![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
This post has been edited 17 times, last edit by "SirBoban" (20 Feb 2012, 19:52)
Wstawcie sobie do sygnatur Wasze banery. Zamieniajcie się kontami wspomagającymi.
Farmą jestem na uni 2, 3, 8, 31, 37, 47, 50, Elektrze, Fornaxie i Jupiterze. Na uni 32, 33, 60, 63, 64, Capelli i Kassiopei farmą nie zostanę, gdyż tam byłem/jestem GO. Na uni 66 gram. Poza wymienionymi uniwersami mogę zostać Twoim przyjacielem wszędzie
- buleon

This post has been edited 32 times, last edit by "Chocolate" (4 Feb 2012, 0:17)
Ale z drugiej strony takie konta można ostro farmić, co będą mogli wykorzystać słabsi gracze. Taki OGame'owy łańcuch pokarmowy

Postarajcie się jeśli możecie rozpropagować tą akcję, bo surowce leżą i proszą się, żeby je wziąć

Prześlij mi link, a najlepiej wklej go w swoją sygnaturę
Wtedy więcej osób będzie mogło się z Tobą przyjaźnić

?. 
).

This post has been edited 1 times, last edit by "Gootek" (6 Jul 2011, 22:11)
Kilkunastu ludzi już się przyłączyło do zabawy
Mam nadzieję, że to nie koniec

This post has been edited 1 times, last edit by "zefir" (6 Jul 2011, 23:06)

.Włodarze tej gry na siłę chcą zapełnić uniwersa czy jak
założenie było chyba na pozyskanie NOWYCH GRACZY a nie nowych kont, które będą miały 1planetę i dużo wr![]()
. Sądzę że tysiąc osób, posiadających maksymalną ilość przyjaciół wystarczy aby podnieść upadającą liczbę kont na OGame.pl. Jak na starych uni licza kont wzrośnie o 100% to jak to pięknie będzie wyglądało
.
.
This post has been edited 1 times, last edit by "MrocznyZew" (7 Jul 2011, 16:50)

This post has been edited 1 times, last edit by "Graveir" (7 Jul 2011, 17:13)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH