![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
i 1 problem sobie juz rozwiazalem... aczkolwiek chciałbym ponowić prośbę o pionowe menu (tak jak to zrobił Joksik we własnym skinie i jak było w oryginalnym evolution) zakładki flota1 ? (tam gdzie statki wybieramy do misji
) oraz wersja offline by była miłym dodatkiem, ze względu na "za szybki, za wściekły" internet... heh
Kawał dobrej roboty
ST u31 - 98 na łączny 329.153 %

Quoted
istnieje możliwość dodania skrótu szpiegowania do podglądu flot...?
przykładowo obok ikony wyślij wiadomość
Zainstaluj antigame i bedziesz mial w podgladzie.
wiem rowniez ze jest tam ten skrót 

This post has been edited 1 times, last edit by "N.o-N.ame" (5 Oct 2010, 10:56)
Date of registration: 27 Aug 07
Zawód: Kulam, kulam, kulam... aż się wykulam.

bo wszystkie skrypty musza byc zatwierdzone a skoro "domyślnie" w grze nie ma w "ruchach flot" ikonki szpieguj w trakcie ataku to oznacza ze zostala ona tam umyslnie pominieta. byc moze GF uznalo ze byloby to zbyt wielkie ulatwienie dla atakujacego. o ile poprzednie skrypty tu umieszczane dodaja np link do forum ktory de facto istnieje juz ale w innym miejscu to wiesz nic groznego i zaden GO sie do takiego skryptu nie doczepi, ale dodanie elementu ulatwiajacego atakujacemu zadanie w miejscu w ktorym go nie ma to juz nie wiem
z drugiej strony GF nie zatwierdzilo zadnego mojego skryptu czy pluginu hehe i ciagle dodaja np link do niedziałającego foxgame2
a ludzie instaluja moja wersje i nikt na pregierzu nie wyladowal hehe This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (5 Oct 2010, 11:20)
This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (5 Oct 2010, 15:50)
N.o-N.ame dodac mozna skryptem javy, pytanie czy jest to legalnebo wszystkie skrypty musza byc zatwierdzone a skoro "domyślnie" w grze nie ma w "ruchach flot" ikonki szpieguj w trakcie ataku to oznacza ze zostala ona tam umyslnie pominieta. byc moze GF uznalo ze byloby to zbyt wielkie ulatwienie dla atakujacego. o ile poprzednie skrypty tu umieszczane dodaja np link do forum ktory de facto istnieje juz ale w innym miejscu to wiesz nic groznego i zaden GO sie do takiego skryptu nie doczepi, ale dodanie elementu ulatwiajacego atakujacemu zadanie w miejscu w ktorym go nie ma to juz nie wiem
z drugiej strony GF nie zatwierdzilo zadnego mojego skryptu czy pluginu hehe i ciagle dodaja np link do niedziałającego foxgame2
a ludzie instaluja moja wersje i nikt na pregierzu nie wyladowal hehe
?
mógłbyś jeśli to nie dużo pracy oczywiście i czasu zajmie zrobić to dla tych którzy by chcieli z takim właśnie podglądem grac ? jakaś łatka czy coś żeby był wybór miedzy tym aktualnym a tym z starego wygladu 

This post has been edited 1 times, last edit by "Sar" (5 Oct 2010, 17:33)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH