![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
This post has been edited 5 times, last edit by "sbc" (22 Feb 2011, 19:50)
This post has been edited 1 times, last edit by "shieldbash" (24 Jan 2011, 16:59)

This post has been edited 1 times, last edit by "guras" (24 Jan 2011, 17:37)

Linka się spodziewaj

Quoted
Calość pz w bilansie jest uwzględniana na korzyść zwycięzcy walki.
Quoted
fale farmingu wklejaj w {klamrach}

This post has been edited 1 times, last edit by "Raelle" (24 Jan 2011, 20:57)
) w sensie straconych jednostek, zniszczonych przez Ciebie, jakiś łączny % "lifetime overall", być może z możliwością wyszczególnienia statów z danego uni, jakieś dynamiczne sygnaturki itd. Pomysłów mam sporo, z czasem gorzej
. O formatowaniu tekstu już było, nad wojnami się zastanowie (antares np wydaje mi się przestarzały i niemal martwy), s&d będzie na dniach bo akurat mamy sezon. Kosmetyka - to definitywnie na samym końcu, na dzień dzisiejszy moimi prioretytami są sprawność parsera i funkcjonalność strony.This post has been edited 2 times, last edit by "shieldbash" (24 Jan 2011, 23:41)
ad1. Nigdzie w kodzie nie przewidziałem liczenia rund więc stąd ten teks, może dopisze to liczenie, może tekst zastąpie czym innym, nie wiem jeszcze, to jest oflagowane jako "definitywnie na później".
ad2. Dużo ludzi już wcześniej mi zwracało uwagę na ten szczegół, wyszedłem z założenia że skoro jedna strona bitwę wygrała to oczywiste jest iż druga została zniszczona i tak to chyba zostawię. Nie chcę aby raporty z TinyRW były lustrzaną odbitką raportów z innych konwerterów.
|
|
Source code |
1 |
Na polu walki pozostały: |
Zapowiada się na prawdę ciekawie Mam nadzieję, że wystarczy czasu i zapału.
This post has been edited 1 times, last edit by "Raelle" (25 Jan 2011, 2:34)

Cytat
ha już ich rozkminiłem pewnie nie długo się pojawi nowy oficer i za 100k antymaterii będziesz mógł mieć stary wygląd na 3 miechy![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "ZAiMeR" (25 Jan 2011, 14:35)
This post has been edited 1 times, last edit by "shieldbash" (25 Jan 2011, 16:47)

Cytat
ha już ich rozkminiłem pewnie nie długo się pojawi nowy oficer i za 100k antymaterii będziesz mógł mieć stary wygląd na 3 miechy![]()
Miałem raczej na myśli podpisy tekstowe pod obrazkami![]()

będę obserwował pracę, a jeśli coś wpadnie mi do głowy to na pewno podeślę PW 

This post has been edited 1 times, last edit by "Włosiu" (26 Jan 2011, 17:37)

This post has been edited 1 times, last edit by "shieldbash" (26 Jan 2011, 18:31)
This post has been edited 1 times, last edit by "Taboret" (26 Jan 2011, 21:52)
Koordy i technologie domyślnie są ukryte, można je conajwyżej "odkryć".
Quoted
pytanQo
Edit 1 : a czy np. można ukryć kordy planet, badań i typowe pierdoły które są dostępne do pogrzebania w innych konwerterach?
Dz za odp.
odpisz proszę na forum, nie na PW
This post has been edited 2 times, last edit by "shieldbash" (26 Jan 2011, 22:25)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH