![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Większośc już nie marudzi poza takimi osobami jak ty , wszyscy poprostu już się przyzwyczajili a ci którzy się nie przyzwyczajili(tak jak ja) to uzywaja tego skina ponizej i nie wiem w czym macie jeszcze problemA i na forum bedzie spokoj, bo nie bedzie marudzenia. Poza tym mozecie sie bardzo zdziwic, jak szybko i jak bardzo takie uni sie zasiedli.
Co moi drodzy myslicie o takim pomysle?
założę się o swoje kapcie, że nikt się nie pofatygował o jakiś mail do GF lub coś w tym stylu.
Dokladnie. Chodzi o dobre stare ogame. Gdzie trzeba bylo na prawde powaznie kombinowac zeby bie skonczyc w reckach. Gdzie podstawa byla taktyka i strategia a nie tylko klepanie. Chodzi mi o porzadna gre a nie o potworka dla dzieci fejsbuka i neo.

|
|
Kod źródłowy |
1 |
[23:21:05] [pomidorek] bo jestes tak dopry i kochany ze az zuy [; |
Puchaty różoffy Króliczek Truskawki

teraz to moze z 3tys osob by poszło na stare, a na nowe x5 poszło by z 10tys ponad więc lepiej chyba kolejne x5 otworzyć z 70% złomu
Nie sądze. Wiekszość graczy teskni za starym design i nie lecą aż tak na speeda jak ci sie wydaje.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH