35

Darth Master[R.B] vs Moris[Ghad] 253%

Ociemnialy trafil statkami w jakas planete, sukces

Saturday, 15 July 2006, 10:28

Polowa z tych 31% zrobionych przez Duka pochodzi z jego floty. Ale to wojna jest, na straty sie nie patrzy. Trzeba sie lepiej pilnowac.

Saturday, 15 July 2006, 8:14

Gregor1 (CS) vs Etylowy Czesiu (A.K) ~920%

Quoted Grzesio! napisał(a) Gregor chce wygrysc Booxa Juz to zrobil, jesli patrzec na ostatnie tygodnie. gratuluje

Friday, 14 July 2006, 10:34

klos [Fleet] v micsta1 [IMMORTAL] ~465 %

Quoted Darth MasteR napisał(a) graty , kolejny immoral padl :o , Muchy nie ma i pewnie dlatego. Wczesniej sie bali gratuluje

Wednesday, 12 July 2006, 20:57

zzz zzzz zzz jeden drugiemu nagaduje i po co to czujecie sie przez to lepiej czy cos? zajmijcie sie wojna a nie jalowym pyskowaniem na siebie