![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

This post has been edited 1 times, last edit by "Z e p t o s" (30 Dec 2007, 18:20)

This post has been edited 3 times, last edit by "Z e p t o s" (30 Dec 2007, 18:20)

This post has been edited 1 times, last edit by "Z e p t o s" (30 Dec 2007, 18:18)
Quoted
chlopak napisał(a)
Albo mam taki sam błąd jak Mblumbek albo nie zaktualizowałeś uni 20

... za 40 minut poprawie wszystko,strona jest pod: http://ogame.zeptos.pl/uni_57_przyr.html This post has been edited 3 times, last edit by "Z e p t o s" (30 Dec 2007, 17:59)
Quoted
Podgór napisał(a)
Nie wiem, czy to nie przypadkiem nie mój błąd, ale widzę wszystkie aktualizacje oprócz u33
Przyrost 9.12-16.12![]()
Musisz wtedy kliknąć opcję odśwież i masz aktualne. 
Quoted
Mario Kempes napisał(a)
Ja też tak mam.Musisz wtedy kliknąć opcję odśwież i masz aktualne.
Przynajmniej mi tak działa
przyznam że jeszcze nie zaradziłem na ten problem ...
Quoted
Evileye napisał(a)
coś to słabo śmiga. jak chce uszeregować wg. ilości pkt to sie szereguje ale np. na u6 pokazuje że p1ryba jest top1 a w rzeczywistości jest top4 za yarexym, baronem i gooberem a oni są nie uwzględnieni. na u12 z koleji pokazuje że vilku jest 1 a nie cro i też croucha nie uwględnia![]()
... jest to opisane w drugim poście tego tematu, czyli ... Ci gracze nie uzyskali minimalnego progu punktowego top500 przyrostów danego uni (mogą być np. na urlopie) dlatego nie są uwzględnieni w zestawieniu, wyjątkiem jest tutaj top1000 Ogame.pl gdzie uwzględnia każdego gracza bez względu czy ma ujemny czy zerowy przyrost 
) obecność w top20 dwóch osób z dość nowego przecież jeszcze uni51. Lepszym wynikiem, nawet wśród dużo starszych uni, może się pochwalić tylko czwarte.

This post has been edited 1 times, last edit by "Z e p t o s" (6 Jan 2008, 17:37)
Quoted
Isildur napisał(a)
dla mnie to jest ostro naciagne.. I w takei przyrosty nei wierze...Ciagle prawie ci sami gracze.
Powiedz mi co w tych przyrostach jest takiego nietypowego ? Przy odpowiednim rozwoju konta, byle kopalnie kosztuje dziesiątki milionów, dodaj do tego flotkę, jakieś badanko sie akurat skończy...
This post has been edited 2 times, last edit by "Z e p t o s" (15 Jan 2008, 20:14)
Quoted
Z e p t o s napisał(a)
obawiam się że mój projekt zostanie zamknięty, powód ?:
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH