![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

Quoted
SoheiMajin Gotenks napisał(a)
...
Co do zestewienia tego, to tam jest tylko takie z ostatniego tygodnia? ;p
A takiego calosciowego?...
Quoted
Dafsio napisał(a)
...
Jednakże jest mały błędzik, mianowicie na uni 15 gdy chce się posortować graczy wg przyrostu wyskakuje wynik sprzed tygodnia, natomiast gdy dla tej samej uni wybierze się sortowanie wg pkt, wtedy w rubryczce "przyrost" jest już aktualny przedział czasowy. Mozna liczyć na naprawę?
Quoted
Szeliga napisał(a)
Czemu na forum jest tylko TOP 30?? Dało by się zrobić zeby było np. TOP 100?? Bo ja jestem na 34 miejscu![]()
)
) .... nie dałoby się pokazywać równolegle rankingu największych przyrostów .... ujemnych ? 
Quoted
po_zboju napisał(a)
...
A tak swoją drogą mam propozycję. Otóż zapewne za bardzo przydatne (w sensie praktycznym) to co zaproponuję nie będzie - ale tak dla czystej ciekawości i niezdrowych emocji () .... nie dałoby się pokazywać równolegle rankingu największych przyrostów .... ujemnych ?
![]()

Quoted
White Adam napisał(a)
Proponowałbym jeszcze w kolejnej wersji dodanie tabelki przyrostów procentowych... byłoby wiadomo kto jest najaktywniejszy
This post has been edited 3 times, last edit by "Z e p t o s" (11 Nov 2007, 20:20)
This post has been edited 1 times, last edit by "Z e p t o s" (30 Dec 2007, 18:23)
This post has been edited 1 times, last edit by "Z e p t o s" (30 Dec 2007, 18:21)

This post has been edited 1 times, last edit by "Z e p t o s" (1 Dec 2007, 18:21)
wiec stad moga byc te duze przyrosty oczywiscie nie mowie ze sa ale jest taka mozliwosc
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH