![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
A moim zdaniem za głowe bandyty powinni jakieś bounty wprowadzić, by było ciekawiej bo te 100% surki to troche mało. Może jakieś większy złom z jego statków?![]()
Uważam, że gracze sami zrobią porządek z bandytami. Bo kto się nie pokwapi na 100% z jednej fali i 50% złomu?bartku lepiej!
zezłomowanie bandyty kończy się kasacją jego konta! po co grać z bandytami?
a będzie wprowadzona teraz policja? skoro jasnym jest że ktoś jest bandytą (ze statystyk) to powinno "państwo" (GF?) takich ludzi odseparować od wzorowego społeczeństwa!
masakra

Najlepsze jest to, że jeśli wyślę więcej floty w obawie przed podstawką lub dla zminimalizowania strat walka będzie niehonorowa.
This post has been edited 1 times, last edit by "Maratonczyk" (2 Dec 2011, 11:44)
Na wieczność
Przynajmniej moje punkty od początku test uni mam![]()

This post has been edited 2 times, last edit by "Winnerek" (2 Dec 2011, 12:09)
Nie ma co narzekać, a Maratonczyk panikuje najbardziej ze wszystkich. Wyluzuj trochę. Może będzie fajnie?
Zobaczymy w praniu. Mi tam jedynie się nie podobają nowe statystyki. Trochę zbyt dokładnie to wygląda. Honorowe niehonorowe? Oba będą miały jakieś plusy zapewne i minusy. Poczekamy, zobaczymy.Nie ma co narzekać, a Maratonczyk panikuje najbardziej ze wszystkich. Wyluzuj trochę. Może będzie fajnie?
![]()
Mnie tam śmieszy tylko jedna sprawa, walki ogólnie w świadomości graczy ujęte jako niehonorowe (loty z buddy, na sojuszników) są tutaj neutralne.
Nie rozumiem dlaczego nie wpływają one na honor ?

@Draconis mozilla na galaxy smiga az milo
gram na testowym i no szczerze to te zmiany sa o ... potluc, jest ciagle za duzo niejasnosci, co jak obie strony maja po 500+ pkt honoru, dochodzi do starcia i dalej jest 50% przejetych surowcow i 30 % zlomu, czyli po co mi te pkt honoru niby skoro honorowo atakuje kogos o podobnym top to powinienem wiecej przejac. wydaje mi sie ze nie tedy droga...

Chociaż na tym aspekcie to głównie nowe unie będą mogłys korzystać.Uważam, że gracze sami zrobią porządek z bandytami. Bo kto się nie pokwapi na 100% z jednej fali i 50% złomu?

This post has been edited 2 times, last edit by "zefir" (2 Dec 2011, 17:29)
A o co chodzi z tym
[Poprawka] ekspedycja może być cofnięta podczas trwania badania
Co ma ekspedycja do badania? I jakiego badania?
|
|
Kod źródłowy |
1 |
[23:21:05] [pomidorek] bo jestes tak dopry i kochany ze az zuy [; |
Puchaty różoffy Króliczek Truskawki
EDIT - jak rozumię z floty bandyty złomu będzie 50%, ale zniszczona w tej walce część floty agresora będzie przechodzić tylko w 30% ?

This post has been edited 2 times, last edit by "Chocolate" (2 Dec 2011, 18:46)
"

Gram na 2 uni i na jednym będę święty a na drugim mega bandytą
Co za różnica
Jeśli się pilnujesz to cię nie zezłomują choćby z ciebie miało być 102% złomu
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH