Search results
Search results 1-50 of 188.
Agresorowi gratki No lopezik powodzenia w RL ja tez niedługo tam ide:-)
Książe niemam oto żalu ze odszedłeś tylko oto ze nie wyrózniłes sie od żadnego znas sam nie nabiles jakis% a to byl powod odejścia.NIe bede pisal wiecej szczegółoww ale ich nie rozumiem trzymaj sie!
Może satkami tata by nie uciekł ale posiada wieksza flote od tej ktora na niego leciała i wystarczylo by mu 45minut by uchowac satelitki.Nastepnym razem bede słuchal malca ehehe
Gratulacje ładny% .Wojan z góry przyjeta na porazke wy walczycie my przygotowujemy wielką fuzje w ktorej sojusz GS i tak przestanie istnieć. Jeszcze raz gratki % co najdziwniejsze w tym było nowo narodozny synek całą noc nie dawal mi spać teraz wiem co chcial mi powiedziec ostrzec przed tym atakiem:-)pozdro for all
No gratki dołozyliscie mi teraz trzeba sie odbudować:-) pozdrawiam przeciwników
Ta wojna to bedzie walka chyba o drobnice:-( chyba ze ktos znas zrobi jakis błąd Następujące floty Następujące floty stanęły przeciwko sobie: Agresor DOMINATOR20 [list]Flota: " Okręt wojenny: 2500 [/list]Obrońca angelique88 [list]Flota: " Duży transporter: 4 " Okręt wojenny: 2 " Satelita słoneczny: 57 Obrona: " Wyrzutnia rakiet: 900 " Lekki laser: 9 " Ciężki laser: 5 " Działo gaussa: 6 " Działo jonowe: 28 " Wyrzutnia plazmy: 14 " Mała powłoka: 1 " Duża powłoka: 1 [/list]Po 1 zaciętej rundzie... ...
Kto bedzie robil podsumowanie i co jaki czas??
MAgol no to zrobiłes pogrom gratki teraz ty tu rządzisz! Szkoda sojusznika no ale cóż powodzenia w realu
Marlon gratki ta impreza sobotnia kosztowala mnie 20% Trudno sie mówi gratki% A tu % od Golmena Agresor G o l m e n (kordy. jonias) Broń: 130% Tarcza: 110% Osłona: 140% Typ O.wojenny. Il. 89 Obrońca angelique88 (kordy) Broń: 130% Tarcza: 120% Osłona: 130% Typ Sat.slon. Wyrz.rak Plazma M.powloka D.powloka Il. 75 224 1 1 1 Agresor wygrał bitwę! Przejął 28.184 metalu, 18.028 kryształu i 21.577 deuteru Agresor stracił łącznie 240.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 818.000 jednostek. Na tych wspó...
no ładnie ładnie samis ie rozbiją:-) A ja bym dorwal 222niszczyciele mialem juz wyliczone ale zawrocil:-(
Wojna nam nie nareke bo jeszcze nie zakonczylismy prac nad budowa nowego sojuszu.Wiec pewnie wielkiego zaangazowania znaszej strony nie bedzie ale wojne musimy przyjąć wiec powdzenia obu stroną~!
GRatuluje ładny % naprawde ładny Obrońcy szo
Agresorowi duże gratki A obrońcy kup sobie dres z napisem FS:-)
Dominator gratulacje mistrzu szybka odbudowa! Obrońcy szo
Matylda lamko gratuluje Rw,pusciłes 10gs do piachu ładnie Obrońcy szybkiej odbudowy ale nie zemsty:-)
Agresorowi gratki szkoda tylko ze na naszym sojuszniku Dawid szybkiej odbudowy zycze
Szkoda was chłopaki mam nadzieje ze team wam to jakos wynagrodzi!!!11
GRatki Ładny% choć zysk niezaduzy Obrońcy odbudowy i zmienienie taktyki bukrownika na fs
Dominion mniej gadania a wiecej woli walki! Casidy gratki oby tak dlaej i postaraj sie wiekszy % zrobic może to obudzi wielkie Dominion!!!!!!!!!!!!!!
Xiao gratulacje ładny% Dominatorku nie kończ debris twoj to sie odbuduj i dalej dominuj na uni10!!
GRatki Dominator ładne rw ładny % i ładna ilość kr obroncy szo
Obrońcy gratki A ty Scypion nie poddawaj sie!
Dla agresora gratki dla obroncy powodzeniaw RL
Szkoda że odchodzisz no ale powodzenia w RL i mam nadzieje ze jeszcze tu wrócisz tylko sie spiesz bo tez pomalu mysle coraz czesciej o emeryturze pozdrawiam
Jeszcze nie dowierzam ale gratuluje ladne rw Obrońcy szo tej czesci floty
Gratki Lapcok i Kura ładny % sorki ze ja nie polecialem ale nie moglem sami wiecie co i jak Kulfon gratuluje postawy i powodzenia zycze w odbudowie
Zgadza sie działania zakończone za porozumieniem obu stron wiec Remis!!!!!!!!! PROSZE ZAMKNĄĆ TEMAT!!!
GRatki White ładna akcja Bociek sojuszniku tobie także gratuluje innym ktorzy rakietowali bunkierek Obrońcy szo!
Cwirek Rw powalająco piękne wielkie gratulacje OBrońcy powodzenia w RL
Gratulacje Duszek sojuszniku no i oczywiście Dominatorowi za pomoc ładnie to zrobiliście kolejne GOTU padło Agresorowi szo i nauki spowolniania floty przed atakiem
Gratki fazo ładny zysk no i tytan zawsze Obroncy szo
Gratulacje Agresorom wspaniała akcja no i ładny % a mogbyc jeszcze wiekszy:-) Obrońcy szo lub powodzenia w RL
gratulacje panowie ładny %
Gratki panowie ładne rw w waszym wykonaniu. pozdrawiam
Ja tam nie bede oceniał ani DW ani ALLIANCE wygra leprzy i tyle.Rudy rozpamietuje dawne czasy i unosi sie chwałą ze przegralismy wojne dolanczajac do St na pare dni przed zakończeniem.Ale on zawsze był tylko mocny w gebie i nic pozatym gdybym teraz mial drugie konto dal bym mu je aby pokazac ze nc by nie wsnióls do tej wojny.Skoro na serio go niema i nie dotyczy go juz ta wojna to niech sie nie udziela.Rafik powodzenia waszemo sojuszowi nie szczekajmy na siebie ani nie obrazajmy gratulujmy sobie...
Rafik to nie zmienia faktu ze zyl tym sojuszem i zawsze podkreslal ze dostali bysmy takie baty że chej wiec chcemy sie przekonac.Dlatego nie wypominajmy faktow czy jest czy niema tylko przyjmijcie z honorem wyzwanie nasze
No to w takim razie do boju!! Niech wygra leprzy a nie wyższy w statystykach!
Rech gratulacje % dobry i zysk:-) ps:Na takie rw to ja ci moge wystawki porobic wiec zagadaj jak cos
Confiable Szkoda ze odeszłes no ale szacuneczek dla ciebie pozdrawiam i zycze powodzenia w RL
Bubus życze odbudowy i zemsty!!!! Herr SS wstyd i żenada jeszcze twoje tłumaczenie jest żałosne poprostu czlowieku niemasz żadnych wartosci i nigdy czy jako graczowi czy jako człowiekowi bym ci nie zaufał i innym tez to radze gdyż dlatego pana liczy sie tylko chęć zysku!!!!!!!!!!!!!! Herr SS gratuluje najbardziej żałosnej akcji natym uni dlamnie jestes top 1 jesli chodzi ługarstwo i brak jakiego kolwiek honoru.
No to niech wygraleprzy czyli ST Czekam na ładne Rw Magnum
Agresorowi gratki za duzy zysk i % Obrońcy szo!!!!
Agresorowi duże gratki ostanio stal sie kiler nr 1 na tym uni! Gigol a tobie co może zyczyć szybkiej odbudowy i jeszcze szybszej zemsty!!Mam nadzieje że nie skończysz i sie podniesiesz
Agresorom gratki. Sojusznikowi szo choć ponoc odchodzi wiec powodzenia też w rl. ps:Kinga szkoda ze nas olałas z freakiem bysmy telepkami zrobili ci obrone tymbardziej z e to marne 5 gs ale twój wybór!
Quoted RD Lord Darth napisał(a) Agresor wygrał bitwę! Przejął 1434183 metalu, 1434183 kryształu i 1434183 deuteru Agresor stracił łącznie 0 jednostek. Obrońca stracił łącznie 6674000 jednostek. Na tych współrzędnych znajduje się teraz 1036200 metalu i 966000 kryształu. Nie powiem kto byl tak chojny dla mnie P.S. Wychamujcie z tymi Owcami Lord a niech bedzie ze jestesmy mikołajami sa świeta:-)My je spedzamy z rodziną,czasem i przy kieliskzu wiec w takim okresie nie trudno o zapomnienie fs gdy gr...
Quoted amo15 napisał(a) Jednak sam poleciałes Gratki wyczysciłes go Ciekawe czy znowu owieczki odbuduje ---------------------------------------------------------------------------- Grifin juz nie gra dla twojej wiadomosci rzucił gre w dzien przed wigilią
Quoted Lapi napisał(a) haha niezauwazylem w pierwsze jchwili, ze to drugie RW, ale patrze, ze brak komentarza mojego, a przeciezp isalem post, a tu dobitka, no to narobil floty ten dostawca surowki eh szkoda, ze ja ich nie skanuje :S graty ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Lapi to zacznij skanować pewnie tez bys sie obłowił.Wigilie moja flotka na 2000% stała 8h bez fs. Griffin powodzenia w rl ,zazdroszczeci ze sie juz uwolniłe...