![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Quoted
Drodzy Gracze,
chcielibyśmy Was poinformować, że po długich rozważaniach została podjęta decyzja o wprowadzeniu nowego systemu ochrony słabszego gracza, na wszystkich Uniwersach.
Gratuluje wyniku!!!
Albo jak dany gracz stracił konto, dostał następne, od razu tamto konto wyświetlić jako multikonciarza, pushera itp 

This post has been edited 1 times, last edit by "ciap" (30 Nov 2011, 22:22)
GÓWNIANE kryjówki na surowce... do dupy ta aktualizacja... miało być tylko na nowe uniwersa a wprowadzają to gówno wszędzie... pomimo tego że gram jako gównik to ten pomysł mi się BAAAAAAAAAAARDZO nie podoba,
statystyki podzielone dla górników i flociaży fajne to na + ale ucieczki floty + kryjówki na surowce + Bóg wie co jeszcze to lepiej niech nie wprowadzają nic....
This post has been edited 1 times, last edit by "godzil3" (30 Nov 2011, 23:27)
Quoted
[Nowość] możliwość raportu sojuszu dla wiadomości wysłanych do sojuszu

Nie rozumiem, po co ingerować w coś, co zależy jedynie od Nas, honor jest sprawą wybitnie osobistą, jak i jego postrzeganie.
To jak latam to (i) to jestem co ? nekrofil ?
This post has been edited 1 times, last edit by "Ignis" (1 Dec 2011, 0:04)
A ja jestem ciekaw czy czasami nie dostał się błąd do naszego tłumaczenia:P
I na hiszpańskim i na amerykańskim Ogame piszę:
Terraformer adjustment (1 bonus field every 2 levels), czyli 1 bonusowe pole co 2 poziomy terraformera:P
Natomiast u nas mowa o bonusowym polu na każdy poziom terraformera.
Także więc gdzie jest błąd? Podejrzewam, że u nas:D
najbardziej podobal mi sie tekst o Lubie to
ja to mam propozycje wrecz kosmiczna bo jak widze to tworcy gry JESZCZE na nia nie wpadli i NORMALNIE zazadam jakiejs gratyfikacji w postaci antymaterii
Mianowicie ja nie rozumiem w w ogole czemu ta gra jest 24 h na dobe. GO GA TEAMie napiszcie do GF zeby wprowadzil zamiast tego noobprotection i innych badziewie automatyczne np urlopowanie konta po wylogowaniu sie z konta
oczywiscie siurka sie wydobywa itd. Kolejnym magicznym pomyslem powinnien byc temat gornicy laczcie sie dla noobow do np 1 kk pkt
bierzemy sobie zakladamy fuzje naszych kopalni azeby sobie podniesc lvlele kopalni oczywiscie za anty materie
to tez da was kase i to nie mala. do tego jeszcze tez nie kumam czemu nie ma jakis statusow dla jednostek typu veteran super veteran itd. powinno sie wprowadzic zycie jednostki zniszczenia naprawe i w ogole juz bedzie super gra mega wypasione . Po prostu lUBIE TO 
beda sie przescigac kto to dostanie
This post has been edited 2 times, last edit by "Solenzo" (1 Dec 2011, 0:59)
pierwsze trzeba to spróbować a później gadać czy jest smaczne![]()

Quoted
Art:
...
[Nowość] ataki na członków sojuszu i znajomych nigdy nie są niehonorowe
...
ST u31 - 98 na łączny 329.153 %

nic więcej 
Ci z GF to tak graczom nie chcą nic dawać, że aż żal.
Z tymi bonusowymi punktami za terraformer - to ja dał bym np. po 2 czy 3 na jeden poziom. Niech gracze się cieszą.
W ogóle to samo z wielkościami planet. Zamiast je zwiększyć, to zmniejszyli. Ubyło by komuś coś jakby planety miały np. 400, 500, czy 600 pól? I tak tych pól nikt by nie wykorzystał, ale radocha byłaby duża.
Teraz jak ktoś chce sprzedać jakiś produkt, to daje promocje, prezenty i nie wiadomo co. A tu co? Zamiast dawać, to zabierają. I jak Ogame ma utrzymać się na rynku?

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH