You are not logged in.

kamilexxe

Nowicjusz

Date of registration: 22 Apr 12

• Send private message

31

Monday, 30 April 2012, 9:59

No super takie bym chciał ale Po polsku
ej a jest jakies polskie uniwesum ze starym wyglądem

This post has been edited 1 times, last edit by "kamilexxe" (30 Apr 2012, 10:01)

piorekk

Podwójny As

• "piorekk" is male

Date of registration: 4 Aug 06

• Send private message

32

Tuesday, 1 May 2012, 20:45

zrób sobie jakąś ugamele i będziesz miał "stare ogame". Chodciaż teraz doczytałem sobie, że według autora tematu "stare ogame" to to już z pancernikami, więc no sorry ten Pan nie widział starego dobrego ogejma

Egzegeta

Forumowy As

Date of registration: 16 Sep 11

• Send private message

33

Wednesday, 2 May 2012, 2:17

Niemieckie uni 20 to chyba nie jest ta najbardziej grywalna wersja ogame, mało kto z zaglądających na nasze forum pamięta taką wersję bez GŚ, moonów, gdzie mięsem armatnim są sondy bo nie ma jeszcze szybkich dział i gdzie np. szukając floty nie trzeba było szpiegować tylko wysyłało się sondę z atakiem bo mimo zestrzelenia w pierwszej rundzie widać było wszystko w raporcie razem z techami, tylko surowców nie było - dla surki jedna sonda, tech szpiegowska idzie na bok byle mieć 8 poziom.
Szukajcież w księgach Pańskich, a czytajcie; ani jedno z tych nie uchybi, a jedno bez drugiego nie będzie; albowiem usta Pańskie to rozkazały, a duch jego sam zgromadzi je.

sbc

Gwiezdny Pirat

• "sbc" is male

Date of registration: 29 Aug 09

Zawód: 0rh+

• Send private message

34

Wednesday, 2 May 2012, 12:21

Quoted

Niemieckie uni 20 to chyba nie jest ta najbardziej grywalna wersja ogame, mało kto z zaglądających na nasze forum pamięta taką wersję bez GŚ, moonów,

Mało kto, bo pierwsza polska odsłona gry przyszła już z moonami i drobiem. Czy ja wiem czy takie super grywalne było?;p Na pewno nowe, świeże, grę się odkrywało i dlatego to cholernie fajnie było. Jak ktoś gra kilka lat to już we wszystkim ma rutynę, a to nie bawi tak bardzo;)

Ja jakiś czas temu próbowałem ugryźć tą niemiecką dwudziestkę, odpuściłem po kilku dniach. To i tak byłoby tylko kolejne 'transportuj' czy 'atakuj' do wysłania, kolejny fs do odebrania. Rutyna ;-p
sbc@above-rainbow:~$ sudo reboot
TinyRW1.3 llllllllll ~96%
Forgiveness Is a Six Gun
Turbo

15 Tygodni do Woodstocku 2k12

This post has been edited 2 times, last edit by "sbc" (2 May 2012, 12:24)

35

Wednesday, 2 May 2012, 20:49

heh tą wersje bez moonów mogli by wprowadzić ;D

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także."
Uni 4 off Uni 50 off Uni 60 off Uni 62 off
Zniszczonych moonów: 24
Orion on Io on