![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Ja używam Chrom z najnowszym anti od joksik i mi wszystko śmiga, wczoraj aktualizowałem
Joksik
Na czystej chrome tylko z antigame mam ten sam problem...

Przy takim działaniu jak klikanie w podgląd, surowce czy też poruszanie się po koloniach i moonach ... odświeża mi całą stronę, jakby ponownie wczytywało stronę i grafikę od nowa. 
This post has been edited 1 times, last edit by "Vilebert" (12 Feb 2012, 14:19)
@Joksik mam taki dziwny problem z ChromePrzy takim działaniu jak klikanie w podgląd, surowce czy też poruszanie się po koloniach i moonach ... odświeża mi całą stronę, jakby ponownie wczytywało stronę i grafikę od nowa.
Widziałem jak chrome działa znakomicie pod tą grą, ale dziwne że u mnie przy dobrym sprzęcie zachodzą takie sytuacje,
Jak temu zaradzić ?

This post has been edited 1 times, last edit by "FurionQ" (12 Feb 2012, 16:50)
@Joksik mam taki dziwny problem z ChromePrzy takim działaniu jak klikanie w podgląd, surowce czy też poruszanie się po koloniach i moonach ... odświeża mi całą stronę, jakby ponownie wczytywało stronę i grafikę od nowa.
Widziałem jak chrome działa znakomicie pod tą grą, ale dziwne że u mnie przy dobrym sprzęcie zachodzą takie sytuacje,
Jak temu zaradzić ?
Bushu ja mam podobnie
Jakos poradzisz coś???
4GB ramu + szybkie łącze a takie klocki
momentami mam białą stronę

Po wczorajszej aktualizacji antigame do wersji 2.09.0 w wiadomościach brak jest informacji o składzie floty , tylko info o surowcach. Ktoś ma taki problem ????
Przeglądarka FF.
Cytat
Nie wiem, coś Ci się w głowę stało?
Cytat
Wybierz się do lekarze, bo gadasz od rzeczy.
antigame nigdy nie ingeruje w podpowiadanie ile potrzeba recyklerow do zebrania pz czy w punkty honoru itd. w nowej wersji naprawiono w raportach powracających flot informacje o statkach.
sprawdzcie czy po wylaczeniu antigame nadal nie mozecie z ksiezyca wybrac misji bo wyglada mi to na jakis inny dodatek ktory robi takiego psikusa. This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (15 Feb 2012, 21:26)

This post has been edited 2 times, last edit by "^obserwator^" (27 Feb 2012, 15:01)

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH