![]() ![]() ![]() ![]() |
Gra: Wersja 3.1.2 online Gra: Rozstrzygnięcie konkursu na nazwy punktów honoru Gra: Wersja 4.0 - pierwsze informacje Mistrzostwa Ogame: Oficjalne wyniki |

Quoted
artek(mz) napisał(a)
Quoted
Werty019 napisał(a)
Quoted
DJMRZ napisał(a)
no raczej malo kto farmi OWpozatym ladownosc jest zawsze taka sama
paliwo spala sie na starcie wiec ow ma zawsze 1500 ladownosci
mozna policzyc w pamieci 6mt=20 ow![]()
jezeli planeta ma wieksza obrone to tylko jest wlot samymi ow![]()
jeżeli planeta ma większą obronę to tylko wjazd niszczarkami
obrona której dają radę ow to nie obrona![]()
Quoted
jarass napisał(a)
nie wiem czy ktos o tym pisal, nie chce mi sie czytac, ale przydatne by bylo gdyby program mial wtaka funkcie ktora po wcisnieciu wklepywala by same koordy do schowka w odpowiednim formacie, tak aby foxgame mogl wrzucic je do koordow w ogame, bo meczace jest troche pisanei wszystkiego recznie
ale ogolnie programik ful wypas![]()
Quoted
jarass napisał(a)
mysle ze jest to kwestia odpowiedniej czcionki, nie kumam za bardzo sie na tym ale chyba na stronach ogame jest uzywana konkretna, czy arial czy jakas inna, nie wiem, trzeba by sie trgo dowiedziec, i koniecznie koordy musza byc w nawiasach kwadratowych...
tyle weim... jak bym sie znal na tym to bym sam napisal taki programik a nie podpowiadal propozycje![]()
Quoted
jarass napisał(a)
no wlasnie dla tego myslalem ze to od rodzaju czcionki zalezy, bo jak np w notatniku napisze koory i je skopiuje to tez nie wkleja ich w foxgame :/
Mozna tez sprobowac napisac na forum foxgame od czego to zalezy wklejanie tych koordow do foxgame.
Szkoda by bylo ten twoj programik zostawic bez tej opcji bo on naprawde jest dobry a jak bedzie mial jeszcze ten motyw z koordami to w ogole bedzie ful wypas opcja![]()
![]()
. 

This post has been edited 1 times, last edit by "arturr2d2" (23 Apr 2007, 17:13)
Mianowicie wysylajac MT z ladownoscia polowy surowcow do zrabowania ciagle przylatywalo mi za malo metalu, jak sie okazalo za rabowania odpowiada troszke inny algorytm o ktorym nie wiedzialem w momencie pisania programu
Trzeba ściągnąć 
This post has been edited 2 times, last edit by "DJMRZ" (21 May 2007, 18:32)
będzie, jeżeli będzie można wszystkich tych filtrów używać naraz, np:
This post has been edited 1 times, last edit by "Lucas" (22 May 2007, 20:10)

Raczej zrobie ale nie obiecuje ;D Tylko nie wiem jak z flota i obrona
Np. wpisujesz wyszukaj z obrona powyzej i wlasnie czego powyzej ?
Jak ma liczyc te wartosc obrony ? W postaci surowca ?
This post has been edited 1 times, last edit by "DJMRZ" (22 May 2007, 21:02)

Quoted
AutoKopiowanie - jest to funkcja ułatwiający wysyłanie floty. Jeśli skopiujesz współrzędne dowolnej planety to wtyczka podczas wysyłania floty automatycznie wklei koordynaty planety docelowej. Nie musisz już zapamiętywać i ręcznie wpisywać współrzędnych. UWAGA funkcja nie zadziała, jeśli skopiujemy współrzędne w formacie 1:1:1. Akceptowane formaty to [1:1:1], ( 1.1.1), 1/1/1, 1-1-1 lub 1 1 1.

Pomocny i wogole
Naprawde kawal dobrej roboty
Dzis go sciagnalem i spodobal mi sie

This post has been edited 1 times, last edit by "qwatex" (31 Aug 2007, 18:53)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH