![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Standardowa konfiguracja więc do bani i ja odpadam
im większy speed tym więcej graczy przez co więcej anty, ale co ja się będę udzielał
This post has been edited 1 times, last edit by "HalloweeN" (16 Feb 2012, 18:27)
1h lot to człowiek pójdzie po szlugi zapali sobie ogarnie mieszkanie itd a nie 4h bez przerwy na krześle.... Hemoroidów idzie dostać od takiego siedzenia
Jest tyle speedów w necie 2x 5x 50000x

Owszem, ale moim zdaniem 2x jest optymalne, powiedziałbym nawet że to powinien być standard, a dla mniej aktywnych graczy specjalne x1nie koniecznie wszyscy lubią siedzieć na nocniku przed kompem1h lot to człowiek pójdzie po szlugi zapali sobie ogarnie mieszkanie itd a nie 4h bez przerwy na krześle.... Hemoroidów idzie dostać od takiego siedzenia
![]()
nie koniecznie wszyscy lubią siedzieć na nocniku przed kompem1h lot to człowiek pójdzie po szlugi zapali sobie ogarnie mieszkanie itd a nie 4h bez przerwy na krześle.... Hemoroidów idzie dostać od takiego siedzenia
![]()
Bezsens. Na speedach sie szybciej rozwijasz przecież, po co zaczynać na wolnym skoro można walić od razu na speed. W graniu na nowym speed chodzi bardziej o prestiż w walce o Top od początku uninarzekacie i narzekacie
jesli ktos chce grac na speedzie niema problemu
wystarczy dojsc do dobrego top na nowym uni a pozniej wymienic na fornax / electre![]()
50000x i nawet poczty nie sprawdzicie

. Po drugie , nie odpowiada wam speed razy 1 ?? to na Electre i to szybko , nie kazdy siedzi na bezrobotnym i ma niewiadomo ile czasu , rodzine i tak dalej
. ja napewno zagram jako Nightm4r3 , eks Muminki , Smerfy odezwijcie sie na Pw jak co po GG
ludzie z leo/mizar mozna by cos pograc;pp Wczesniej na mizarze 4fun ale skoro nowe uni wchodzi... ![;]](wcf/images/smilies/meansmile.gif)
Albo robic fsy kiedyidzie sie zrobic herbate....ale jednak jakies 50% zlomu czyz floty czyz oborny byloby napewno mila odmiana
This post has been edited 1 times, last edit by "Why so SeriouS?" (16 Feb 2012, 23:58)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH