Search results
Search results 1-50 of 257.
Witam państwa oraz szanowny zespół ogame.pl Wszystkich administratorów , super game operatorów jak i game operatorów oraz moderatorów forum Zacznę od tego iż w konstytucji Rzeczypospolitej mam prawo do wyrażanie swoich opinii oraz mówieniu co się nie podoba jeżeli nie obrażam drugiej strony / firmy w postaci ublizania oraz tym podobnych rzeczy List Otwarty do Zespołu Ogame.pl "Od powstania ogame minełu już pare lat dużo się zdarzyło na lepsze w naszej grze lecz wszyscy którzy siedzą w tej grze j...
Sojusz Ubik poszukuje graczy którzy nie tylko posiadają dużą ilość punktów na swoim koncie lecz osób które umieją współpracować pracować w grupie oraz tworzyć miła atmosferę. U nas w sojuszu nie zależy ile masz punktów lecz jak umiesz walczyć oraz współpracować z reszta zespołu ! W razie jakiś pytań proszę pisać : 5496949 Rekrutacja - min. 100.000 pkt(jeżeli masz mniej i tak napisz) - chęć doskonalenia się i aktywnego rozwoju - mile widziane doświadczenie Liczba graczy3/10 Miejsce w statystykach...
Człowieku to nie maximus z dominion ma 8 level a Maximus z Ubika !!! teraz pod Nickiem Ufolud proszę o zmianę !
Witam...bardzo długo sie zastanawiałem nad podjęciem tej decyzji...minęło już 2 Lata i 28 dni oraz 2h od mojego założenia urlopu na koncie a jednak postanowiłem powrócić na uni 16 próbowałem zacząć grę na innym lecz to nie jest juz to samo co było na tym uni oczywiście jestem przygotowany na odwiedziny oraz skany moich dawnych znajomych z okolic dokładnie rozchodzi się o F.S.R oraz gracza Master Imperator który pamiętam chciał abym konto miał blisko niego.... no ale co mi tam liczy się zabawa Wi...
Witamy chcemy zachęcić wszystkich do wstąpienia w szeregi sojuszu Ubik jesteśmy nowi na tym uni lecz z doświadczeniem na uni 16 gdzie sojusz znajduje sie ok 45 miejsca i ma wpływ na rożne polityczne sprawy tamtejszego uni Serdecznie zapraszamy !
oooo Dominion dostaje od Hope ....Dominion jeszcze istnieje wogole ? pamietam jak bylem 1 rok temu w scod zal poprostu sa to ludzie ktorzy podchodza do gry jak do zycia :/
hhehe nie chodzi o to chodzi o to iz zlomie postawiles flotke i zaczoles zlomowac kazdego kto w gali jest
heheheh Master widze ze dzieki mojej flocie zaczoles grac mam pytanie nie masz zadnego konta w sojuszu ? Odwdzieczyl bym sie RW no i w wojnach a tak zapytam Dante gra jeszcze
Witam wszystkich...serdecznie Chciałbym obznajmić iż wracam do gry ogame.pl na uni16 po 1 rocznej przerwie az chce sie wrócić do tej gry i odrazu mam pytanie czy jakiś sojusz posiada konto (Wyręczę sie w wojnach itp) Prosze pisac na PW ERNO-MAXIMUS-UFOLUD WITAM
Witam dawno juz tutaj nie pisalem ;p wpadlem w szok ze SF sie rozpadlo ale napewno gdyby byla stara ekipa wazdar,horn, itp SF by sie nie rozpadlo szkoda Powodzenia ale komu ? Dominion hmmmm ciagle prowadzicie wojny na tym uni od kat tu gram caly czas Dominion widac ze slawa nie przemija Gdybym dostal tylko konto jakies dobre moglbym pomoc albo F.G badz Dominion mi to lata komu
jest już 5.564 wow ciekawe co sie stało z tego co wiem bylo 3600 a jest juz prawie 5600 czyli ponad 2000 nowych graczy :/ ale ciekawe ilu ma multi konta
akurat tez jestem od poczatku tego uni no ale dante z tego co wiem doszedles do gry az 1 rok po wejsciu uni 16 wiec po co te kłamstwa ja bym uwazał na ulicy i ogladal....
ooo przypomnial mi sie fraje... tego uni ehhhh szkoda ze tak szanowane uni ma takich ludzi jak ty akurat moja historia na tym uni jest troszke starsza od twojej nie siedzialem po kontach i nie bałem sie Dominion czy SF itp a ty zapewno hmmmmm jestes zapewno dante ehhh troszke wiecej honorru kolego zgrzyta
hmmm master nie winie cie za zloma poprostu jakis hu... włamał sie na konto i zrobil co zrobil lecz mnie jedna sprawa interesuje dlaczego lecial aż ok 20-25 układów juz nie pamietam gdzie nhandu i innne osoby z SF itp bylo 1-max 5 ukladów odemnie przeciez pewniej wyslac na nie całą 1h lotu niz na 4-5 nie prawdasz no ale powiem ze zlomik mnie troszke wkurzyl no ale co robic nie jestem jedyny w ogame komu sie wlamali co do osob mam juz je upatrzone w realu lecz z 2 sa male problemy ale kazdy zapla...
Magmax napisał : Quoted choc pewnie grasz dalej - pod innym nickiem - w innym sojuszu... podziwiam twoja zawzietosc - serio niestety moja decyzja jest nie odwołalna :/ i nie gram juz pod innym nickiem ani na innym koncie PROSZE zapytac sie pana/pani nie wiem kto teraz jest GO który powie to co ja teraz
Witam chciałbym się z wami pożegnać raz na zawsze z ogame oto mała historia o mnie : Ok. Maja roku 2005 mój pierwszy nick 123456789 chciałem dołączyć do Dominion niestety nic nie udawało się moja druga ksywa to Aryman a tuż po niej Komandos byłem w następujących sojuszach (N.N.S.G Sharck) niestety ale moja zła opinia na Uni 16 oraz złomowania pana wolfa nie umożliwiały mi gry...zwróciłem się z pomocą do Magmaxa Dzieki któremu dostałem konto i zaczołem normalnie grac po ok. 2-3 miesiącach dołacz...
moonset nie za kazdym RW powiedzmy co tydzien.. graty wasiu dobrze ze wrociles gratulacje
Nie no powodzenia Ubikowi. Był to mój pierwszy sojusz w którym czułem się dobrze Zgrzytt Napisał: Quoted Świetny sposób wypowiedzenia wojny, powodzenia Ubikowi życzę, jako że kiedyś byłem jego założycielem Weś się nie chwal Ok? Bo jako założyciel nic nie robiłeś, Ja odwalałem cala robotę dypl. oraz rekrut a forum nie wiedziałeś co to panel i jak założyć forum wiec nie chwal się !! Powodzenia Ubikowi szkoda ze już nie gram !
Witam chciałem się z wami pożegnać niestety i na mnie przyszedł już czas niestety odchodzę. Zaczęła się szkoła i coraz mniej czasu dla ogame mi zostało, zresztą zacząłem się męczyć grą wiec trzeba trochę odpocząć Ale fajnie było przez te 1,5 roku tu z wami Nawet już nie chodzi o to włamanie na moje konto przez pana X Na pewno tu jeszcze wrócę wiec za długo spokojem się nie nacieszycie Chciałbym podziękować oto paru tym osobom: Psychool, Nhandu, Franuś - za mile rozmowy na gadulcu i pomoc w grze ...
graty speed ladny zysk gratulacje i tyle
Quoted Muchomorek napisal : Quoted gufi napisał(a) ja chce konto kolejny n00b który nawet nie czyta i tylko wkleja wcześniej przygotowany tekst przepraszam ale to tyczylo sie gufi czy mi ? nie jestem nobem jestem graczem ktorego nikt nie zlapal na FS tylko ktos sie wkradl i wyslal flote
Witam jestem graczem uni 16 ktory zostal poszkodowany przez wlamanie na konto i tak skonczyla sie dla mnie gra szukam konta by sie zemscic na tym kolesi mam wszystko co gdzie jak gra czekam na propozycje od TOP 700 no TOP 800 moje gg 5901794
o piiiii Kura walnela necros ? to chyba zart nie no kura gratulacje oraz tomek ladny zysk :tongue:
succubus napisala: Quoted Ja z Wami wytrzyałam i mile wspominam naszą współpracę i dobrze wiecie, że się z Wami rozstać nie mogę i często na kanał szesnastki zaglądam Praca na tym uni była samą przyjemnością Diana jest dobrym GO i na pewno ją też docenicie Co dy gadasz ty bylas unikalna trzeba bedzie napisac pismo do GF zeby nam cie oddali albo do Admina gry ale diane witam a wiec tyle succubus zostaniesz w naszych pamieciach do konca
wedlug mnie PSYCHOOL bardzo dobry gracz bez bledny dobry kumpel z galaktyki zawsze latal na zawolania wiec propoznuje dac PSYCHOOLka DO 25 graczy no i chyba KuboliX tez dobry gracz pamietam jeszcze jak walczyl po stronie Dominion jak byl kilka dni to zaczol sypac RW jak z rekawa
gratulacje antonia ladny procent i ladny zarobek oby tak dalej
graty fazo jestem pierwszy widac ze dobrze zadzisz swoja flota
znam osobe ktora ma grawitony na 2 poziomie ale to anonim wiec nie moge powiedziec kto to
powodzenia mln ale juz wiem kto wygra widac na staty ale nigdy nic nie wiadomo
oke juz sie robi Federacja vs SF = 3038,38 % (BRAK) SF vs Federacja = 5404,93 % (+929%) Bilans = 2366,55 % na korzyść SF Alpines[RSQ] vs Seibei[SF] 75,56 % Magmax[Dominion] vs Kura[SF] (Obrona) 153 % Necros & Mumin [Dominion] vs Kura [SF] 2712% ZaaN[Dominion] vs DOMINATOR20[SF] 87% Trajan[SF] vs Omega[RSQ] 49,71 % NHandu[SF] vs Galvinus [Dominion] 27 % KurieR[Dominion] vs Hammer[SF] 163,82 % Hammer[SF] vs KurieR[Dominion] 1003,26 % Fazo[SF] vs Lgohan [RSQ] 600.70 % Trajan[SF] vs GuMoWy[Dominion]...
Kurde Kura !! przestan ruszac ta flote bo bedzies musial na warsztat z nia pojsc nie no graty kurka jestes bardziej rochliwa od wazdara tytan za tytanem
Boze Kura przestan te RW wklejac bo niedlugo nikt nie zostanie Moja rada kto ma kolonie kolo Kurki niszczyc je a kto konto przykro ale zostanie wkrotce przez kure zlapany KURA ATAKUJE !! P.S graty
A wlasnie Art gdzie mozna zamowic taka koszulke Ogame
Art posiadam kilka pytan : 1.Moze byśmy się umówili na IRC ponieważ posiadam kilka pytań których nie mogę ujawnić jak ty swojego gg 2. 14.08.2006 Wkradli mi się na konto o 23:30 było zawrócenie floty o 0:30 wysłanie na Gracza uni 16 tego samego dnia rozmawiałem z panem Juppimenem i okazało się ze tak było włamanie szukał nadal hostow (dla zielonych IP) napotkał się na jedno IP przesiadywali na moim koncie w dzien. w dzien. (według mnie mieli dostęp mogli to zrobić) ja na ich ogame konta nie wcho...
Art prosze o odpowiedz Jakiego uzywasz komunikatora i jak tak to jakiego i daj numer
Art chcialbym z toba porozmawiac ale nie przez IRC :/ nie wiem czy uzywasz GaduGadu ale to naprawde warte zachodu dlatego prosze o jakis odezw na pw na forum dziekuje z uszanowaniem maximus uni 16
nie no Kura przestan wkoncu bo dal innych nic nie zostanie jak zykle graty widac ze wazdar wiedzial komu daje konto
Nowe podliczenie [F.S.R.] vs [WIERNOSC] 100% (Bez zmian) [WIERNOSC] vs [F.S.R.] 419% (zmieny)
Oooo kura poprostu wiedzialem ze to kura pieknie sie rozkreciles i dales SF prowadzenie graty a obroncy no tylko Szo
Trudno bedzie cie zapomniec naprawde dobry gracz odszedl mam nadzieje ze kiedys wrocisz w takiej samej formie lecz juz teraz jest troche inaczej na ogame gdy odeszles przykro tylko dzieki tobie istnialo SF
Jak bylo widac prowadze podliczenia RW oto i kolejne Nowe podliczenie [F.S.R.] vs [WIERNOSC] 100% (Bez zmian) [WIERNOSC] vs [F.S.R.] 275 % (zmieny) Uwaga: 2 % zostaly dolaczone z RW pod spodem mojego postu
Nowe podliczenie [F.S.R.] vs [WIERNOSC] 100% [WIERNOSC] vs [F.S.R.] 263 % Brawo Wiernosc oraz brawo F.S.R
Graty piekna akcjia ladny powrot seibei
oooo boze hammer graty nie no Zblizacie sie do 2800 % gdzie Dominion prowdzi jeszcze 1700% graty graty
8 poziom dypozytu maximus
oboze ANDERMAN nie istnieje no ale spoko powodzenia
graty magmax dawno cie nie bylo Mumin cos sie ostatnio rozszalam pierw Kura teraz koleinj tytan nie no dobra wspolpraca oby tak dalej
graty Zaan co dopiero straciles prawie 2k OW i masz tytana ladne eco musisz miec co
graty Lut dawno cie tutaj nie widzialem a obroncy szo