You are not logged in.

Narcystyczny

Potrójny As

Date of registration: 26 Dec 10

• Send private message

901

Monday, 16 April 2012, 17:42

Na HBO od jakiegoś czasu można już oglądać II sezon Gry o Tron, świetny serial - potwierdzam opinię moich poprzedników.

Quoted

The Walking Dead

Nawet mi się podoba, z jednym ale - momentami bohaterzy są tak irytujący... Nie czytałem komiksu więc nie wiem jak zakrojone są ich charaktery ale czasem są tak ckliwi i delikatni, że aż się niedobrze robi. Wiem, że ekspresja to fajna sprawa i reżyser razem z aktorami chcieli jak najlepiej ukazać psychikę ludzi, którzy przeżyli apokalipsę i ich życie już nigdy nie będzie takie same ale jakoś mi nie pasuje to do "odmóżdżacza", którym wg mnie jest Walking Dead.

Quoted

Z seriali to Swiat wg. Kiepskich przebija wszystko Idzie ise posmiac, chociaz te stare odcinki byly lepsze. Ale teraz tez nie jest zle .

Ja mam trochę odmienne zdanie. Kiedyś Świat wg Kiepskich był debilny, dzisiaj jest genialny. Świetnie parodiuje Polaków i polską rzeczywistość - awangarda w telewizji ;)

raafal537

Nowicjusz

Date of registration: 23 Apr 12

• Send private message

902

Monday, 23 April 2012, 22:33

Gra o tron

piootr468

Nowicjusz

Date of registration: 25 Apr 12

• Send private message

903

Wednesday, 25 April 2012, 22:39

ja wielbiam How I Met Your Mother

904

Tuesday, 8 May 2012, 15:34

1.Pamiętniki Wampirów (The Vampire Diaries)
2.Person of Interest
3.Lost

a z Polskich to:

Hotel52
Ale człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać.
Ernest Hemingway
Kasio - Off
Hydra - ON
Uni 69 - ON

**PIMP**

Gram dla WOŚP

• "**PIMP**" is male

Date of registration: 10 Feb 10

Zawód: student

• Send private message

905

Monday, 14 May 2012, 13:10

Ekstradycja (wszystkie sezony), Prison Break, Lost, Walking Dead, Gra o Tron, American Horror Story, Fur TV, Idiota za granica.
Teraz pojawilk sie 2 sezon Idioty za granica - podoba mi sie formula tego serialu dokumentalnego - nie mieszka gosciu w jakims super hotelu i nie pokazuje rzeczy, ktore juz sa bardzo oklepane, a pokazuje znane miejsca w zupelnie innym swietle. Polecam. :)
Leniwy - Alfa i Omega wśród Modków

.grant.

Podwójny As

• ".grant." is male

Date of registration: 19 Mar 11

• Send private message

906

Monday, 14 May 2012, 13:21

Gra o tron,terra nova,Spartakus nowa seria i Kości.
Grant - witam wróciłem na ogame po długiej przerwie gram na uni 64 pozdrawiam wszystkich z uni21 ]:-D ]:-D ]:-D

Uni 64 TOP:116 ON