Search results
Search results 1-50 of 225.
Brawka obroncy lizaczek, batonik i co tam jeszcze będzie chciał
a co to za podróba kwaziego eeee??? Szo pokonanemu
Gdyby placono mi za kazdy post ktory wpisuje pod st Guinnka pewnie bym juz byl bogaty brawo kolego kolejnego St obroncy pakiecik
no, prosze wczoraj guinnek dzis Ty walisz st bravko i oby tak dalej panowie
he ja wiedzialem ze tak bedzie.... szkoda ze ja musialem oddac swoje konto z powodu wyjazdu bo zapewne jakies rozdania na tej uni nalezaly by do Nas piekne st oby tak dalej
Quoted from "boryspiotr" A przeliczyłeś Speed Simem, albo Drago Simem?? Może lepiej byłoby fs-ka zrobić a co to FS ha ha ha nie no żartuje. nie mam techów szpiegowskich co za tym idzie nie widziałem co leci na mnie czyli rosyjska rulecia przeciwnicy też nie wiedzieli do konca w co lecą lm,y były up A dla reszty top co wpisują się wyżej Ave xD i do przodu lato trwa a Ty buduj flocie ha ha ha
Quoted from "corvus1" O... a skąd się tacy biorą, wtopił i jeszcze się cieszy ba niemal sukces bo jakichś "noobów" zjechał 0/5 jasne frajda była by większa gdybym wygrał to starcie ale nawet przegrana w takiej sytuacji cieszy kiedy wiesz że kontem nie będziesz grac a możesz komuś zrobic małe kuku a cieszyc się nie wolno ? podchodze troszkę sceptycznie do tej gry więc wali mnie to czy wygrana czy przegrana ważne że zabawa jest
Quoted from "Frilly" To jest dla Ciebie ciekawa wpadka ? jak najbardziej panowie wrócili z delikatnie zmiejszona flotą jakieś 24k w plecy mi na koncie i tak nie zależy ale frajda pojechac dwóm noobą z top 100 będąc w top 2000
Myśle że warto pochwalic sie tym Rw i tak miałem słaby start ze swojej winy na tym uni brak czasu wiec zabawa jak najbardziej wskazana bitwa na minus jak nic ale jaka frajda Starcie z 07-14 16:16:47 następujących flot: Agresor big martin (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: M.transp.: 2 L.myśliw.: 2 C.mysliw.: 1 Agresor Ciapo (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: L.myśliw.: 1 Agresor Ciapo (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: M.transp.: 2 L.my...
brak tu mojej ręki xD pozdro ładne st
gratki stary piękna akcja też bym pograł ale same sępy na kontach tak więc do zobaczenia na u 66
no tak ja byłem osobą która to konto rozkreciła i na pewno nie jednej osobie przypomniało się że grał tu kiedyś Kwazi.Miło się spogląda jak jest to top1 ACS czuć po prostu że to konto było kiedyś dobrze prowadzone
ha ha ha stara lama 1 % zrobiła no nie ma co grabki obrońcy Szof
a Tobie jeszcze sie ta gra niee znudziła ja już nick i hasło zapomniałem do forum a co tu mowić o gierce <lol2> Ale gratki pikna akcja Pozdro z Reala
ja wiedziałem że tak będzie ;D gratulacje chodź szkoda że na sojuszniku
brafoo <klaszczeuszkami> zulolandia wymiata
piękne pożegnanie widzę ze konto Ci dobrze sprzyjało gratulacjone a teraz czas na mnie boicie sie??
