![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Mam pytanie, zauważyłem, ze usunięto już stare uniwersa , czy ktoś dostał już zwrot antymaterii ?
A co z 2 fazą są jakieś wieści?" title=":>">

|
Top1 Złomiarzy Uni28 
This post has been edited 1 times, last edit by "Leonidas" (24 Mar 2012, 16:49)
Kasia321 zbanowane też? ;)
Abrams widzisz a jak mówiłam to nie chciałeś wierzyćJeśli konto zostało zablokowane za złamanie zasad gry, to nie ma podstaw do zwrotu.Kasia321 zbanowane też?![]()

This post has been edited 2 times, last edit by "ciap" (26 Mar 2012, 12:32)
Wkrótce powinno być ogłoszone następne łączenie, pytanie tylko, których krajów :)

This post has been edited 1 times, last edit by "ciap" (14 Apr 2012, 12:01)

Jak trwała pierwsza faza to wnioskując po tym co się działo u Francuzów i Niemców pesymistycznie prorokowałem, że u nas druga faza będzie dopiero w połowie kwietnia. Rzeczywistość okazała się jeszcze bardziej brutalna i najprawdopodobniej poczekamy jeszcze z miesiąc. kolejny długi miesiąc codziennego zaglądania na stronę główną z nadzieja na zobaczenie informacji o fuzji![]()
A ja już tak nie czekam z utęsknieniem na fuzję. Więcej ludzi - większe zagrożenie atakiem, a i licytacje upadną. Więc niech jak najdłużej zwlekają
... a byłem taki rozczarowny, że moje uni nie wzięło udziału w I fazie łączenia.
licytacje są świetnym urozmaiceniem gry, na starym uni można powalczyć o ośmiornice
z kilkoma graczami, a po łączniu jak będzie 2-3tys. osób to będzie lipa straszna, więc ŁĄCZENIU MÓWIMY NIE TERAZ
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH