You are not logged in.

Egzegeta

Forumowy As

Date of registration: 16 Sep 11

• Send private message

91

Sunday, 22 January 2012, 15:25

Myślę, że miałeś bardzo dużo szczęścia z tym, że weszła wersja 3.0 z nowymi statystykami. Po staremu zaraz by Cię wytropili jakbyś wskoczył nagle na pierwsze miejsce flot i codziennie by Ci przybywało 100 tysięcy statków. Nie mniej jednak gratuluję odwagi, bo zaplanowałeś to parę lat temu.
Szukajcież w księgach Pańskich, a czytajcie; ani jedno z tych nie uchybi, a jedno bez drugiego nie będzie; albowiem usta Pańskie to rozkazały, a duch jego sam zgromadzi je.

Skuti

Gwiezdny Pirat

• "Skuti" is male
  • "Skuti" started this thread

Date of registration: 21 Jun 06

• Send private message

92

Sunday, 22 January 2012, 23:42

grawki robiłem na starej wersji oGame gdzie widać było przyrosty punktów flot ;) RW jest z 15 grudnia a satelity po zbadaniu grawitonów wisiały jeszcze z półtora tygodnia !!
Moje Rekordy Świata:
Grawitony poziom 6
Satelita słoneczny - 1.544.831 sztuk

moje Imperium w oGame to jak auto w Destruction Derby... - a ja jestem jego kierowcą :D
...gram dla zabawy ;)

POMOGĘ ZARABIAĆ NA GIEŁDZIE - zainteresowani pisać PW !!!

Rav4

Operator Gry

• "Rav4" is male

Date of registration: 30 Mar 11

• Send private message

93

Monday, 23 January 2012, 5:42

Absolutnie imponujący wyczyn! Gratuluję wytrwałości w dążeniu do jego realizacji. Smaczku dodaje fakt, że rekord zrobiony na normalnym uni - tym większe gratulacje. Myślę, że rekord postoi długi czas, aż w końcu znajdzie się ktoś kto pomyśli "No jak to, ja nie dam rady?!". Pytanie gdzie jest granica w badaniu grawitonów..?

szatan serduszko

Forumowy As

• "szatan serduszko" is male

Date of registration: 26 Feb 11

• Send private message

94

Monday, 23 January 2012, 13:52

lool ;D , podziwiam Cię naprawdę kawał dobrej roboty ! POWODZENIA PRZY NASTĘPNYCH REKOOOOOOORDACH ! :D

polesiuk

Potrójny As

Date of registration: 17 May 10

Zawód: w wolnych chwilach amator refleksjonista...

• Send private message

95

Thursday, 9 February 2012, 9:46

Skuti, jestem pod wrażeniem Twego osiągnięcia! Gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu! Gratuluję organizacji pracy, logistyki i konsekwencji! Wrażenie imponujące... ;-)

Oczywiście powszechnego entuzjazmu tym nie wzbudzisz, bo pomimo rekordowego imperatywu, znajdą się pragmatycy, którzy postawią pytanie: po co to? Ale świat Nauki nie raz już milczał a potem objawiał swą mądrość... ;-)

A przeliczenia na inne tam różne "pożyteczne" rzeczy niech będą niesłabnącą fantazją dla Pozytywnie Zakręconych, spędzających czas pod czujnym okiem Czuwaczkków.... ;-)

Kuzulkum

Forumowy As

Date of registration: 5 Jun 11

• Send private message

96

Thursday, 9 February 2012, 10:21

Można by jeszcze dodać że masz największy % z satelit, jeżeli chodzi o atak, wyczyn godny podziwu. Gratuluje
Zaproś swoich przyjaciół do swojej galaktyki!
Prześlij ten link swoim znajomym.
Jeśli zameldują się za pomocą tego linku,
stworzą planetę w pobliżu twojej.

http://ogame.pl?refId=110+106263

Skuti

Gwiezdny Pirat

• "Skuti" is male

• Send private message

97

Friday, 10 February 2012, 11:59

myślę że osiągalny jest max 8 poziom grawitonów, liczyłem troche, to jest praktycznie nie do zbadania ale teoretycznie 8 poziom da sie realnie osiągnąć, siódemka stanowi bardzo poważne wyzwanie ale myśle że dał bym rade, ósmy poziom to kamikadze :D dla zobrazowania tego jak trudno zrobić grawki podam że budowa satelit na 6 poziom zajęła 16 dni, na 7 zajęła by 48 dni na 8 zaś aż 144 dni (ponad 4 miesiące!) non stop budowania przy nanitach na 8 i czasie budowy satelity = 1 sekunda... kto sie porwie ? :D problemem może nie jest juz sama budowa co nazbieranie odpowiedniej ilości surowców :)
Moje Rekordy Świata:
Grawitony poziom 6

moje Imperium w oGame to jak auto w Destruction Derby... - a ja jestem jego kierowcą :D
...gram dla zabawy ;)

.:Obserwator:.

Potrójny As

Date of registration: 6 Dec 07

• Send private message

98

Friday, 10 February 2012, 12:13

... kto sie porwie ?

Ty :D dawaj skuti wierzymy w Ciebie ;]
PB: SOLO: 3092% ACS: TOP1 U55: 21370%

*ku pamieci Mameja z u55 ]:-D

NAJLEPSZE EKO???.... TWOI SĄSIEDZI :D

I SEE YOU MAN....

KielichHH

Forumowy As

• "KielichHH" is male

Date of registration: 12 Aug 11

Zawód: Siatkarz

• Send private message

99

Friday, 10 February 2012, 15:11

Ugh... Gratuluję nowego rekordu,ręce same składają się do braw.... :)
Uni 3 Top 100 OFF
Uni 57 Top 60 ON
Uni Leo ON
Uni Nekkar ON

Krysztal

Forumowy Imperator

• "Krysztal" is male

Date of registration: 24 Nov 05

• Send private message

100

Friday, 10 February 2012, 19:03

podziwiam za wytrwałosc i gratuluje rekordu :)

TOP 1-uni2
ST-163
PB - SOLO - 19560%
PB - ACS - 21019%

Mari

Podwójny As

• "Mari" is male

Date of registration: 24 Jun 09

Zawód: Student

• Send private message

101

Wednesday, 15 February 2012, 21:21

Jak widać Polska też potrafi i grawitony na 6 lvl są już naprawdę wyczynem.
Gratuluje jak również myślę, że chyba najłatwiej pobić ten rekord tym co mają już 6 lvl a jak na razie nikt się na pobicie Twojego rekordu nie rzuca, więc nie masz co się martwić.
Kolejny poziom to już kwestia techniki, ale szczerze mówiąc wątpię, że teraz jak się ludzie dowiedzieli o tym rekordzie nie będą skanować Cie bo to normalne, że wtedy mogą próbować rozwalać satki, trzeba mieć niezły bunkier to po pierwsze a po drugie dużo cierpliwości, jeszcze raz dzięki za rekord.

apacz

Forumowy As

• "apacz" is male

Date of registration: 24 Feb 05

• Send private message

102

Thursday, 16 February 2012, 20:41

Zmarnowane 4 lata życia dla głupiego rekordu. Mam mieszane uczucia, podziw dla wytrwałości i zdumienie dla głupoty ;P

daniel7

Nałogowiec

• "daniel7" is male

Date of registration: 3 Sep 06

• Send private message

103

Thursday, 16 February 2012, 22:59

Zmarnowane 4 lata życia dla głupiego rekordu. Mam mieszane uczucia, podziw dla wytrwałości i zdumienie dla głupoty ;P

Zapewne całe życie poświęcił na zbierania surki z eko
Normalnie pewnie mu to z 12h/24 zajmowało...

Pomyśl zanim coś napiszesz

Kse-on

Wierny

• "Kse-on" is male

Date of registration: 9 Apr 07

• Send private message

104

Friday, 17 February 2012, 5:21

Kiedyś wpadłem na ten samy pomysł by bić rekord na grawki, ale jak przeliczyłem wszystko to zrezygnowałem. I pomyślałem: "Kurde to niewykonalne", a jednak. Ten czas 10 dni budowy reszty satelit, chyba bym nie spał przez ten czas. Bijąc tym trzeci rekord tym razem Guinessa, najdłuższego czasu bez snu

Gratulacje wielkie, pokaż jeszcze coś ciekawego. Bo widzę że jesteś zdolny do rozmachu skoncentrowanego w jeden punkt tak konkretny-to cecha niewielu, szczególnie jeśli chodzi o stosunek do ogame

This post has been edited 3 times, last edit by "Kse-on" (17 Feb 2012, 5:30)

ciap

Gram dla WOŚP | Wredna baba :(

• "ciap" is female

Date of registration: 23 Feb 06

Zawód: Leń

• Send private message

105

Saturday, 18 February 2012, 18:10

Nie pozwalaj sobie z tymi DT tak :<

Gratki.
obawy przed złamaniem rekordu w ilości dt? ;>
Przyłapana!

Dostawa:
Kryształ: 4.910.637.866

.

Klub Nielubianych Przez Wakata

Marvin, ciap, Madderdin, buleon

This post has been edited 2 times, last edit by "ciap" (18 Feb 2012, 18:14)

lualua

Zdobywca

• "lualua" is male

Date of registration: 17 Jul 09

Zawód: Geszefciarz

• Send private message

106

Saturday, 18 February 2012, 22:52

Każdy robi to co lubi. Jedni lubią walić gołdę w wolnym czasie a inni jak kolega zbierać surę dla jakiegoś rekordu. Ale gdybym miał szukać ludzi do przeprowadzenia projektu w realu to szukałbym wśród właśnie takich ludzi, którzy dla Ciebie są głupi.

sabak

Forumowy As

• "sabak" is male

Date of registration: 11 Oct 06

Zawód: Uczeń

• Send private message

107

Sunday, 19 February 2012, 6:16

gatki ponad wszystko wyczyn niebywały skoro top 1 uni jest na satelitkach:) Głupi?:) ehh mistrzu chyba sam nie wiesz co piszesz nie dla wszystkich jak widać wazne sa tabelki tylko są jeszcze czyny które zostana na długo:) podziwiam wytrwałość i charakteru coś pięknego choc bez sensu to podziw wielki nie chciał bym rywalizować w normalnym zyciu o cos z takim człowiekiem:) a ten co pisze że głupi niech pochwali się chociaż czyms na miarę połowy tego wyczynu:) podziw jeszcze raz 1,5 roku poświęcone na jeden cel trzymanie się tego wytrwałość coś niesamowitego:)

Skuti

Gwiezdny Pirat

• "Skuti" is male

• Send private message

108

Sunday, 19 February 2012, 10:52

wiedziałem że będą i negatywne wrażenia z czytania tematu z moim rekordem, nie każdemu musi sie to podobać :P
Otóż grawitony były robione przy okazji, rozbudowa eko i zbieranie surowców nie absorbowały wiele czasu, wystarczyło raz na dwa dni wejść na konto zwieźć surowce, dobudować transportówek puścić FSa i tyle, robiłem je grając na innych uniwersach w taki sam sposób jak inni gracze.

Ciap na co zbierasz kryche ? bo chyba nie na grawitony ? :D
Moje Rekordy Świata:
Grawitony poziom 6

...gram dla zabawy ;)

Wipper

Nowicjusz

Date of registration: 18 Feb 12

• Send private message

109

Sunday, 19 February 2012, 11:52

No sam nie wiem czy gratulować,czy też współczuć ? Rekord światowy który nic Ci do życia nie da... Każdy przeczyta co przeżyłeś i odejdziesz w zapomnienie :) No ale gratuluje wytrwałości .Jedni wspinają sie w górach a inni latami budują kolejny poziom w wirtualnej grze :)

Mari

Podwójny As

• "Mari" is male

Date of registration: 24 Jun 09

Zawód: Student

• Send private message

110

Sunday, 19 February 2012, 12:12

Ten rekord jest dla osobistej satysfakcji raczej bym powiedział, wiadomo, że realnie za dużo mu nie da, ale przynajmniej może się pochwalić, że coś w grze osiągnął i prawdopodobnie ten rekord będzie zachowany na dłużej.

ciap

Gram dla WOŚP | Wredna baba :(

• "ciap" is female

Date of registration: 23 Feb 06

Zawód: Leń

• Send private message

111

Sunday, 19 February 2012, 12:58

Ciap na co zbierasz kryche ? bo chyba nie na grawitony ? :D
Miało być 6.666.666 sond. Trochę brakło bo będzie jakieś 5,8kkk kryształu.
Nie bój się konto idzie pod kasacje :fsmile:

.

Klub Nielubianych Przez Wakata

Marvin, ciap, Madderdin, buleon

exterminator666

Podwójny As

• "exterminator666" is male

Date of registration: 19 Oct 07

• Send private message

112

Sunday, 19 February 2012, 16:56

Jeśli ktoś uważa że osoba która zrobiła grawitony zmarnowała czas to to samo można powiedzieć o wszystkich graczach ogame flociażach i ekonomach
Ludzie jesteście hipokrytami popatrzcie na siebie i dopiero oceniajcie :P
życie to sie marnuje w pracy a nie na czymś co sie lubi
Pozdrawiam
:fa: Exterminator :fa:

6krotnie w rekordach Polski
3krotnie w rekordach świata

Wojny się kończą ale moi żołnierze pozostają na wieki :pirat:

Vechi

Potrójny As

• "Vechi" is male

Date of registration: 24 Oct 09

• Send private message

113

Sunday, 19 February 2012, 20:31

Bawią mnie te głupie i niedorzeczne komentarze,typu "stracone 4 lata życia" itd. Sam gram już prawie 5 lat i jakoś nie czuję żeby Ogame miało wpływ na moje życie. Wchodzę kilka razy dziennie,przy okazji,kilkanaście kliknięc i tyle. Jak nie mam czasu czy coś to ładuje urlop. Traciło się czas na początku,gdy trzeba było wszystko budować i pilnować się. Teraz zwozi się surówkę raz na tydzień,dwa i spokój. Tracic miesiące,lata to można grając na speed uni. Tam to dopiero,trzeba siedzieć przy kompie. Masz schizy żeby wyjśc ze znajomymi,bo ktoś cie sfarmi,siedząc w szkole,klika razy przez fona musisz wchodzic na konto,bo trzeba miec aktywnośc. To jest marnowanie życia. Gośc pozostawił po sobie ślad,nawet jeśli tylko w głupiej grze. Sam napisał że to przy okazji więc w czym problem? Tak jak poprzednik napisał,jesteście hipokrytami i tyle.

"Zegar tak tyka a czas umyka..."

Wipper

Nowicjusz

Date of registration: 18 Feb 12

• Send private message

114

Monday, 20 February 2012, 15:16

Bawią mnie te głupie i niedorzeczne komentarze,typu "stracone 4 lata życia" itd. Sam gram już prawie 5 lat i jakoś nie czuję żeby Ogame miało wpływ na moje życie. Wchodzę kilka razy dziennie,przy okazji,kilkanaście kliknięc i tyle. Jak nie mam czasu czy coś to ładuje urlop. Traciło się czas na początku,gdy trzeba było wszystko budować i pilnować się. Teraz zwozi się surówkę raz na tydzień,dwa i spokój. Tracic miesiące,lata to można grając na speed uni. Tam to dopiero,trzeba siedzieć przy kompie. Masz schizy żeby wyjśc ze znajomymi,bo ktoś cie sfarmi,siedząc w szkole,klika razy przez fona musisz wchodzic na konto,bo trzeba miec aktywnośc. To jest marnowanie życia. Gośc pozostawił po sobie ślad,nawet jeśli tylko w głupiej grze. Sam napisał że to przy okazji więc w czym problem? Tak jak poprzednik napisał,jesteście hipokrytami i tyle.

I tu jesteś w błędzie :) Sam przyznajesz że wchodzisz kilka razy dziennie "przy okazji" kilkanaście kliknięć dziennie XD Tu masz dowód że nie Ty grasz tylko ogame ,gra Tobą ]:-D .Tu nie ma wejść " przy okazji" Nie wejdziesz w danym czasie i możesz oglądać sie w ST. Powiedz alkoholikowi że jest alkoholikiem to oczy Ci wydrapie XD Trzeba umieć powiedzieć sobie prawde.Ta gra rzadzi nami i naszym czasem,ale jesteśmy już tak (ciach) że gramy w to :)