You are not logged in.

• "Billie the kid" is male
  • "Billie the kid" started this thread

Date of registration: 21 Jun 10

Zawód: Korespondent ds . unii europejskiej

• Send private message

1

Wednesday, 15 February 2012, 12:07

Nekkar startuje na de . czyli z poslizgiem 2-3 dni i w Polsce

Witam , w Niemczech startuje Uniwersum Nekkar dzisiaj , z doswiadczenia wiem ze 2-3 dni po de i w Polsce zostaje otwarte nowe Uni tak wiec wszystkich poszukujacych nowego uni zapraszam na Nekkar ktore lada dzien bedzie ogloszone !!! :D

2

Wednesday, 15 February 2012, 13:36

Nie wiem jak to wyrazić swoją radość, bo nie jestem gimbusem... no po prostu wspaniale, ekstra, kozacko, ale co mnie to obchodzi i co ten temat robi w poo?

Rav4

Operator Gry

• "Rav4" is male

Date of registration: 30 Mar 11

• Send private message

3

Wednesday, 15 February 2012, 14:39

A Ty modem jesteś że się tak rządzisz mysterion? Właśnie dobrze że kolega napisał taką informację, fajnie jakby jeszcze parametry tego uni przedstawił. Zawsze to trochę więcej czasu na decyzję.

• Send private message

4

Wednesday, 15 February 2012, 15:18

Mysterion , po to jest PoO aby informowac o roznych rzeczach , nie interesuje Cie to sie nie udzielaj i tyle :E w de jest normalna konfiguracja jak byla na Mizar itp . wiec mysle ze i w Pl bedzie normalna rav4 8-)

5

Wednesday, 15 February 2012, 15:55

Skąd się biorą ci ludzie...
Co mnie to obchodzi co się dzieje na .de ... to jest polskie forum.
Jak będzie startować nowe uni to zostaniemy zapewnie poinformowani o tym dużo wczesniej a nie tak jak piszeszesz , że wystartuje wciagu 2-3 dni "doświadczony" graczu. Dobre info masz.
Po 2 znajac zycie będziesz zarywał nocki , pograsz kilka tygodni dostaniesz złoma i będziesz czekał na nowe uni
Nieliczni przeciw niezliczonym

• Send private message

6

Wednesday, 15 February 2012, 16:16

Aslan , typowy Polak z Ciebie , zazdrosnik , tylko aby komus dowalic , ach Ci ludzie , pisze ze niebawem bedzie i nowe uni w Polsce aby poinformowac ale trudno od gimnazjalisty wymagac czytania ze zrozumieniem zamilcz dzieciaku po 2 , na de poinformowali o Nekkarze wczoraj a dzisiaj startuje wiec wyjdz i tyle :E

This post has been edited 1 times, last edit by "Billie the kid" (15 Feb 2012, 16:19)

Own

Potrójny As

• "Own" is male

Date of registration: 10 Sep 06

Zawód: brak

• Send private message

7

Wednesday, 15 February 2012, 16:27

o nowe uni w koncu. 70% zlomu, acs normalna predkosc i mozna grac.

8

Wednesday, 15 February 2012, 17:49

Dobra , przepraszam poprawie swoją wypowiedż na taką jakiej się spodziewałeś
Jest super ! Dziękujemy wszyscy za to boskie info ! Nowe uni ! nie mogłem się już doczekać! to już 81 uni ! Wogóle stop łaczeniu uni !!! :E Pewnie że bedziemy tam grać.

Btw. nadal nie rozumiem co mnie obchodzi , że startuje kolejne uni na ogame.de jak będzie miało startować w Polsce to zapewne poinformuje nas o tym administracja w tym dziale http://board.ogame.pl/board784-nowo-ci-i…-nowe-uniwersa/ . No sorry , ale jak dla mnie to jest kolejny temat aby zaistnieć jakich ostatnio wiele tu :E Byle wiadomość Arta i juz jest nowy temat z jego cytatem. Chociaż jeszcze tego nie było , że gracz zapowiada powstanie nowego uni :E

Quoted

pisze ze niebawem bedzie i nowe uni w Polsce aby poinformowac ale trudno od gimnazjalisty wymagac czytania ze zrozumieniem
:E
Nieliczni przeciw niezliczonym

This post has been edited 1 times, last edit by ".Aslan" (15 Feb 2012, 17:52)

Xanatos

Gram dla WOŚP

• "Xanatos" is male

Date of registration: 6 Aug 11

Zawód: Farmer

• Send private message

9

Wednesday, 15 February 2012, 17:58

Dobra , przepraszam poprawie swoją wypowiedż na taką jakiej się spodziewałeś
Jest super ! Dziękujemy wszyscy za to boskie info ! Nowe uni ! nie mogłem się już doczekać! to już 81 uni ! Wogóle stop łaczeniu uni !!! Pewnie że bedziemy tam grać.

Btw. nadal nie rozumiem co mnie obchodzi , że startuje kolejne uni na ogame.de jak będzie miało startować w Polsce to zapewne poinformuje nas o tym administracja w tym dziale http://board.ogame.pl/board784-nowo-ci-i…-nowe-uniwersa/ . No sorry , ale jak dla mnie to jest kolejny temat aby zaistnieć jakich ostatnio wiele tu Byle wiadomość Arta i juz jest nowy temat z jego cytatem. Chociaż jeszcze tego nie było , że gracz zapowiada powstanie nowego uni
Cytat

pisze ze niebawem bedzie i nowe uni w Polsce aby poinformowac ale trudno od gimnazjalisty wymagac czytania ze zrozumieniem

1. Jeżeli Cię to nie interesuje, to po co tu zaglądasz? - jeśli jakiś temat jest dla Ciebie nieistotny, to go nie czytaj.
2. Piszesz że to kolejny temat żeby zaistnieć - tylko, że póki co to Ty próbujesz tu zaistnieć pyskówkami.

Jeśli zniszczysz mnie dzisiaj, odrodzę się.
Silniejszy, mądrzejszy; mogący Cię zniszczyć

This post has been edited 1 times, last edit by "Xanatos" (15 Feb 2012, 17:59)

Own

Potrójny As

• "Own" is male

Date of registration: 10 Sep 06

Zawód: brak

• Send private message

10

Wednesday, 15 February 2012, 18:16

spinacie sie jak nie wiem co. jezeli nie interesuje was nowe uni to po co sie udzielacie?

Rav4

Operator Gry

• "Rav4" is male

Date of registration: 30 Mar 11

• Send private message

11

Wednesday, 15 February 2012, 18:45

Mysterion , po to jest PoO aby informowac o roznych rzeczach , nie interesuje Cie to sie nie udzielaj i tyle :E w de jest normalna konfiguracja jak byla na Mizar itp . wiec mysle ze i w Pl bedzie normalna rav4 8-)

Dzięki za informację :) Zawsze to lepiej wiedzieć wcześniej ;)

Aslan: jak Cię nie interesuje to nie czytaj.

Asiaa

"Dobry duszek"

• "Asiaa" is female

Date of registration: 10 Jun 08

• Send private message

12

Wednesday, 15 February 2012, 18:45

Quoted

6. Zakaz zakładania tematów związanych z otwarciem nowego universum
Na terenie całego działu Porozmawiajmy o OGame obowiązuje absolutny zakaz zakładania tematów zawierających pytania o to, kiedy pojawi się nowe universum. Jeśli tylko polski Team gry OGamePL otrzyma informację o otwarciu od GameForge, to zostanie to ogłoszone w dziale: Nowe Uniwersa. Ponadto zabronione jest również zakładanie więcej niż jednego wątku, przeznaczonego do dyskusji o nowych uni, np.: uni 63

Myślę, że ten fragment regulaminu tłumaczy wystarczająco, dlaczego temat zostaje przeze mnie zamknięty.
Autora proszę by następnym razem zapoznał się z regulaminem zanim rozpocznie nowy temat ;)