![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

Bedziemy was poinformowac na biezaco. Rowniez przygotuje dla was ciemna wersje tego skina Evolution. Potrzebuje tylko kilka dni aby zmienic kolory.

No nic, czekam na wersję offline, to będzie można się nieco pobawić obrazkami i kolorystyką

This post has been edited 1 times, last edit by "Graveir" (28 Sep 2010, 15:43)
A jednak się kręci
![;]](wcf/images/smilies/meansmile.gif)
This post has been edited 2 times, last edit by "Horn33" (28 Sep 2010, 15:47)
Date of registration: 27 Aug 07
Zawód: Kulam, kulam, kulam... aż się wykulam.

This post has been edited 1 times, last edit by "Graveir" (28 Sep 2010, 15:54)
pewnie jak zwykle jakis drobiazg Zainstaluj skrypt w greasemoneky http://www.4321.3-2-1.pl/62.user.js
Quoted
Tylko jedno pytanko, bo na screenach tego nie dojrzałem - jest tam gdzieś zakładka "forum"?![]()
|
|
Source code |
1 |
#siteFooter .content {display:none}
|
Musialbys mi pokazac jak to wyglada.
Quoted
Mam natomiast inne pytanie - mam gdzieś w greasemonkey wtyczkę, która w redesignie linkowała ikonkę badań do drzewka technologii - nie dałoby się przypadkiem dodać takiego bajerku jako pozycji menu?

Quoted
http://i51.tinypic.com/2dcj2hw.jpg
Guziczek, który tu wyszczególniłem otwiera nam następującą kartę:
http://i55.tinypic.com/16aslyd.jpg
Przejrzałem posty z listami wtyczek, ale nie widzę konkretnego rozszerzenia, w swoim greasemonkey też nie widzę nic konkretnego, co by to generowało. Zakładam więc, że to albo foxgame2 albo antigame...

Cos sie wymysli
Quoted
Wiesz, skoro udało Wam się stworzyć wtyczkę generującą link do forum to myślę, że dacie radę stworzyć wtyczkę generującą zwyczajną pozycję menu o nazwie "technologia" linkującą do globalTechtree czy jak to się tam nazywaWierzę w Was
![]()
Priorytet to to nie jest. 
This post has been edited 5 times, last edit by "HENDELL" (28 Sep 2010, 16:59)
This post has been edited 1 times, last edit by "mordal" (28 Sep 2010, 21:50)
Quoted
to bedzie najleszpy skin !
ale trzeba zrobic to co joksik w pierwszym osiagnal:
-powiekszyc ikony moonow, chyba ,ze to przenosicie zgodnie z zapowiedzia i bedzie to jakos rozwiazane.
-usunac z gali te ikonki do przenoszenia planet.
- antigame ma opcje pokazywanie ostatniego kliknieca/akcji(czas), teraz tego nie ma/ nie miesci sie
-w tabelce budowy, np kopalni, nie ma info od antigame o ilosci potrzebnych satelit i potrzebnych dt/mt do przywiezienia brakujacej sury. tez wydaje sie,ze nie ma na to miejsca w tabeli.
no i przestawilem liste zdarzeń od antigame na dol(jak chcieliscie) i wychodzi w polowie tabelki dodawanej przez infocompte a jak ustawie zeby byla na gorze to jest jeszcze gorzej, wyjezdza nad ekren(nie ewiem jak to mozliwe)
-tlo w kilku zakladkach moznaby podmienic chyba dla spojnosci ( np.sojusz/wiadomosci/staty)
Skin MEGA, ale wydaje sie mocno nie dopracowany i wrecz pokazuje regres w stosunku do usprawnien w "joksikowym" skinie

This post has been edited 2 times, last edit by "mordal" (28 Sep 2010, 22:14)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH