![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

Pomalutku rozwijam badania i flote, czasami dobuduje jakos kopalnie. Codziennie atakuje pare graczy (nie zawsze skutecznie - zawsze znajdzie sie ktos kto zaloguje sie przed atakiem i musze cofac flote)
Mam 4 planety, jak uzbieram sporo surowcow to moze sobie sprawie ksiezyc..
Hm..jak wyglada wasza gra? Tak ze szczegolami. W koncu wiekszosc z was to profesjonalisci
Jakie macie strategie? Itp

Tak mniej więcej ja gram, z tym że mam już to wszystko

Wpierw obierasz za cel najsilniejsze floty, powolutku przechodzisz do słabszych, złomujesz całe unii i nie musisz martwić się o fsy
Sprawdzona taktyka![]()
Wpierw obierasz za cel najsilniejsze floty, powolutku przechodzisz do słabszych, złomujesz całe unii i nie musisz martwić się o fsy
Sprawdzona taktyka![]()
hehe nie mów mu o takiej taktyce, jak koleś ma 4planety... Ale Twój plan na fs jest znakomity. Ale ciężko go wykonać, ktoś poleci w ACS i po Twojej flotce...
Co do mnie to poradzę Ci na początek budowanie kopalń nie buduj na potęgę floty bo ktoś Cię w końcu ustrzeli... Postaw sobie z 5/6planet buduj kopalnie a z czasem możesz pomyśleć o próbach moonowych...
Ale nie uważam że jest to konieczne, można żyć bez eko, zwłaszcza na nowych uni
Cytat za "MrocznyZew"
Sprawdzona taktyka![]()
hehe nie mów mu o takiej taktyce, jak koleś ma 4planety... Ale Twój plan na fs jest znakomity. Ale ciężko go wykonać, ktoś poleci w ACS i po Twojej flotce...
zaprawdę powiadam Ci że plan można wykonać
Nie zostawiasz na unii nic co da rady nawet w kilku acsach pod rząd

moja strategia była prosta budowac flote zeby złomowac inne floty budowac recki zeby miec czym te floty pakowac za zysk w pierwszej kolejnosci kupowac paliwo zeby było za co latac a za reszte budowac flote zeby pakowac wieksze floty budowac recki zeby zbierac smieci z wiekszych flot zeby był większy zysk zeby miec jeszcze wiecej deuteru zeby latac na jeszcze wieksze floty itd
zadnego eko handlu ( poza skupem deuteru oczywiscie) zadnego farmienia
to gwarantuje maksymalna zabawe bez presji zeby ciagle pilnowac konto bo mozna na urlopie siedziec rok a i tak zdejmujesz urlop i mozesz sie pobawić
a jak mówi przysłowie "każdego da się złomnąć" -> gdzie jest racją... ale pomijam sytuacje takie, kiedy nawet 5x po 5-flotowe ACSy z największych flot w zasadzie pushują cel....
ST u31 - 98 na łączny 329.153 %

), przerypane istnie 

ja np gram tylko i wyłącznie eko, mam dużo MT i latam między koloniami i zbieram sobie surowce i buduje kopalnie.
Znudzi Ci się, prędzej czy później. Eko daje radość, ale tylko do pewnego momentu.
Zdecydowanie popieram Mrocznego i ADHD, granie czystego eko mija się z celem.
This post has been edited 1 times, last edit by "skar3" (25 Jan 2012, 15:45)
gram eko od poczatku mojej gry wiec juz pare lat i nie nudzi mi sie
dla mnie pisanie ze granie eko jest bez sensu i szybko sie nudzi jest glupie
mam jedno konto flotowe ktore dalem na urlop bo mi sie znudzilo latanie ...
This post has been edited 1 times, last edit by "*****ADHD*****" (25 Jan 2012, 16:09)
Pozostaje eco albo nie grać. Prosty wybór.
Quoted
jesli po stylu gry uwazasz kto moze byc nudny a kto nie to raczej nie mamy o czym dyskutowac
This post has been edited 1 times, last edit by "@Piciu" (25 Jan 2012, 18:02)
skar i Piciu po raz pierwszy widzicie posty ADHD?
ADHD - lubię to ! ;D
Kolejny Twój komentarz, ktory będzie mi wywoływał banana na twarzy ;p

This post has been edited 1 times, last edit by "@Piciu" (25 Jan 2012, 18:06)
gram eko od poczatku mojej gry wiec juz pare lat i nie nudzi mi sie
dla mnie pisanie ze granie eko jest bez sensu i szybko sie nudzi jest glupie
mam jedno konto flotowe ktore dalem na urlop bo mi sie znudzilo latanie ...
Ja bym napisała że daje radość nie "do" a "od"... Jakie nudne było te dzienne zwożenie surowców, budowanie kopalni...Znudzi Ci się, prędzej czy później. Eko daje radość, ale tylko do pewnego momentu.

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH