Search results
Search results 1-50 of 1,000. There are even more results, please redefine your search.
Dedykacja dla Bobasa, Ty bobasie. Quoted [SIZE=7]Następujące floty 02-17 05:21:22 były przeciw sobie:[/SIZE] Agresor Kenudz [SIZE=7]Broń: 160% Tarcza: 140% Osłona: 160% Lekki myśliwiec: 52.872Agresor Widm0 [SIZE=7]Broń: 160% Tarcza: 160% Osłona: 160%[/SIZE] Lekki myśliwiec: 238.930 Ciężki myśliwiec: 181 Krążownik: 13.364 Okręt wojenny: 7.601Agresor Black Grucha [SIZE=7]Broń: 170% Tarcza: 170% Osłona: 170%[/SIZE] Lekki myśliwiec: 222.222Agresor Widm0 [SIZE=7]Broń: 160% Tarcza: 160% Osłona: 160%[/...
He Quoted [SIZE=7]Następujące floty 01-28 16:27:01 były przeciw sobie:[/SIZE] Agresor dziurkap [SIZE=7]Broń: 150% Tarcza: 140% Osłona: 150% Mały transporter: 809 Duży transporter: 928 Lekki myśliwiec: 7.505 Krążownik: 859 Okręt wojenny: 573 Niszczyciel: 1.263 Pancernik: 232Obrońca Majin [Yakuza] [SIZE=7]Broń: 160% Tarcza: 150% Osłona: 160%[/SIZE] Mały transporter: 250 Recykler: 2 Sonda szpiegowska: 8 Satelita słoneczny: 807 Wyrzutnia rakiet: 24.787 Lekkie działo laserowe: 5.600 Ciężkie działo la...
Aktualka, ze spisu wypadł złom na danqu, jedyny z 2006
Quoted from "trustpl" coś chyba nie tak z tym rekordem , musiałby mieć stacje księżycową na poziomie 22 na wszystkich księżycach Ten rekord nie ma związku ze stacją. Sumaryczny lvl stacji jest gdzie indziej Chodzi o pola możliwe do uzyskania (większy księżyc, więcej pól).
Zarbonowi wybuchł Scouter podczas walki Vegety z Kiwim (któremu też wybuchł), jak coś. Quoted from "rewent" dragon ball kai ? lol to jest tylko wyrwane pare odcinkow z dragion ball Z ale jak sie nudzisz i mi nie wiezysz napewno znajdziesz to na kreskowka.pl lol.
Gratki. Zfalangowałem i od razu złom jest.
Gratki, kolejny BoS do piachu.
Quoted from "Ketam" Film to całkowita porażka. Większość błędów wytknęli poprzednicy. Naprawdę nie polecam oglądać. Błędów? Jakich błędów? To, że film ma tandetną fabułę, to jest jeden błąd.
Quoted from "xenomorf" Zapomniałeś o tym że genialny żółw w anime też mieszka w środku miasta goku to cwaniaczek który tylko paczy jak wyrwać laskę chi chi prowadzi zajęcia ze sztuk walki a Yamcha nie potrafi walczyć no uderzając podobieństwo Różnic jest wiele, ale analogii również (kto nie widzi tych wielu drobnych podobieństw, jest ślepy i nie zna DB). NIKT nie twierdzi, że to jest wierna adaptacja. Ponadto niech o niektórych aspektach filmu nie wypowiadają ludzie, którzy oglądali go z polski...
Quoted from "xenomorf" bohaterowie poza imionami nie majom nic wspólnego No. Master Roshi nie jest mistrzem sztuk walki, Goku nie umie się bić, nie ma sterczących włosów, jest bardzo inteligentny, Bulma nie jest technicznie wykształcona, nie nosi broni, Yamucha nie jest pustynnym bandytą. Też myślę, że bohaterowie w filmie nie "majom" NIC wspólnego z tymi z serii. Nawet imiona się nie zgadzają, prawda? Jakiś Piccolo zamiast Szatan Serduszko!
Quoted miskov90 napisał(a) Grafika miała być ta sama, tylko odświeżona i tak też się stało. Jednak czuje się ten niedosyt... w sumie mogli narysować na nowo. Byliby fajniejsi Bo tak czy owak, odcinki emitowane są co tydzień, czyli jak każdej serii. A fani czuliby, że oglądają coś nowego.
Gratki Grusza, kolejny BoS do piachu. Fajna flota, straty duże, zysk ujdzie.
He, kolejny BoS do piachu xD Gratki, fajny zysk, daj surowca.
Quoted miskov90 napisał(a) Ja osobiście też popędziłem i mogę powiedzieć, że jako niezależny film to nawet daje rade, bez fajerwerków ale rozrywka na nie najgorszym poziomie. To się nazywa zdroworozsądkowe myślenie
Quoted Red napisał(a) jak to po co nie ma co tuszowac wałków Nie mam zamiaru o tym starym tytanie gadać, ale ja przy tym starciu byłem i wiem o nim znacznie więcej od Ciebie, więc jeśli masz oskarżać mnie o kłamstwo, nie mając na to najmniejszych dowodów, zachowaj to dla siebie albo dla najbliższych
Quoted Black Grucha napisał(a) Quoted KL4M napisał(a) Quoted Black Grucha napisał(a) Kopalnia metalu: 40 (Naluabethal) Nuluabethal w sumie nie zwróciłem uwagi na to a skopiowałem z aktualnego rekordu Majni n00b o_o lol, myślałem, że go się tak pisze, jak tamto xD Sami spójrzcie: Quoted Nuluabethal napisał(a) Kopalnia metalu: 40 (Naluabethal) ;p
Quoted Red napisał(a) ale miejsca tam nie znajdzie bo widac kto jest zalozycielem tematu No właśnie, więc po co się udzielasz. A Shottkey racja, powinien zostać, zaraz to znajdę.
Aktualka. Po trzech latach wypadł tytan danqa z Crazy Ziomem
Quoted miskov90 napisał(a) Miało być nie wiadomo jak a jest bardzo podobnie Ależ bynajmniej. Grafika miała być ta sama, jedynie ulepszona efektami. Obraz jest lepszy jakościowo, a kolory poprawniejsze (Vegeta nie ma jakichś brązowych włosów). Ale niestety muzyka jest na razie słabsza, i najgorsza rzecz to cenzura (teraz w japońskiej TV Goku na golasa by nie przeszedł), jak np. krew lecąca z dziur po Makankosappo - w DBKai jej nie ma
Top 3 ACS, ale bieda Ale przynajmniej zysk mógł być fajny.
Gratki Grusza, Marny procent, ale za to ocena tematu wysoka
Quoted Koryo napisał(a) Ja uważam że ta stale rosnąca siła bardzo nudzi i seria staje się kolejnym tasiemcem pokroju One Piece'a -.-"i ? Chyba na odwrót. Quoted miskov90 napisał(a) Chodzi o to co jest w prawym górnym rogu . Zapowiada się niezła produkcja xD Dragon Ball Kai, nowa muzyka, głosy nagrane na nowo, grafika ulepszona (ale nie nowa), jakość HD, zero fillerów (tylko to co w mandze. Raczej nie będą nic dodawać, bo wszystko co w mandze, było w anime, najwyżej krótką historię Bardocka z od...
Gratki panie, Nie bądź skąpy, zarzuć kawałkiem surowca z DJHuntera.
Gra zaczęła mulić, potwierdzam. To irytujące.
Quoted trustpl napisał(a) trochę sie chyba mylisz , im wyższy poziom tym dłuższy czas wysłania ekspedycji czyli coś jednak daje W zasadzie o tym nie wiedziałem. Jednak z wysłania statków na 13 godzin zamiast na 9 nie ma żadnego racjonalnego pożytku, więc jest to nadal bezużyteczne.
Nick w grze: Majin Sojusz: Zbusz Grupa badań bojowych: 54 (18, 16, 20) Grupa badań napędowych: 40 (16, 13, 11) Inne badania użyteczne: 52 (16, 15, 12, 9) Suma badań użytecznych: 146 Technologie Ekspedycji jako użyteczną powinno się tylko uwzględniać tylko, jeśli jest potęgą liczby naturalnej, bo 13 lvl bynajmniej użyteczny nie jest. To samo z MSBN do 8 poziomu, którego tu nie ma.
Gratki, Zysk taki sobie, ale może być. Dobrze, że przynajmniej ktoś robi te ST xD
Chyba nic nie pomieszałem
Ilość niepowtarzających sie układów pokrytych falangą: 1165 Majin [Uni26] 6*(79+1+79)+211
Gratki Grusza. Procent noobiarski, ale zawsze to jakiś tytan, w tłoku ujdzie. Sithowi odbudowy.
Gratki Santin, Straty za duże, jak na tak niski procent, ale ujdzie, bo zysk jest.
Quoted ReV napisał(a) milego czytania dragon ball multiwersum Ogólnie fajnie, tylko te równoległe wszechświaty to jakaś bzdura i czerpanie postaci z filmów też nie najlepiej świadczy o wyobraźni autora
lol, gratki, ale Zylka zlamił. Quoted Pelek napisał(a) znów Grucha będzie krzyczał że wałek Bo to jest wałek, mam dowody - widziałem parę dni temu jak Zylka rozmawia z dwoma podejrzanymi typkami.
Michaelle postanowił zrobić sobie prezent na Gwiazdkę! Paranoja. Co do krążowników, to występując po stronie agresora, miałyby mocno ujemny wpływ na zysk obrońcy. Nieznajomy obejmuje jedno z lepszych kont w jednym z lepszych sojuszy, dla picu przechodzi do jakiegoś sojuszku, żeby później chwilę pobyć w samotności. Leci na top 1 flotą na 10k%, ale i tak niecałą, jest zaspany, zasypia, nie przejmując się iż wysłał taką flotę, jakby to było podrzędne farmienie. Opinia osoby z boku: nie ma w tym nic...
Quoted skar napisał(a) a tak nie do tematu pamieta ktos jak sie nazywala taka kreskowka gdzie w pilke grali?Cubasa i cala jego ekipa ) Captain Tsubasa i cała jego ekipa. A brat Vegety spoko, żonka wymiotła.
Quoted gilgamesz1988 napisał(a) bledy to sprawa nturalna sam robie bledy... jezeli cos jest dobrze przetlumaczone a posiada jedynie bledy ort nie traconc sensu i majac na mysli orginalny kontekst tlumacznie te jest jak najbardziej udane. A ja nie robię. Jak idziesz do kina na film z napisami, tam też nie znajdziesz błędów. Poza tym to jest kaleczenie języka polskiego, już nie mówiąc o tym, że tekstów z błędami typu "traconc" się nie da brać na poważnie. Jak już coś robić, to robić dobrze. A nie...
Quoted gilgamesz1988 napisał(a) jezeli nawet bledy ortograficzne sie jakies wkradly a nie robia roznicy w znaczeniu to ja uwazam to za dobre tlumaczenie [...] Sam robisz takie napisy, że się tak zbulwersowałeś? Wierzysz w to, że jak ktoś pisze "wyglonda", "zginoł", "jurz" to jest w stanie skonstruować poprawne tłumaczenie z angielskiego? Po polsku dziecko nie umie, a po angielsku miałoby umieć. Bardzo śmieszne. Że też im nie wstyd czegoś takiego pokazywać ludziom. A co do tematu, to ciekaw jest...
-> [Zbusz] (Majin & Black Grucha) vs Roni - 1059% Quoted Następujące floty 12-13 07:04:21 były przeciw sobie: Agresor Majin [Zbusz] Broń: 180% Tarcza: 160% Osłona: 200% [list]Gwiazda Śmierci: 45[/list]Obrońca Roni Broń: 140% Tarcza: 130% Osłona: 150% [list]Duży transporter: 171 Okręt wojenny: 259 Recykler: 1 Sonda szpiegowska: 5 Satelita słoneczny: 351 Wyrzutnia rakiet: 6672 Lekkie działo laserowe: 1794 Ciężkie działo laserowe: 43 Działo Gaussa: 14 Działo jonowe: 8 Wyrzutnia plazmy: 104 Mała pow...
Quoted Następujące floty 12-13 07:04:21 były przeciw sobie: Agresor Majin [Zbusz] Broń: 180% Tarcza: 160% Osłona: 200% [list]Gwiazda Śmierci: 45[/list]Obrońca Roni Broń: 140% Tarcza: 130% Osłona: 150% [list]Duży transporter: 171 Okręt wojenny: 259 Recykler: 1 Sonda szpiegowska: 5 Satelita słoneczny: 351 Wyrzutnia rakiet: 6672 Lekkie działo laserowe: 1794 Ciężkie działo laserowe: 43 Działo Gaussa: 14 Działo jonowe: 8 Wyrzutnia plazmy: 104 Mała powłoka ochronna: 1 Duża powłoka ochronna: 1[/list] ...
Quoted Lord Majeran napisał(a) jak zostawiłem to konto to było 11kk deu a teraz widzę zaledwie 1kk jest To nie tak. Dwa dodatkowe ataki były, w których rezultacie powstał ten księżyc na księżycu, o którym wspomniałem. Przejął 1.079.050 metalu, 254.995 kryształu i 4.931.762 deuteru Z moona jak z moona, trzeba było robić FSy w tej 7 gali... czy gdzie tam
Zbusz w walce ze złem! Najpierw rozwalenie księżyca moimi GSami. Pierwsza fala nic. Nastąpił atak na planetę, powstał księżyć na księżycu. Druga fala nic. Koleś padł za 3 razem, z mojej strony bez strat. Quoted Twoja flota z planety [::] osiąga księżyc planety [1:xx:5] należącej do . GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces. Flota wraca z powrotem na rodzimą planet...
Gratki, ładna obrona, ładny zysk. Spadło tyle pancków, co ja nawet nie mam ineksowi SzO.
Ja tam nie widzę, żeby można było napisy ściągnąć. A dobre polskie napisy się zdarzają, ale raz na 100 widzę takie, które mają zero błędów. Smutne, ale tak jest.
Quoted gilgamesz1988 napisał(a) szczegolnie ze tlumaczenia sa naprawde dobre (w 95% ) Że polskie dobre? W 95%? Ja jak szukałem do pierwszej serii Naruto, to znalazłem takie ambitne z błędami typu "wyglonda", "jurz". To jakieś 10-latki robią, czy co tu się do licha dzieje? Ostatni odcinek anime fajny, przy czym (z innego postu): "Shikamaru pokonał Hidana, tylko coś mnie tam niepokoi. Było pokazane, jak się to tam wszystko mocno zawala. A później jest ujęcie, jakby tę dziurę zasypano/wypełniono k...
Aktualizacja, bieda jakaś
Quoted ^Furious^11 napisał(a) To jest ostateczna forma rasenshuriken ?? To jest 50%, ale z tego co się orientuję, więcej już nie będzie?
Mało estetyczna, ale w porządku, pomijając ten czerwony, co skutecznie daje daje po oczach... radzę go zmienić.
Quoted Krwawy Tapicer napisał(a) właśnie anime obejrzałem - niestety muszę stwierdzić, ze jest coraz gorsze :/ Jestem zgoła odmiennego zdania.