zysk piękny szkoda ze ja już nie mam zapału do Ogame Pozdrowienia z Reala
Quoted Merxal napisał(a) Ja zakladalem United i feniks tez nie pamietam gratki guuin Szo dla obroncy niema bo juz konto oddale albo w najblizszym czasie sei go pozbedzie A ja Pamietam Feniksa ale z Afery a nie z United a Ciebie jako załozyciela nie pamietam... Braciszek Novl te osoby pamietam a w United byłem tez Graty Guinnek widze ze moje konto byłe szaleje
No brawo kociaku oby tak dalej może wróce do Was to razem polatamy
A ja chyba jako jeden z nielicznych co się przyznają że lubią ten gatunek muzyki Disco Polo i moje radio www.dobrastacja.pl pozdrawiam z reala
nio teraz to mi sie podoba grateczki o oby tak dalej
nie wiem co mam napisać uczucia mieszane dobrze że pomogłeś koledze ocalić flocille ale powoli wali się to co ja budowałem z sercem. Mam nadzieje że kolejne akcje będą z zyskiem pozdrówki dla Was chłopaki z reala
moja wina moja wina moja bardzo wielka wina tak tak to ja jestem sprawca nie zrobionego Fs,a Ale tak to już jest jak człowiek jest wolny od ogame i teraz pomagam kolega sie uwolnić a tak na poważnie przepraszam
hehe a tak płakales ze ja koncze widzisz teraz sam na każdego z nas jest pora powodzenia w realu
no wypadało by się wpisać gratki leszczyku procenciku calej reszcie jaki i Tobie wesołych świąt na Ogame pozdrowionka Kwazi
no i widzę ze moje konto się nie marnuje gratki Guinnek i oby konto nadal Ci służyło jak do tej pory obrońcy pakiecik Tak Tak
powodzonka w sprawach z Reala Cya
no to ziomek podzieliłes mój los i gratki dobrej decyzji
Zgodnie ze zwyczajem zegnam się z Wami jak i z unia 53 dorosłem nie co od czasu jak zaczełem swoją zabawe z ogame i zajełem się bardziej życiem realnym cięzko mi jest się od Was odejść ale szkoda moich nerwów jak i dobrego konta moim nestępcą będzie Guinny chłopak który ma zapal do gry i czuje że się konto nie zmarnuje w jego rękach tak wiec przyjacielu powodzenia podziękowania: Sylwia- bez Ciebie nigdy żadna gra ani zabawa tutaj nie miała sensu Łezka- ziomek Ciebie nie szanować to był by grzech...
fajnie ze byłeś z nami mam nadzieje ze coś wyniesiesz na prawde pozytywnego z tych znajomosci powodzenia w realu 3maj sie...
co do radia taka praca... szybkiego rozwiązania problemu Jaro i wracaj do ekipy obrońcy pakiecik
chyba czas aby elita się też ukazała ;D <http://www.fotka.pl/profil/kwazi26/>
hie hie hie pijoczek zrobił STeka kolejnego gratulacjone Astro i oby tak dalej nie długo polecim coś razem i dziękuje za dedykacje i krypto reklamę Dobra Stacja Wymiata!!
Bracki lolek w ST Aaaa to już tylko ja lamką bez ST zostaje. Gratki byku i oby tak dalej
a ja na pewno będe grał audycje Walentynkową dla wszystkich zakochanych w Radiu Dobra stacja więc zapraszam serdecznie wszystkich zakochanych na 18.00
gratulacjone stany zjednoczone ja wiedziałem że się nam uda a teraz unio się zacznij bać bo astro zaczyna grać na ogame a Kwazi na Dobrej stacji taka spółka to multum dobrych akcji SzoF: pokonanemu
Następujące floty 02-13 stanęły przeciwko sobie: Agresor kwazi [list]Flota: " Okręt wojenny: 500 " Pancernik: 1069 [/list]Obrońca Tytania [list]Flota: " Mały transporter: 171 " Duży transporter: 662 " Lekki myśliwiec: 43 " Ciężki myśliwiec: 14 " Krążownik: 18 " Okręt wojenny: 330 " Recykler: 73 " Bombowiec: 40 " Niszczyciel: 20 " Pancernik: 80 Obrona: brak [/list]Po 3 zaciętych rundach... Agresor kwazi [list]Flota: " Okręt wojenny: 486 [-14] " Pancernik: 1059 [-10] [/list]Obrońca Tytania [list]z...
oprawa bajka gratki rozbunkrowania pozdro z uni 53
lamerstwo mi z uni po uciekło i tu złomuje gratki a obrońcy lizaczek
nice widzę ze też wymiatasz chłopczyk gratki 10/10
Następujące floty 01-25 stanęły przeciwko sobie: Agresor kwazi [list]Flota: " Lekki myśliwiec: 4000 " Okręt wojenny: 2048 " Pancernik: 1002 [/list]Agresor kwazi [list]Flota: " Okręt wojenny: 300 [/list]Agresor BeaTTraX [list]Flota: " Sonda szpiegowska: 1 [/list]Obrońca Smigol13 [list]Flota: " Mały transporter: 22 " Duży transporter: 234 " Lekki myśliwiec: 29 " Ciężki myśliwiec: 4 " Krążownik: 54 " Okręt wojenny: 651 " Recykler: 311 " Statek kolonizacyjny: 1 " Sonda szpiegowska: 16 " Bombowiec: 4...
Ilość statków 24959 Statki zbudowano za 276.410.000 metalu 137.470.000 kryształu 25.000.000 deuteru, łącznie za 438.880.000 surowców Pole zniszczeń powstałe w wyniku zniszczenia floty będzie wynosić: 82.923.000 metalu i 41.241.000 kryształu. Do zebrania złomu potrzeba: 6.209 recyklerów. Szanse na powstanie księżyca: 1241.64%
Następujące floty 01-03 stanęły przeciwko sobie: Agresor prym [list]Flota: " Okręt wojenny: 2378 " Pancernik: 823 [/list]Obrońca cirus [list]Flota: " Duży transporter: 135 " Lekki myśliwiec: 70 " Okręt wojenny: 86 " Recykler: 5 " Sonda szpiegowska: 19 " Satelita słoneczny: 20 " Niszczyciel: 5 " Pancernik: 186 Obrona: " Wyrzutnia rakiet: 4600 " Lekki laser: 1200 " Ciężki laser: 215 " Działo gaussa: 190 " Działo jonowe: 55 " Mała powłoka: 1 " Duża powłoka: 1 [/list]Po 5 zaciętych rundach... Agreso...
Następujące floty 01-03 stanęły przeciwko sobie: Agresor prym [list]Flota: " Okręt wojenny: 2378 " Pancernik: 823 [/list]Obrońca cirus [list]Flota: " Duży transporter: 135 " Lekki myśliwiec: 70 " Okręt wojenny: 86 " Recykler: 5 " Sonda szpiegowska: 19 " Satelita słoneczny: 20 " Niszczyciel: 5 " Pancernik: 186 Obrona: " Wyrzutnia rakiet: 4600 " Lekki laser: 1200 " Ciężki laser: 215 " Działo gaussa: 190 " Działo jonowe: 55 " Mała powłoka: 1 " Duża powłoka: 1 [/list]Po 5 zaciętych rundach... Agreso...
gratki ładne liczenie i dzieki za dedykacje //na następny raz rozwiń swoją wypowiedź //Punitor
Następujące floty 12-29 13:57:11 stanęły przeciwko sobie: Agresor prym [list]Flota: " Okręt wojenny: 1500 " Pancernik: 813 [/list]Obrońca lilith_828 [list]Flota: " Duży transporter: 218 " Lekki myśliwiec: 999 " Okręt wojenny: 217 " Recykler: 125 " Bombowiec: 11 Obrona: " Wyrzutnia rakiet: 1533 " Lekki laser: 149 [/list]Po 4 zaciętych rundach... Agresor prym [list]Flota: " Okręt wojenny: 1500 " Pancernik: 812 [-1] [/list]Obrońca lilith_828 [list]zniszczony[/list] Agresor wygrał bitwę! Przejął 953...
no brawo kocie kolejna gwiazdka w piaseczek ale peszek
no pięknie widze ze się nie poddajesz i walczysz dalej gratki akcji