Search results
Search results 1-50 of 243.
bardzo mnie sie podoba swietny design, który przyciąga uwage
elo elo rurko mnie nie zaprosiles :[ ale i tak niezle
ja juz gratulowalem na gygy ale co tam graty duze zysk tez jest
Quoted Piotras napisał(a) Elo elo Boniek, ja dopiero wstałem Graty od Piotrka w pidżamie i jeszcze bez śniadania xD Gratzz UM rulzz Obrońcy nowego trenera kadry narodowej oraz SzO P.S. Też chcialem cos rozwalic, ale nie mialem siły oj tak pamietam wczoraj flugi na wszystkich Quoted [Sro 23:33] Piotras zaraz kogos j###e ciezko [Sro 23:35] Boniu133: 2 minuty do ataku [Sro 23:35]Boniu133: k###a oby sie udalo
Quoted Wotz napisał(a) Boniek!!!!!!!!! Graty! Nareszcie masz swoje tytany! przeciez to nie jest moj pierwszy raz pipko
jedyny bug jaki jest to sposob na komandora
puscilem podczas meczu bo chyba wiecej osob ogladalo niz siedzialo na ogeju i jakos sie udalo... Quoted Następujące floty 06-14 23:39:28 były przeciw sobie: Agresor boniu [UM] [list]Lekki myśliwiec: 15000 Krążownik: 2000 Okręt wojenny: 1000 Bombowiec: 50 [/list] Obrońca Luzak [D_S] [list]Lekki myśliwiec: 3155 Ciężki myśliwiec: 125 Krążownik: 614 Okręt wojenny: 458 Recykler: 321 Sonda szpiegowska: 224 Wyrzutnia rakiet: 226 Lekkie działo laserowe: 115 Ciężkie działo laserowe: 133 Działo Gaussa: 1 ...
no zajebiscie panowie wislak to juz nie pierwszy raz w st i nie ostatni ja sie troche opuscilem gratki
Quoted B4rt3X napisał(a) prosze poprawić błąd! "Ci którrzy odeszli. Na Zawsze zapisali się kartach Historii Ogame" a powinno być: Ci którzy odeszli. Na Zawsze zapisali się w kartach Historii Ogame" a nie powinno byc: Ci którzy odeszli. Na Zawsze zapisali się na kartach Historii Ogame"
graty bank nie ma to jak 20kk zlomu do przodu z dostawa do domu eleagancko UM kocha slowian
lol to sie nazywa zajebiste odejscie gratuluje decyzji naprawde podziw tylko mogliscie wiecej osob w to zaangazowac cos jak suicide
Quoted General Maximus napisał(a) Quoted Boniu133 napisał(a) przeciez ten mecz to byl smiech na sali mysle ze moja babcia juz lepiej gra Bylo mowic wczesniej to by pojechala... janas stwierdzil ze popsula by morale reszty zadodnikow...
przeciez ten mecz to byl smiech na sali mysle ze moja babcia juz lepiej gra
mi sie nie podoba laurenth odbudowy szybkiej
graty dzisiaj dzien szatana wiec decha swietuje
eno rw w pyte dzisiaj mroczny dzien jest whisky z lodem prosze
caly dzien mi to forum muli i nie moglem skomentowac :/ miclen to moj dobry kumpel i jest mi bardzo ale to bardzo kuźwa przykro i szkoda no ale co ja moge.... graty bo sie naleza...
Quoted Czarna Wdowa napisał(a) nom widze ze nemesis rzadzi i dzieli na uni 7 Bardzo dobrze!! jakie 7 uni ? wez spadaj stad
nieregulaminowy. obroncom odbudowy...
Quoted x [x] o 05-31 00:14:22 Surowce Metal: 6.168.526 Kryształ: 693.772 Deuter: 889.404 Energia: 12727 12.727 Obrona Wyrzutnia rakiet: 31.100 Lekkie działo laserowe: 5.000 Ciężkie działo laserowe: 3.000 Działo jonowe: 1.920 Działo Gaussa: 368 Wyrzutnia plazmy: 500 Mała powłoka ochronna: 1 Duża powłoka ochronna: 1 Przeciwrakieta: 60 Rakieta międzyplanetarna: 10 --------------------------------------------- [ Generated by Gotenks' OGame Tools ] zachwyca mnie liczba plazm
wez stad plyn. co to ma do U6 ? milcz juz.
o w dupe zapomnialem tu napisac zajebista akcja chlopaki tylko zabierzcie mnie kiedys na cos co ?
zajebiste opowiadanie atak tez w pyte ogolnie w pyte jest
powiem tak. Jesli ktos powie ze nie mozna odejsc z ogame w pieknym stylu to sie myli czegos takiego jescze dlugo nie bedzie Pelen respect dla suicide
uspokojcie sie juz... :rolleyes:
ludzie no bez offtopa faktycznie temat nieregulaminowy ale graty i tak
Quoted tompul napisał(a) Quoted Piotras napisał(a) te sąsiad podaj na PW kto to bo ciekawy jestem równie dobrze mógłbym prosić ciebie o przesyłamie spamu na pw i nie zaśmiecanie tematu HAHAHAHAHAH graty ataku
Quoted Wotz napisał(a) Quoted Piotras napisał(a) Hell wrócisz... zawsze wracają... a zes sie rozpisal wotzik pipko jedna
graty panowie no i Juicy ale o tym ze sponsorwalem rakiety to nie napisaliscie
nie jestem z tego Uni ale Stiu to kumpel z reala wiec sie wpisze graty agresorowi stiu moglby sie nauczyc ze w maly bunkier nie mozna miec nadzieji bo to maly bunkier jest przynajmniej jak na moim uni jeszcze raz graty
naprawde imponujaca liczba bomberów graty za dojscie do takiej liczby no i graty oczywiscie za bitwe
no fakt piotras. chaotyk w st to rzadkosc ale jak juz jest to z duzym % graty
no graty graty bo % nie maly i ladny
nawet bardzo szybka przeciez gonsior dostal takie zjebki od wszystkich za to ze odchodzi ze to mala bania a ofert pomocy jeszcze wiecej
Quoted Kiszok Men napisał(a) Quoted Boniu133 napisał(a) Quoted Kiszok Men napisał(a) graty!! lamo dobrze Ci tak!!! milcz! padł jeden z najwiekszych wojowników tego uni a ty co? Jestes lepszy? Gnij lamo. Rozszalały sie wiatry. Generał Gonsior siedział przy centrum dowodzenia i rozmyślł czy by nie zrobić jakiejs akcji. Siedział jeszcze przez chwile. Nagle jego cisze przerwał wielki huk!! Nastała ciemność. Generał nie wiedział co sie dzieje. Zabrakło łączności. Wysłał szybko wiadomość do Generała ...
Quoted szaroo napisał(a) Quoted Boniu133 napisał(a) Quoted Kiszok Men napisał(a) graty!! lamo dobrze Ci tak!!! milcz! padł jeden z najwiekszych wojowników tego uni a ty co? Jestes lepszy? Gnij lamo. Rozszalały sie wiatry. Generał Gonsior siedział przy centrum dowodzenia i rozmyślł czy by nie zrobić jakiejs akcji. Siedział jeszcze przez chwile. Nagle jego cisze przerwał wielki huk!! Nastała ciemność. Generał nie wiedział co sie dzieje. Zabrakło łączności. Wysłał szybko wiadomość do Generała Kaja...
widzsz fmj a jeszcze w nocy prosiles mnie zebym zostawil flote na moonie :rolleyes: widze ze czasu nie straciles... graty
Quoted Kiszok Men napisał(a) graty!! lamo dobrze Ci tak!!! milcz! padł jeden z najwiekszych wojowników tego uni a ty co? Jestes lepszy? Gnij lamo. Rozszalały sie wiatry. Generał Gonsior siedział przy centrum dowodzenia i rozmyślł czy by nie zrobić jakiejs akcji. Siedział jeszcze przez chwile. Nagle jego cisze przerwał wielki huk!! Nastała ciemność. Generał nie wiedział co sie dzieje. Zabrakło łączności. Wysłał szybko wiadomość do Generała Kajaka z nadzieją o pomoc. Wiadomość zagineła...
Quoted szaroo napisał(a) Quoted +gonsior+ napisał(a) Quoted szaroo napisał(a) Brawo. Czy oprócz gonsiora z w tej licznej koalicji UM ktoś jeszcze złomuje? sa jeszcze 2 osoby co lataja wiecej i lepiej odemnie Quoted Chrochodyl napisał(a) Quoted szaroo napisał(a) Brawo. Czy oprócz gonsiora z w tej licznej koalicji UM ktoś jeszcze złomuje? przynajmniej mamy PR lepszy niz Wy hie hie hie To dzisiaj w nocy pokazaliście swoje PR hie hie hie Jak to się teraz mawia- sezon na dzikie ptactwo rozpoczęty we...
to powodzenia na maturach
elo elo u6 przeniosl sie i tu wszystkich rozwala :rolleyes:
gratki czocza no i oczywiscie Laurenth qul
Quoted Player17 napisał(a) Quoted Boniu133 napisał(a) dostalem dzisiaj cynk na niego ze leci 1k OW ale deu bylo malo i w ogole no ale graty zlom jeszcze lezy widze to moje owce az tak słąwne są hehe? góra 3tygodnie i mam je spowrotem dobra postawa no jak widac byly slawne
dostalem dzisiaj cynk na niego ze leci 1k OW ale deu bylo malo i w ogole no ale graty zlom jeszcze lezy widze
no balos dales dupy to samo co gonsior jak cos to pisz a napewno cos poleci
ajjj flamek :/ ale chu...owo :/ pliskacz moich nie ruszac masz flamek bata dostaniesz pliskaczowi graty zlomu do domu... legenda: ziom1990=pliskacz
no zdechly jest ekstra jestes wrzodem na tylku ssgu i fajnie fajny zlom elo elo ?