![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Blokada ataków
Test
Jak długo trwał będzie ten test?
Są jakieś nowe informacje o tym, które uniwersa będą uniwersami docelowymi?
Czy dostaniemy jakieś informacje o tym, jak działa skrypt łączący?
Co stanie się z graczami, którzy nie chcą połączenia?
Co się stanie z serwerem testowym?
Czy są jakieś inne zasady panujące na serwerze?
Inne informacje:
This post has been edited 1 times, last edit by "benekopo" (8 Apr 2011, 18:52)
Jak wynika z tematu jest to "Relacja z przebiegu testu UniFusion", który ma miejsce na Ogame.de

This post has been edited 2 times, last edit by "ciap" (8 Apr 2011, 21:10)
Jakby ktoś był ciekawy jak samo łączenie wygląda:
http://www.ciapka.cba.pl/ogame/Laczenie/Laczenie.html![]()

Widzę, że słabo im wyszła lokalizacja planety na przybliżone pozycje, 40 układów przy tak małej liczbie osób, ciekawe co będzie się działo np. przy 5k(o ile uda się tyle zebrać), mam nadzieję, że to poprawią

Planeta została przeniesiona na galę 5.Widzę, że słabo im wyszła lokalizacja planety na przybliżone pozycje, 40 układów przy tak małej liczbie osób, ciekawe co będzie się działo np. przy 5k(o ile uda się tyle zebrać), mam nadzieję, że to poprawiąJakby ktoś był ciekawy jak samo łączenie wygląda:
http://www.ciapka.cba.pl/ogame/Laczenie/Laczenie.html![]()
Skrajnych?Art pisał na forum, że tylko w SKRAJNYCH przypadkach będzie możliwa relokacja wiec znając sytuacje w tej grze wiele osób jej nie uzyska, reszta będzie mogła sobie co najwyżej zainwestować pieniądze w anty

Mam trochę inne zdanie na temat informowania graczy niż team.co my byśmy zrobili bez Ciap zawsze jest lepiej poinformowana niż nasze modki i cały zespół![]()
Mam w układzie takiego fajnego sąsiada który ściąga moony. Jeżeli poszlibyśmy na to samo uni to myślę że jakby wyleciał z układu byłby zły.Skrajnych?
"możliwa darmowa relokacja, jeśli planeta zostanie przesunięta na naprawdę złe położenie"
A to nie ta sama treść zawarta w jednym wyrazie?![]()
Ta anty jest na stałe czy tylko dla potrzeb testów?![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "ciap" (10 Apr 2011, 13:13)
This post has been edited 3 times, last edit by "Billie the kid" (14 Apr 2011, 7:57)
Mroczny to przecież taki łagodny gracz![]()
Może sobie być jaki chce, jak mu wprowadzą nowe noobprotection to i tak z torbami pójdzie![]()
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH