![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

Połączenie uniwersów, to jakby nie patrzeć jedyny i słuszny pomysł na kolejny krok w kierunku ulepszania gry.
w końcu coś co może uratować tą grę
Można powiedzieć światełko w tunelu ale 11 miesięcy to kupa czasu![]()
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i rozwiążą jakoś problem koordynatów.
This post has been edited 2 times, last edit by "sta111siu1" (23 Sep 2010, 20:33)
This post has been edited 1 times, last edit by "Gotrek" (23 Sep 2010, 21:53)
W GF nigdy nic nie idzie zgodnie z planem![]()

Myślę, że wiele osób ucieszą te wieści - ciekawe tylko jak rozwiążą problem multikont przy łączeniu uniwersów![]()
wybierzesz lepsze albo dział Oddam/Wymienię 
raczej nie ma szans na zrobienie Uni na którym będzie 5k gracza... 50 uni nie połączą
choć było by to atrakcyjne

|
Top1 Złomiarzy Uni28 
This post has been edited 4 times, last edit by "djlaska" (23 Sep 2010, 22:42)
itd...za 11 miesiecy na wiekrzosci uni bedzie po 30 graczy

This post has been edited 1 times, last edit by "sta111siu1" (24 Sep 2010, 0:17)
This post has been edited 1 times, last edit by "Maratonczyk" (24 Sep 2010, 11:46)
i pewno po nocy skrzynka będzie pękać w szwach od raportów szpiegowskich
dla flociarzy to dobre, będą mieli nowe cele dla pozostałych raczej utrapienie i wymówka do zakończenia gry bo kto lubi być farmiony w nocy jak śpi
lub dzień w dzień odbudowywać po 700-1000 satek . no chyba że wymyślą jakieś dobre noob protection bo jak kolega napisał wyżej o połączeniu 10 uni to w głowie mi się to nie mieści bo dysproporcja sił byłaby zbyt wielka i wtedy flociarz z jednego uni zamiast złomować sam by uciekał by nie stać się ofiarą innego a flociarze mają to do siebie że flotę budują latami, a jak ktoś ich raz złomnie to wszystko przepada wiec i pewnie wielu z nich po pierwszym złomie odechce się grać, a i znikł sens budowania bunkrów by mieć spokój bo ktoś ze starszego uni wjedzie w niego jak nóż w masło. więc mam nadzieje że jakoś rozwiążą problem dysproporcji sił bo wtedy kto wie czy więcej osób nie przestanie grać hehe Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH