You are not logged in.

I-Q

Administrator Gry

• "I-Q" is male

Date of registration: 10 Jul 07

• Send private message

661

Monday, 30 April 2012, 10:51

Nie twierdze ze nie, sam bylem zaskoczony limitami. To co podalem wyzej jest odpowiedzia, na zgloszenie bledu z limitem wiadomosci.

ciap

Gram dla WOŚP | Wredna baba :(

• "ciap" is female

Date of registration: 23 Feb 06

Zawód: Leń

• Send private message

662

Monday, 30 April 2012, 10:59

W wersji bodaj 2 był limit wiadomości 36 na dobę :PP

Błędem? Pan z "OGameTech" napisał mi że to celowe działanie GF. Jak mu marudziłam że mając wysokie top dużo się spamuje to mi napisał że mam sobie komandora kupić.
Coś tam mówił że system wiadomości ma być zmieniony kiedyś.. Jak będą to zmieniać tak samo jak łączenie to elo 2 lata xD

.

Klub Nielubianych Przez Wakata

Marvin, ciap, Madderdin, buleon

This post has been edited 1 times, last edit by "ciap" (30 Apr 2012, 10:59)

I-Q

Administrator Gry

• "I-Q" is male

Date of registration: 10 Jul 07

• Send private message

663

Monday, 30 April 2012, 11:03

Nikt nie informowal Nas o tej zmianie, zadnej wzmianki w wielu wiadomosciach. Dlatego tez, zostalo zgloszone to jako blad. Teraz gdy mamy juz odpowiedz, wszystko jest jasne.

664

Monday, 30 April 2012, 11:19

Reklam na forum, ograniczanie wiadomości, GF chyba coraz trudniej o utrzymanie tej gry.

Maraton

Gram dla WOŚP

• "Maraton" is male

Date of registration: 28 Oct 06

• Send private message

665

Sunday, 6 May 2012, 20:13

Przyglądnąłem się nowym opcjom i wreszcie gracz bez anty nie ma szans z graczem z anty. Przynajmniej w liczbie planet.
Ceny skracania o połowę badań, budowli i budowy są w miarę wyważone do pewnego czasu. Później cena jest stała dla dowolnie długich czasów budowy.
Chytrze to pomyślane, bo skrócenie o kilka miesięcy badania za 108k AM, to jest prawie darmo, więc ludzie wydadzą na AM.
Piszę oczywiste rzeczy, ale niestety Ogame idzie coraz bardziej w komercję. Niedługo o połowę będzie można przyspieszyć atak czy też będzie można kupić surowce.
A może zrobić odzielną klasyfikację dla amatorów bez anty i zawodowców z anty?
Ja mimo, że nie wydałem ani złotówki na anty, to wiele razy z niej korzystałem, bo z ekspedycji można zdobyć spore ilości, pod warunkiem, że się ciągle wysyła ekspedycje.
Prowadzę temat Najlepsze planety Ogame.pl. Może się wpiszesz?

Maraton - Top1 uni43 / Top17 uni68 / rekord światowy - ilość zabudowanych pól na planecie - 319/352 / rekord krajowy - najbardziej wartościowa planeta - 11.132.232 punktów
Maraton - Ikariam - Top2 Kappa / rekord krajowy - przyszłość nauki - poziom 18

This post has been edited 1 times, last edit by "Maraton" (6 May 2012, 20:13)

MrFischer

Potrójny As

• "MrFischer" is male

Date of registration: 25 Apr 10

• Send private message

666

Sunday, 6 May 2012, 21:07

Ja mimo, że nie wydałem ani złotówki na anty, to wiele razy z niej korzystałem, bo z ekspedycji można zdobyć spore ilości, pod warunkiem, że się ciągle wysyła ekspedycje.

Maraton do czasu aż programiści nie zmienią logarytmu i zdobycie anty będzie jeszcze trudniejsze niż jest teraz ]:-D

Cytat

Nie wiem, coś Ci się w głowę stało?

Cytat

Wybierz się do lekarze, bo gadasz od rzeczy.

Ja już mam tak od urodzenia ;)