![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Do lagow i bugow tez sie przyzwyczailes? watpie czy zdajesz sobie sprawe jak dobra to byla wersja dla flociazy.
Nowy interfejs podoba mi się bardziej od strony graficznej, ale nikt i nic mi nie zrekompensuje ponad 300-polowych planet jakimś terraformerem

Tak, uni 20, bez ACS, księżyców, Noobprotection, krążków, GŚ, magazynów, rakiet, bombowców, szybkich dział, reguły bash, redesignu. Dodatkowo jest 30% obrony na PZ. Ciekawe czy są tam oficerowie dostępni![]()

|
|
Kod źródłowy |
1 |
[23:21:05] [pomidorek] bo jestes tak dopry i kochany ze az zuy [; |
Puchaty różoffy Króliczek Truskawki
60 modówA jak chcecie zobaczyc jak wygladal ogame w innym roku to tutaj http://wayback.archive.org/web/200609010…ttp://ogame.pl/

)
This post has been edited 1 times, last edit by ".MetalMarcin." (5 Mar 2012, 23:51)

|
|
Kod źródłowy |
1 |
[23:21:05] [pomidorek] bo jestes tak dopry i kochany ze az zuy [; |
Puchaty różoffy Króliczek Truskawki
) zaczynalem grac w czasach gdzie podglad galaktyki to byla ochydna tabelka
zlom przy planecie chyba byl oznaczony literka T. Nie bylo ACS, Pancernikow, OW kosztowal 40k m 20k k, byly inne SD, chyba nie bylo wtedy jeszcze MSBN (cos mi swita ale nie jestem pewnien) siedzac na moonie nie pokazywala sie aktywnosc w podgladzie galaktyki, sondy szpiegowskie mogly zabierac ladunek... czyli szybkie farmienie czy przerzut paliwa badz innych surowcow na moon/planete. Czy bylo lepiej ? Nie wiem, przygladalem sie nowemu Ogame, szczerze powiem ze mi sie nie podoba, ale ja mam swoje przyzwyczajenia - epic blue, farming sondami i aktywnosc na planetach tylko 3 ciej w nocy badz przy najwiekszym ruchu (w dzien) - pewnie i nie tylko ja mam takie. 
najwazniejszy 
Owca_315 This post has been edited 2 times, last edit by "Bezzz" (8 Mar 2012, 11:37)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH