![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

This post has been edited 1 times, last edit by "ciap" (15 Jan 2012, 14:59)
A ja się zgłasza SMod lub GO z innej gry GF to odrzucają podanie.odpowiedź jest prozaiczna - team ma swoje wymagania (widzimisię) co do przyjęć a coraz mniej ludzi im się zgłasza do tego wolontariatu a jest ich coraz mniej to nie wyrabiają
musisz poczekać albo wiercić dziurę w brzuchu na ircu

Chcąc w miare szybko załatwić wymianę kont trzeba się ulatać troche
Na nowszych uni raczej nie jest tak , ale na starszych to tragedia... Ja sam miałem taką sytuacje przy wymianie kont. Miło wspominam GM I-Q . Napisałem do niego, że czekam i czekam na tą wymiane a maile potwierdzone. Wymienił konta w 1 minute
Cytat
U12
Top 1 wydobycia
Top 1 bunkier
Solo: 3'300%
ACS 17'000%
Łącznie: 39'472,17%
Uczestnik 5 S&D
Zniszczone moony ~40
Electra
Top 30 wydobycia
A ja się zgłasza SMod lub GO z innej gry GF to odrzucają podanie.odpowiedź jest prozaiczna - team ma swoje wymagania (widzimisię) co do przyjęć a coraz mniej ludzi im się zgłasza do tego wolontariatu a jest ich coraz mniej to nie wyrabiają
musisz poczekać albo wiercić dziurę w brzuchu na ircu
(Topowi gracze wiec grę raczej znają.)
Mori.
Jeżeli chcesz z GO to nie ma co marudzić trzeba czekać.
A ja się zgłasza SMod lub GO z innej gry GF to odrzucają podanie.
(Topowi gracze wiec grę raczej znają.)

ładnie pięknie wyklepałem podanie tylko wierszyk który trzeba napisać mi nie poszedł jak trzeba i zostałem odrzucony
jakiś czas temu dostawałem info o możliwości zostania GO
ha ha teraz to mnie w pupe pocałujcie
kiedyś wierszyk im sie nie podobał a teraz to wujek dobry jak sie kończą chętni do odwalania brudnej roboty 

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH