![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Górnicy wszystkich uni łączcie się
This post has been edited 1 times, last edit by "Maratonczyk" (3 Feb 2012, 7:44)
Ja na hydrze poniżej 3:2:1 nie schodze.
Chyba, że dla jakiegoś sojusznika w biedzie ale też niewiele.
I zawsze sprzedam to co chce !
To my narzucamy cene a nie flociarze.Ciekawe jak długo pociągną jak zabraknie paliwa

This post has been edited 1 times, last edit by "ashley69" (3 Feb 2012, 11:03)
No wlasnie to MY narzucamy cene. Wiec w mysl zle pojetej konkurencji TRZYMAJMY CENY!

Kwestia jeszcze przedarcia przez bunkier ktory towarzyszy takiemu gornikowi zwykle. I oplacalnosc tego lotu, bo trzeba sporo paliwa zeby sie tam dostac. Wiec skorka za wyprawke.

Wystarczy popsuc trampki srednio jednemu gornikowi na miesiac i zapas paliwa jest i przelicznik tez korzystny.
Nie dasz rady popleczniku flociarzy.
Taka ta gra już jest że jeden górnik sprzeda flociarzowi po minimalu, ten poleci na innego górnika i pierwszy górnik będzie zadowolony bo poszedł oczko w górę
Wszyscy happy tylko oczywiście nie Ci co się buntują

|
Top1 Złomiarzy Uni28 
skad takie ceny sobie wzial? masaka

Cytat
Nie wiem, coś Ci się w głowę stało?
Cytat
Wybierz się do lekarze, bo gadasz od rzeczy.
Deuter? Po co sprzedawać? Ludzie - ogarnijcie się. 3500 anty i handlarz skupuje po minimalnej cenie 1:1,5:2. A to jest cena minimalna. Często przelicznik kręci się wokół 1:2:3. Nie trzeba transportować, można sobie wymienić tam gdzie potrzeba.
Anty nie trzeba nawet kupować. Wysyłać ekspedycje i jest bezpłatnie.
A tacy ludkowie niech sobie kupują deuter u handlarza i niech przeklinają jakie to kiepskie przeliczniki są.
![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "Ojciec Chrzestny" (3 Feb 2012, 21:43)
skupcie dex od tych co nie mają anty na handlarza
Maratończyk tylko trzeba pierw znaleźć tego handlarza na ekspe lub wypełnić ankietki aby dostac te 3500 anty albo kupić ale nie kazdego stac ;/
Cytat
Nie wiem, coś Ci się w głowę stało?
Cytat
Wybierz się do lekarze, bo gadasz od rzeczy.
jeszcze takiego przelicznika nietrafilem nigdyDeuter? Po co sprzedawać? Ludzie - ogarnijcie się. 3500 anty i handlarz skupuje po minimalnej cenie 1:1,5:2. A to jest cena minimalna. Często przelicznik kręci się wokół 1:2:3. Nie trzeba transportować, można sobie wymienić tam gdzie potrzeba.
Anty nie trzeba nawet kupować. Wysyłać ekspedycje i jest bezpłatnie.
A tacy ludkowie niech sobie kupują deuter u handlarza i niech przeklinają jakie to kiepskie przeliczniki są.
![]()
Maratończyk tylko trzeba pierw znaleźć tego handlarza na ekspe lub wypełnić ankietki aby dostac te 3500 anty albo kupić ale nie kazdego stac ;/
a co do minimalnego to ostatnio miałem 1: 1,46 : 2:69 zwiozłem to .... z ekspedycji
lepiej z twoim szczesciem w totka nie graj. Na expach czesto zdarzaja sie niewielkie ilosci anty. Jak komus nie chce sie plnowac floty ekspedycyjnej to wystarczy wysylac 1mt na expy po anty i ewentualnie handlarza. Wybudowac odpowiedni magzyn krysztalu oraz chwilka cierliwosci i zaraz sie zbierze te 3,5k anty lub handlarza sie trafi. Dziki temu wymienimy dex na kryche a juz na nia to jest duzo chetnych po przystepnym przeliczniku. Sam nie kpowalem ani grama anty a na koncie jest juz jej 70k a uzywalem jej kilkukrotnie na technokrate i nie wiem ile razy na przywolanie handlarza

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH