![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Ja tam kupuje anty, ale w sumie tylko do 2 rzeczy.
Dobija mnie skanowanie moona po normalnemu więc mam komandora i jak czasem mnie przyciśnie żeby szybko wymienić surę to handlarza...inych opcji za anty mogło by dla mnie nie być.
komandor nie ingeruje w zasadę gry, nie daje Ci żadnych "bonusów" tylko zmienia przejrzystość menu, więc to nie polepsza Twojej sytuacji względem innych,

wybacz ale nie ciężko mi sobie wyobrazić skanowanie nawet samych moonów w 9 galach w nocy
Quoted
Bonus można dodać na planecie
- wzmacniacz ograniczony do specjalnego poziomu kopalni ( w zależności od poziomu przedmiotu)
czas zawsze 7 dni
3 rożne warianty (złoto, srebro, brąz)
złoto:
+30% - 25k Antymaterii - zwiększa max. do lvl 28 (nawet jeśli kopalnia jest wyższa)
srebro:
+20% - 8.5k Antymaterii - zwiększa max. do lvl 24 (nawet jeśli kopalnia jest wyższa)
brąz:
+10% - 2.5k Antymaterii - zwiększa max. do lvl 20 (nawet jeśli kopalnia jest wyższa)
Opcje premium dostępne w Domu Aukcyjnym lub u Istar Import / Export.
Nieograniczone zapasy
- tylko zakupione przedmioty i antymateria ochraniają konto przed kasacją (brak aktywności)
Przyspieszenie dotyczy tylko wybranej planety.
3 rożne warianty (złoto, srebro, brąz)
Roboty KRAKEN przyspieszają budowę i niszczenie budynków
Złoto: 6h - 26k Antymaterii
Srebro: 2h - 10k Antymaterii
Brąz: 30m - 3k Antymaterii
Opcje premium dostępne w Domu Aukcyjnym lub u Istar Import / Export.
Nieograniczone zapasy
- tylko zakupione przedmioty i antymateria ochraniają konto przed kasacja (brak aktywności)
Roboty mają wpływ na całą kolejkę budowy
Nieużyte ulegają stracie
Przedstawiony bot badania "NEWTRON" nie jest częścią aktualizacji - istnieje możliwość dodania tej funkcji w późniejszym terminie
2 wolne sloty na planecie
możliwość dodania 2 kolejnych slotów - funkcja płatna
- 15k antymaterii za sztukę
aktywacja elementów za pomocą "przeciągnij - puść" lub dwukrotne kliknięcie.
Wzmacniacz surowców blokuje slot do końca ich trwania
Przyspieszenie rozwoju aktywne po jego aktywacji.
kiepski żart, ceny z kosmosu, kiedy ja tyle nazbieram z ekspedycji

This post has been edited 1 times, last edit by "Mysliwy" (23 Feb 2012, 0:49)

Albo nie chcieli za mocno zróżnicować rozgrywki, albo źle to obliczyli

jeżeli ktoś potrafi grać, to będzie grał bez tych dodatków jak dotychczas. Większość graczy którzy wykupują anty to lamki które wcześniej czy później wpadną i stracą mnóstwo kasy![]()
Nkt nie ma danych (podobno administracja też) i nie prowadzi statystyk ile osób kupuje anty dlatego z ciekawości to sprawdziłem - tzn. sprawdziłem konkretnie kto kupuje "geologa". Ile kasy spływa wie tylko właściciel gry - ale się tym nie chwali
bo i po co
- żeby Team przestał pracować charytatywnie
A nie zgodze się, że 90 % graczy to lamki.
This post has been edited 1 times, last edit by ". Samael" (23 Feb 2012, 15:29)

This post has been edited 6 times, last edit by "Mysliwy" (23 Feb 2012, 18:56)

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH