![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
RW jest z 15 grudnia a satelity po zbadaniu grawitonów wisiały jeszcze z półtora tygodnia !! 

dla zobrazowania tego jak trudno zrobić grawki podam że budowa satelit na 6 poziom zajęła 16 dni, na 7 zajęła by 48 dni na 8 zaś aż 144 dni (ponad 4 miesiące!) non stop budowania przy nanitach na 8 i czasie budowy satelity = 1 sekunda... kto sie porwie ?
problemem może nie jest juz sama budowa co nazbieranie odpowiedniej ilości surowców

This post has been edited 3 times, last edit by "Kse-on" (17 Feb 2012, 5:30)
Zmarnowane 4 lata życia dla głupiego rekordu. Mam mieszane uczucia, podziw dla wytrwałości i zdumienie dla głupoty![]()
Głupi?
ehh mistrzu chyba sam nie wiesz co piszesz nie dla wszystkich jak widać wazne sa tabelki tylko są jeszcze czyny które zostana na długo
podziwiam wytrwałość i charakteru coś pięknego choc bez sensu to podziw wielki nie chciał bym rywalizować w normalnym zyciu o cos z takim człowiekiem
a ten co pisze że głupi niech pochwali się chociaż czyms na miarę połowy tego wyczynu
podziw jeszcze raz 1,5 roku poświęcone na jeden cel trzymanie się tego wytrwałość coś niesamowitego

Jeśli ktoś uważa że osoba która zrobiła grawitony zmarnowała czas to to samo można powiedzieć o wszystkich graczach ogame flociażach i ekonomachZmarnowane 4 lata życia dla głupiego rekordu. Mam mieszane uczucia, podziw dla wytrwałości i zdumienie dla głupoty![]()
Exterminator 

Bawią mnie te głupie i niedorzeczne komentarze,typu "stracone 4 lata życia" itd. Sam gram już prawie 5 lat i jakoś nie czuję żeby Ogame miało wpływ na moje życie. Wchodzę kilka razy dziennie,przy okazji,kilkanaście kliknięc i tyle. Jak nie mam czasu czy coś to ładuje urlop. Traciło się czas na początku,gdy trzeba było wszystko budować i pilnować się. Teraz zwozi się surówkę raz na tydzień,dwa i spokój. Tracic miesiące,lata to można grając na speed uni. Tam to dopiero,trzeba siedzieć przy kompie. Masz schizy żeby wyjśc ze znajomymi,bo ktoś cie sfarmi,siedząc w szkole,klika razy przez fona musisz wchodzic na konto,bo trzeba miec aktywnośc. To jest marnowanie życia. Gośc pozostawił po sobie ślad,nawet jeśli tylko w głupiej grze. Sam napisał że to przy okazji więc w czym problem? Tak jak poprzednik napisał,jesteście hipokrytami i tyle.
Sam przyznajesz że wchodzisz kilka razy dziennie "przy okazji" kilkanaście kliknięć dziennie
Tu masz dowód że nie Ty grasz tylko ogame ,gra Tobą
.Tu nie ma wejść " przy okazji" Nie wejdziesz w danym czasie i możesz oglądać sie w ST. Powiedz alkoholikowi że jest alkoholikiem to oczy Ci wydrapie
Trzeba umieć powiedzieć sobie prawde.Ta gra rzadzi nami i naszym czasem,ale jesteśmy już tak (ciach) że gramy w to
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH