Search results
Search results 1-50 of 208.
Niechce mi sie szukac w tym stoisie postow Wiec zadam pytanie i prosze o odp 1. Jaka masz flote na u 669? 2. Ile masz tam pkt? 3. Jaka masz ekonomie
Brak mi slow No niestety, ACS wam sprzyje A mialo byc tak pieknie, mieliscie wyginac Chyba sie przeliczylem, wy naprawde dobrze gracie...
Gratulowalem na gg, gratuluje ci tu Na zyczenie Gratuluje! A Obroncy pakiecik...
50 k na glowe, jaki zysk Gratuluje wam wszystkim...
Noo nie... Szkoda tylko tego deuteru ktory poszedl w te piekne gwiazdy:/ Gratuluje % I pakiecik dla maniaka Gwizdnych Wojen;D
No zysk niczego sobie Gratuluje A oboncy Pakiecik?
Quoted Quoted Agresor zygmunt (X:XXX:XX) Broń: 130% Tarcza: 130% Osłona: 140% O.wojenny. ____________________ _______150 ____________________ ________-4 ____________________ _______146 ____________________ Agresor wekek (X:XXX:XX) Broń: 140% Tarcza: 130% Osłona: 140% O.wojenny. ____________________ _____3.346 ____________________ _______-79 ____________________ _____3.267 ____________________ Agresor zygmunt (X:XXX:XX) Broń: 130% Tarcza: 130% Osłona: 140% O.wojenny. Bombowiec __________ _______...
Ej a co sie stalo ze zlomem?
Ja skacze juz roK Okolice Katowic... Moje kontuzje to: - Stluczone Żebra.. Źle naskoczylem na plot:/ - Rozwalone kolana, poczatki...:/ Źle zrobilem rola i spadlem na kolana z ponad 4 metrow:/ - Zlamana Reka, to juz byl extramal jakich malo Na wysokosci 4 pietra skakalem, i co źle wyladowalem bo na rece... z bloku na blok oczywiscie I salto, troche źle wyszlo...
Łałaałaaadnie Zajje..... taki %: Wielkie Gratulacje) Super jestescie, zlomiarze jakich malo hehe....
Quoted robasek1 napisał(a) KU CHWALE IROKEZÓW!!!! . Weź pokaż swoje zdjecie Gratuluje ladnegoooooo % Życze wiecej takich imprez Tylko nie u nas Obroncy choć go nei znam to pakiecik dla niego
Quoted Piotreq1987 napisał(a) Zgadza sie ale pakt tyczy tylko dawnej starej ekipy Avalone nie bede dawał komus spokój tylko dlatego ze przed moją flotą spierd**** do Avalonu bez jaj połowa ludzi którzy nie chcą byc zezłomowani poszli by do zaprzyjaźnionych sojuszy Dobra Zwracam Honor Niewiedzialem i kilku faktach, w zasadzie też bym tak postapil... Gratuluje[/quote] Quoted Tex napisał(a) Graty Puni bardzo ładna akcja pogratulować tylko kontrowersyjna sprawa bo niby pakt mamy z Avalone, ale nie ...
Quoted Piotreq1987 napisał(a) Zgadza sie ale pakt tyczy tylko dawnej starej ekipy Avalone nie bede dawał komus spokój tylko dlatego ze przed moją flotą spierd**** do Avalonu bez jaj połowa ludzi którzy nie chcą byc zezłomowani poszli by do zaprzyjaźnionych sojuszy Dobra Zwracam Honor Niewiedzialem i kilku faktach, w zasadzie też bym tak postapil... Gratuluje
Quoted #### PAKTY NIEPISANE #### ZF yyy... Chyba mnie coś ominelo? Nie pogratuluje ci, bo moim zdaniem nie trzymasz sie tego co ustalone :rolleyes: Naszej Drugiej Kobiecie W Sojuszu Szybkiej Odbudowy Floty....
boshe Super akcja gratuluje wam obu I fajnie za dedyka dla nas, brzyczek ju nool Obroncy Pakiecik
Quoted LukeSky napisał(a) n00bek ze mnie No wlasnie Zawsze to powtarzalem Ale gratuluje akcji Bo wiem co znaczy zezlomwoac flote
Quoted Nikator napisał(a) Quoted BigKatz napisał(a) Nie ma co tu gadac i spekulowac Kolejny Chaotyk, jeszcze kilku i Chaos przegra ta wojne optymista z bagażem doświadczeń, Chaos to będzie trwał nawet jak zamkną uni Nie smiej sie, to nie jest smieszne Ostatnio w dupe dostalismy:/ Ja myslalem ze jedyna lama w Chaosie bylem Ja
Quoted Jarusek napisał(a) Quoted michaki15 napisał(a) nie wiem po co ludzie graja z bugammi jesli w tym okresie sa ] nie lepiej wlasnymi silami cos osiagnac co nie?? człowieku ludzie nie grają bugami bo ich nie ma LOL? Bugow niema? Sam kilka znam I kiedys ci je pisalem na poczte, zebys zglosil... A Damga? Staszek? I Masa innych buguserow z pamietnego Universum 32... Nie pamietasz co sie tam wtedy dziala? Cale top 1500 lecialo ostro w bugi i Damga podbijal pod 1,6 mln pkt... chyba mi nie powiesz...
Quoted Zbyszek77 napisał(a) Moje pytanie czy jest ona legalna - bo znając historie innej wtyczki FoxOgame wole się upewnić. Prosze o odpowiedź Arta. Polega ona na dodaniu nowych linków do skrótów planet. Dzieki niej łatwiej jest wysylać swoje ataki na planety które czesto odwiedzamy. Dokładny opis http://mapaogame.net/farmlist/ FarmList Wtyczka do Firefox wspomagająca grę w OGame Wersja: 0.2 (2006-05-30) Autor: Staszek Jemioła http://mapaogame.net/farmlist/ Nie legalna!! To autor równiez progra...
uuuaaaa, stuklo 1,2 k Gratuluje Widze drugi post skrzypka 7 sekund to duzo Mial cale wieki zeby uciec, jedyne co moglo sie stac to ''Twoje Zgloszenie nie zostalo opracowane'':/ Obroncy Pakiecik
Nie ma co tu gadac i spekulowac Kolejny Chaotyk, jeszcze kilku i Chaos przegra ta wojne
1 Gratuluje ładnej akcji, a obroncy Pakiecik
Po usłyszeniu sygnalu zostaw wiadomość..piiiiii.......
No nic Tylko pogratulowac, ale masz cos dla ukoronowania złomowania: [php]Moich 1.773 recyklerów posiada ładowność równą 35.460.000 jednostek. Flota zebrała 17.730.000 / 53.590.800 jednostek metalu oraz 17.730.000 / 26.081.100 jednostek kryształu. Moich 1.773 recyklerów posiada ładowność równą 35.460.000 jednostek. Flota zebrała 27.188.900 / 35.780.800 jednostek metalu oraz 8.271.100 / 8.271.100 jednostek kryształu. ~ Created by Rec Konwerter ~[/php] A wyglada to tak: Moich 1.773 recyklerów posi...
Noo Cross Super % Gdybyś dal mi wtedy Konto, to by bylo wiecej Gratuluje obu pana, naprawde ładny % Obrońcy Pakiecik, lama ale nie wypada xD
Imponujaca ilość Okretow Wojennych Gratuluje % Edit: Dla obrońcy Pakiecik
Quoted 08:54:39 xxxxxx (xxxxx@tlen.pl) czesc 08:54:43 xxxxxx(xxxxxx@tlen.pl) ja w sprawie konta 08:54:51 xxxxxxx (xxxxx@tlen.pl) Oddam konto 500k! 08:54:51 GG# 5766924 Komunikat systemowy: nie można wysyłać linków do osób nieznajomych (zabezpieczenie przed spamowaniem) 08:55:07 GG# 5766924 nie mam konto jestem filip star najwiekszy oszust! 08:55:09 xxxxxxxx (xxxxxxxx@tlen.pl) board.ogame.pl/thread.php?postid=3036544#post3036544 08:55:19 xxxxxx(xxxxxxxx@tlen.pl) lol 08:55:21 xxxxxxxxxx (xxxxxxxx...
Quoted (L) owczar napisał(a) gartki ,,, osa a moze dla odmiany bedziesz jutro po lewej stronie co? A moze po prawej co? Komus sie kierunki rypia? Nie no lepiej zeby tak nie bylo Bo bedzie juz wiadomo kto maczal w tym palce<joke>
Noo nic tylko pogratulowac
Gratuluje zezlomowania konta, na ktorym obecnie gram
To rekord? No nic Gratuluje Ladny % jak na tak mlode uni, ale mysle ze szlo zrobic wiekszy Sz.O
Cudownie, Wyśmienicie, miamiiii Gratuluje ataku, i fajnej historyjki xD A Obroncy Sz.O
lol, no gratuluje Mysza Ale weź napisz do Kopernika, zeby przeniosla do DiD...
No gratuluje Szkoda tylko ze na czlonku ZF:/
No nic tylko pogratulowac:/ Ale chyba cos nie wyszlo:/
boshe Pucio Co sie stalo? Niech no ktos tu napisze, czy to fs'a nie bylo Czy jak:/
Jak wyście to zrobili!!! Kto wpadl na taki pomysl??
O kurwa!!! 24 k %!! Wyscie sa pozytywnie pierdolnieci xD Gratuluje mega %%% I napewno nikt, was nie pobije przez jakies 10 lat xD Super
Ach, gdyby ta obrona byla na szczatki Ile zlomu i % by bylo xD No nic Gratuluje I zostaw tym lama cos
Jezu niech na ja tylko flote postawie To tez tak bede mogl
Skad 17 GS na naszym Universie? Zawsze KooMoo Mial najwiecej i ostatni znany mi rekord to 11 8o
No nic, mozna tylko gratulowac...
Gralujeje ostrzelenia zwierzyny Calkie ladny zysk Ogolnie fajnie, i zazdroszcze ci SzO
qouto Gratuluje ci stary, ladny % wywaliles Noo obrooncy SzO
heeh Zabijcie sie am, jak juz mnie nie ma to sie nei boje xD
To sie nazywa czysty zyskl!! Gratulujee