![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

.This post has been edited 4 times, last edit by "Johnson" (19 Aug 2010, 5:24)
) robią się te "rolki" do przewijania i żeby zobaczyć/przejrzeć sobie wszystkie swoje sloty trzeba przewijać:/ w skinie Joksika nie ma tego problemu 
A ja napisalem na koncu swojego tematu ze nie uzywam wtyczki Antygame i nie pod tym kątem stworzylem skin. Jak widzisz zamiast "poglad flot" ktory jest zamontowany na dole glownego podgladu to ja mam statystyke z INFOCOMPTE. Jak bys mogl zalacz tutaj screen, i moze spytam sie Joksika jak to poprawic na swoim. Pozdrawiamwszystko fajnie tylko w "podglądzie flot" który jest zamontowany na dole głównego podglądu(cholera jak to brzmi) robią się te "rolki" do przewijania i żeby zobaczyć/przejrzeć sobie wszystkie swoje sloty trzeba przewijać:/ w skinie Joksika nie ma tego problemu
Quoted
Pokaż mi stary, która wersja FF 4.0 to obsługuje, bo jak do tej pory to prawie żaden add-on nie jest do niej jeszcze przystosowany![]()

Moglbym prosic o screen jak u ciebie to wyglada? Co do Web Developera to nie mam dla FF4.No to muszę powiedzieć, że mi zakładka Badania niezbyt działa. Mam tam wszystko porozrzucane.
A tak to fajnie jest.
PS. Nie masz czasem Web Developer dla FF4?
Znalazlem rozwiązanie. W kodzie szukaj :podglad flot w podgladzie.
|
|
Source code |
1 2 3 |
#eventListWrap #eventHeader .close_details {
right: -5px !important;
}
|
|
|
Source code |
1 2 3 |
#eventListWrap #eventHeader .close_details {
right: 25px !important;
}
|
This post has been edited 3 times, last edit by "Johnson" (18 Aug 2010, 22:38)
Są małe niedorobki z raportami, szukałem rozwiązanie jak tło tam ustawić ale mi się nie udało, moim zdaniem jest to mało ważne bo co prawda chcemy aby grę szybko działał a nie się czepiać estetyka w raportach.

This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (18 Aug 2010, 21:18)
Sa wtyczki dla Opery, tylko trzeba wiedziec ktora zainstalowac. Na pewno jest podoba wtyczka do stylish.kawał dobrej roboty ale przydało by się cos takiego jeszcze do Opery ;|
nigdy nie przepadalem za FF
This post has been edited 2 times, last edit by "Johnson" (19 Aug 2010, 5:29)
PS. Nie masz czasem Web Developer dla FF4?
Co do Web Developera to nie mam dla FF4.
This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (19 Aug 2010, 16:11)
SuperPS. Nie masz czasem Web Developer dla FF4?
Co do Web Developera to nie mam dla FF4.
mówicie i macie![]()
http://www.4321.3-2-1.pl/webdevelopers.xpi
jak by ktos jeszcze potrzebowal jakis plugin przerobic pod FF 4.0 to pisac smialo
dzięki Sprawdzilem u siebie i u mnie wszystko w porzadku. Czy postapiles dobrze wedlug zalecen?chyba cos jest nie tak z tymi ustawieniami do Opery
wyłączyłem kompa i jak wróciłem po ponownym uruchomieniu nie mam skina :/
ustawienia się skasowały
nie wiem czy to ogólny problem, czy tylko u mnie?
troche bez sensu za każdym razem ustawiać od nowa
This post has been edited 2 times, last edit by "Joksik" (20 Aug 2010, 11:48)

This post has been edited 1 times, last edit by "adrpan" (20 Aug 2010, 11:28)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH