You are not logged in.

Joksik

Zdobywca

• "Joksik" is male
  • "Joksik" started this thread

Date of registration: 28 Jun 10

Zawód: Informatyk

• Send private message

1

Friday, 6 August 2010, 20:51

Ogame Redesign: skin

Witam,

nie widziałem nigdzie na forum skinów pod redesign stąd nie wiedziałem za bardzo w jakim dziale to umieścić. Najwyżej moderator przeniesie temat do właściwego działu. Do rzeczy:

Swego czasu postanowiłem na swoim starszym komputerze, i nie za szybkim internetem przyśpieszyć działanie ogame po wprowadzeniu redesignu. Tak więc rozwijałem skin już jakiś czas tu zamieszczę wersję finalną jak ktoś chciałby skorzystać. W trakcie tworzenia skina postawiłem przed sobą kilka założeń:

# Efektywność i prostota obsługi #
- w pierwszej zakładce z wysłaniem floty przesunięty został przycisk "do zaznaczania wszystkich statków" z lewej strony do prawej zaraz pod opcja "dalej", tak więc teraz wysyłamy flotę intuicyjnie
- przesunięte księżyce na prawą stronę co ułatwia ich klikanie
- powiękone księżyce
- umieszczenie kordynatów planety w widocznym miejscu nad księżycem, ułatwia znacznie identyfikację
- pomniejszona evenlista czyli teraz więcej lotów z AntiGame zmieści się nam na stronie głównej w podglądzie
- pomniejszony obrazek planety na stronie głównej tak ze nawet przy wysokim lvl komputerowej wszystkie loty mieściły się na stronie bez potrzeby przewijania strony

# Szybkość ładowania się stron #
- zredukowany widok sojuszu
- zredukowany widok wiadomości
- pomniejszone raporty szpiegowskie
- wyłączone tło we wszystkich stronach
- na kilku stronach wyłączono zbędne obrazki, które oczywiście pojawiają się dopiero na nasze żądanie (klikniecie) np budynki, badania, stocznia etc.
- na kilku zakładkach (odpowiedzialnych za wysyłanie floty) wyłączono całkowicie obrazki, teraz bardzo szybko i przyjemnie wysyła się flotę, wystarczy tylko wybrać ilość statków i 3x wcisnąć enter xD tak więc już w trakcie ucieczki nikomu nie zlaguje strona

# Wygląd #
- Z założenia skin miał być dla flociarza do typowej gry w nocy. Tak więc kolory są tak dobrane że nawet najbardziej śpiący człowiek dzięki jasnym kolorom sprawdzi potrzebne podstawowe informację jak czas, kordynaty i nick gracza którego atakujemy na eventliscie. Wszystko jest przejrzyste i widoczne. Nicki graczy których atakujemy pogrubione. Kolor w raportach szpiegowskich także został lekko podjaśniony. Osobiście korzystam w raportach szpiegowskich z koloru jasno zielonego (lime) lub pomarańczowego (orange lub darkorange) co budzi oczy najbardziej zaspanego człowieka skanującego w nocy ale że nie każdemu może to odpowiadać wybrałem lekko niebieski, zresztą kolor łatwo zmienić samemu wystarczy odnaleźć sekcję #note
- Ci którzy chcą aby ich nick widniał na dolnej stopce strony mogą sobie to zmienić, domyślnie ustawiony jest tam mój nick. służy od tego sekcja #siteFooter content:

Skin prezentuje się następująco:

Teraz co potrzeba aby go zainstalować ? Wystarczy Firefox w wersji 3x lub 4x bez różnicy (polecam FF 4.* szybszy) oraz dodatek do FF o nazwie Stylish. Pobieramy go stąd:

http://www.4321.3-2-1.pl/pluginy/stylish-1.0.11-fx.xpi

Użytkownicy Opery nie potrzebują Stylisha wystarczy że będąc w grze klikną prawym klawiszem myszki wybiorą opcję "Preferencję dla witryny..." a następnie zakładkę "Wyświetlanie" i podadzą ścieżkę do zapisanego na dysku twardym pliku .css

Oznaczenia:
FF - Firefox
Opera - Opera

Wersja online (obrazki pobierane z serwera z internetu)

http://www.4321.3-2-1.pl/skin40FFonline.css
http://www.4321.3-2-1.pl/skin40operaonline.css

Wersja offline (obrazki pobierane z dysku twardego)

http://www.4321.3-2-1.pl/skin40FFoffline.css
http://www.4321.3-2-1.pl/skin40operaoffline.css

Do wersji offline należy pobrać paczkę z obrazkami a następnie rozpakować ją na dysk twardy C:\ (katalog główny dysku) tak aby folder ze skinem miał adres C:\skin. Zwróćcie uwagę czy aby przy rozpakowywaniu nie robi się wam podwójny folder czyli c:\skin\skin inaczej obrazki nie będą wyświetlane.

http://www.4shared.com/file/S6ibZ-2J/skin.html

Instrukcja jeśli chcecie powrócić do starego wyglądu nie które radykalnie okrojone menu:

http://www.4321.3-2-1.pl/nowa%20instrukcja.txt

UWAGA: w skinie domyślnie wyłączeni są oficerowie, tutorial (znak zapytania po kliknięciu którego mamy 10 zadań do wykonania) oraz nowa opcja w galaktyce która przyszła nam z wersją 1.3.0 - przenoszenie planety i kolonizacja. Jeśli chcemy włączyć oficerów odnajdujemy w kodzie (na samej gorzej) linijkę

Source code

1
#officers {display:none !important}

i kasujemy ją. jeśli chcemy włączyć tutorial to odnajdujemy i kasujemy linijkę

Source code

1
#helper {display:none !important}

a jeśli chcemy w galaktyce przywrócić kolonizację i przenoszenie planety kasujemy w kodzie linijkę

Source code

1
#galaxy .planetMoveIcons {display:none !important}

jesli checie przywrocic na stronie glownej podglad budowanych budynkow/badan/stoczni kasujecie

Source code

1
#overview .content-box-s {display:none !important}

UWAGA: w wersji 2.3 usunieto dolna stopke, przygotowalem skrypt w javie ktory doda nam do gornego paska jedyna przydatna opcje z dolnego menu czyli forum:

http://www.4321.3-2-1.pl/63.user.js

U59 - top20 off
U65 - top4 off
Mizar - top170 on

This post has been edited 42 times, last edit by "Joksik" (4 Aug 2011, 10:12)

mycholg

Gram dla WOŚP

• "mycholg" is male

Date of registration: 28 Jan 08

• Send private message

2

Friday, 6 August 2010, 21:46

A że tak zapytam: Czy to legalne? :)

Tofix

Nałogowiec

• "Tofix" is male

Date of registration: 13 Mar 10

• Send private message

3

Friday, 6 August 2010, 22:02

Widziałem już podobny skin na niemieckim boardzie (tyle, że bardziej nastawiony pod ładne wykonanie - czyli muuulący...), ale przydałaby się oficjalna wypowiedź kogoś z teamu.

Joksik

Zdobywca

• "Joksik" is male

• Send private message

4

Friday, 6 August 2010, 22:11

skin to skin hehe dawniej byly dozwolone to czemu nie teraz ? nie ingeruje w silnik gry dodajac jakiś niedozwolonych funkcji bo to CSS a nie java. A CSS sluzy tylko do wyswietlania elementow na stronie jak tlo, kolor itd., nie ruszonani byli oficerowie i inne dodatki od GA

U59 - top20 off
U65 - top4 off
Mizar - top170 on

Rzeźnik drzew

Gram dla WOŚP

• "Rzeźnik drzew" is male

Date of registration: 7 Jul 05

• Send private message

5

Friday, 6 August 2010, 22:20

Z początku źle mi wyświetlało np. obronę, stocznie i badania, (przesuwało obraz do góry i zasłaniało stan surowców), ale pomógł restart greasemonkey i foxgame2, i teraz mam już cycglanc wszystko ok ;)
Dobrze, że można ingerować w kolorki, to sobie pozmieniam.
Skin ingeruje tak samo jak reszta z dozwolonych dodatków. Także nie powinno być bana, zresztą tych skryptów jest teraz cała masa, i wielu ich używa.
Sam mam 12 skryptów w greasemonkey + foxgame + ten skin i ogame hula bardzo ładnie, a i wygląd nie razi tak jak wcześniej. Zdecydowanie polecam tym których wkurza nowy wygląd!

Joks jak zwykle kawał dobrej roboty!!!

A jak będzie ban to i lepiej, koniec z cyferkami :E

JEST JESZCZE JEDEN OGROMNY PLUS -> JEDNYM KLIKNIĘCIEM MOŻEMY TEN SKIN WYŁĄCZYĆ!
Czyli np mając dostęp do szybkiego neta gramy normalnie, a gdy np. musimy w niektórych sytuacjach korzystać z modemu to klikamy S na dole i już jest skromniejsza wersja ogame.
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 1
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 67
..Rekordy u65..
.. ex Rekordy uJupiter..
..ex Rekordy u1..
..ex Rekordy u66..

Zaopiekuję się kontem na uniwersum 1 lub 67 :E

This post has been edited 2 times, last edit by "Rzeźnik drzew" (6 Aug 2010, 22:26)

Joksik

Zdobywca

• "Joksik" is male

• Send private message

6

Friday, 6 August 2010, 22:57

aa bo zapomnialem dopisac ze jesli uzywasz w greatsmonkey skryptu "antigame cover fix" ktory naprawia wywietlanie evenlisty by nie nachodzila na planety czy tez dodatku w greatsmonkeyu lub stylishu do wyswietlania ksiezycy po prawej stronie to trzeba je wylaczyc bo skin juz ma w sobie swoje ustawienia tych pozycji, i tak to te pozycje wyswietlane sa 2x razy z roznych programow (stylish i greatsmonkey) i pewnie z roznymi ustawieniami jak wysokosc&szerokosc i dlatego musiales zrestartowac greatsmonkeya by zadzialalo

U59 - top20 off
U65 - top4 off
Mizar - top170 on

LukaszTczew18

I am the Special One

• "LukaszTczew18" is male

Date of registration: 27 Aug 07

Zawód: Mechanik pojazdów samochodowych

• Send private message

7

Friday, 6 August 2010, 23:17

Ciekawa sprawa nieźle to się prezentuje ale na razie poczekam aż się więcej osób odezwie he ^^.
A pytanko duża jest różnica w zamuleniu :>, czy widać różnice ze szybciej chodzi :).

Marcos

Nałogowiec

• "Marcos" is male

Date of registration: 17 Jan 08

Zawód: ...Pocztowiec;)

• Send private message

8

Sunday, 8 August 2010, 16:49

...mi to się widzi ;) , kawał dobrej roboty!!!

Solo u22 - 33 ST na 27 589 %, best: 3 999 %
ACS u22 - 14 ST na 14 615 %, best: 11 503 %
W sumie - 47 ST na 42 207 %

9

Sunday, 8 August 2010, 17:47

...mi to się widzi ;) , kawał dobrej roboty!!!

Tu się zgodzę ale może team się odezwie ;) Tak na wszelki wypadek :D

10

Sunday, 8 August 2010, 19:19

Kurcze bardzo fajnie to wszystko wygląda ;-)
Jeżeli ktoś z teamu się wypowie , że jest "legalne" to jak najbardziej skorzystam ;)
Lubie kopać.
:ocb:

FurionQ

Zdobywca

• "FurionQ" is male

Date of registration: 4 Jan 09

• Send private message

11

Monday, 9 August 2010, 15:28

nie no elegancko, kawał dobrej roboty
kto się jeszcze nie zdecydował niech się przełamie i to zrobił
wg mnie szybkość również zdecydowanie się poprawiła

historyk

Legenda Forum

• "historyk" is male

Date of registration: 7 Sep 07

• Send private message

12

Monday, 9 August 2010, 16:18

a jest coś takiego pod operę?

Rachmistrz Zakonu Templariuszy
templars.vel.pl

• "Yellowstone" is male

Date of registration: 31 Oct 08

Zawód: Leser

• Send private message

13

Monday, 9 August 2010, 17:16

Również jestem ciekawy, czy dałoby się ten skin przerobić pod Operę. Wielu osobom FF muli, w tym mnie, z nakładką to jeszcze gorzej.
Taka ciekawostka. Statystyki jakich przeglądarek używają gracze OG, przeglądając pewien portal o OGame.
CZERWIEC

LIPIEC

Obecne 10 dni sierpnia wskazuje na 65% (7% spadek) dla FF, za to dalej rośnie % użytkowników Chrome, Opera stoi w miejscu. Ale do końca miesiąca daleko. Jak widać jakaś część użytkowników używa Opery, chociaż nie jest to dużo.
Wpatruj się w niebo i śpiewaj z radości, gdyż słońce otula cię ciepłem i opromienia światłem - za darmo.— Phil Bosmans
Robiąc byle co, stajesz się byle kim.

This post has been edited 2 times, last edit by "Yellowstone" (9 Aug 2010, 17:18)

Horizon

Pogromca Wszelkich Tematów

• "Horizon" is male

Date of registration: 11 Nov 05

• Send private message

14

Monday, 9 August 2010, 19:09

Fajny skin, ale co powie administracja ;)
Żeby tak zrobić nakładkę a'la stary ogame ...

A do postu powyżej.
Trochę mylące to zestawienie, bo obok nazw przeglądarek występują nazwy silników. I tak:

CZERWIEC:

1. Gecko - czyli silnik, na którym bazują Firefox, Netscape, Camino na Maca, K-meleon (zdobywający popularność dopiero ;) )
2. Opera - z nowym silnikiem Presto (właściwie jedyny występujący tylko na jednej przeglądarce)
3. KHtml - silnik mocno powiązany z pochodnym silnikiem Webkit - Google Chrome, Safari, Konqueror
4. Internet Explorer - z silnikiem Trident, używanym także na AOL Explorer, Netscape 8 (możliwość wyboru silnika między Trident i Gecko)

Ciężko więc ocenić popularność przeglądarek wprost - zwłaszcza, gdy z silnika korzysta parę produktów, a w Operze możemy ukryć oryginalne pochodzenie i łatwo przemianować ją na IE ;)
Opera jako jedyna przechodzi w 100% testy acid i wprowadziła nowy silnik, który wg testów jest znacznie szybszy od firefoxa. Ale z drugiej strony gracze ogame to w 70% stare grzyby już (w tym ja :P ) i niechętnie testują własne kilkuletnie konta na czymś nowym.
And God said... Let there be NECRO. And it was. And he saw that it was good.

---------------------------
In Xanadu did Kubla Khan
A stately pleasure-dome decree:
Where Alph, the sacred river ran
Through caverns measureless to man
Down to a sunless sea

Joksik

Zdobywca

• "Joksik" is male

• Send private message

15

Monday, 9 August 2010, 20:03

Wielu osobom FF muli,

trafiles akurat w moment kiedy wyjezdzam na wakacje xD ale podstawowym bledem Firefoxa jest to ze zabiera duzo ramu i obciaza procek, nawet gdy zamkniesz przegladarke proces jest w tle. oczywiscie wszystko to mozna naprawic jednak obawiam sie ze nie zdaze opisac tego szczegółowo wiec moge tylko rzucic haslami bys poszukal sam w google o "przyspieszaniu firefoxa" poniewaz jest wiele ustawien ktore mozna wlaczyc, dzieki czemu FF dziala jeszcze szybciej i zabiera mniej ramu, ale to juz sam musisz poszukac sobie o konfiguracji poprzez about:config. z tego co nie sprawi Ci na pewno problemu i jest od reki to pluginy do jego przyspieszania czyli cos w rodzaju np; pluginu Tweak Network lub Fasterfox -polecam ale mod (eladkaroko) podkrecaja one znacznie podstawowe ustawienia dzieki czemu strony wczytuja sie o wiele szybciej, poza tym poszukaj w google o optymalizacji ramu i cpu lepiej zrobic to recznie przez wspomniany abaout:config i skorzystac ze wzorów gdzie sie mnozy ilosc ramu komputera itd. lub poprzez plugin SaveMemory, ktory polecam gdyz potrafi nawet do 60% zredukowac zapotrzebowanie FF na ram i w 90% na procek :E po tych pluginach nie poznacie swojego liska. problem polega na tym ze na stronach domowych projektu sa one pod wersje 3.6-3.7 ja je jednak juz dawno przerobilem pod swoje potrzeby do FF 4.0 ale instalki mam w pracy. jak mi sie uda bo jutro jeszcze bede w pracy na moment to wrzuce je gdzies na serw i podam linka

Quoted

Żeby tak zrobić nakładkę a'la stary ogame ...

takie cos zrobilem juz dawno temu :E wtedy uczylem sie CSS wiec nie byl dopracowany do konca dlatego go nie pokazalem publicznie, gdyz dawniej nie przyszlo mi do glowy by zrobic sobie kopie "dawnych obrazkow" i musialem szukac w necie obrony,statkow, badan, tła itd. jednak kolega z sojuszu stestowal i do dzis pozostal przy nim bo jednak sie mu spodobal, po powrocie z wakacji moge go lekko "stuningowac" bo od tam tej pory nauczylem sie sporo wiecej lub mozesz skorzystac poprostu z podobnego projektu jakiegos włocha z tej strony:

http://board.ogame.it/index.php?page=Thread&threadID=543430

Quoted

a jest coś takiego pod operę?

z opery nie korzystam, ale jesli znajdziesz do niej jakis dodatek ktory wykorzystuje schematy CSS to bedziesz mogl korzystac z tego skina smialo, w ostatecznosci moge przygotowac wersje napisana w javie, jednak to nie to samo, bo java wykonywana jest na koncu zaladowania strony nie jak CSS jeszcze przed i zauwazylbys przy skinie napisanym w javie "przeskoki" czyli wpierw zaladowal by sie obrazek, a po 1-2 sekundach znikl bo tak mu kazal skrypt ;/ wiec to raczej nie przyspieszylo by Ci ogame tak jak skin napisany w CSS gdzie mozna przed zaladowaniem strony wyrzucic background, kilka obrazkow itd. i masz pewnosc ze sie nie zaladuja

U59 - top20 off
U65 - top4 off
Mizar - top170 on

This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (9 Aug 2010, 20:11)

16

Tuesday, 10 August 2010, 2:54

Czy ktoś wie czy na 100% jest to legalne ?
Jak do tej pory nikt z teamu nie wypowiedział się w tym temacie ...
Lubie kopać.

Joksik

Zdobywca

• "Joksik" is male

• Send private message

17

Tuesday, 10 August 2010, 10:04

napisalem do vasco by zajrzal do tego tematu i sie wypowiedzial na temat legalnosci skinow w ogame redesign. nie stety otrzymalem auto odpowiedz ze jest na urlopie xD pewnie wroci szybciej ode mnie wiec zagladajcie czasem do tego tematu. tak jak obiecalem na szybko wrzucilem tylko fasterfoxa do FF 4.0 i 3.6 po instalacji dajcie sobie : Turbo Charged i w nastepnej zakladce enable prefetching. z moich testow wynika ze strony laduja sie o wiele szybciej, oczywiscie w testach czyscilem cookies i pamiec podreczna. jak wroce napisze cos o optymalizacji ramu pod FF by sie tak nie mulil.

http://www.4321.3-2-1.pl/fasterfox.xpi

U59 - top20 off
U65 - top4 off
Mizar - top170 on

This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (10 Aug 2010, 10:04)

Horizon

Pogromca Wszelkich Tematów

• "Horizon" is male

Date of registration: 11 Nov 05

• Send private message

18

Tuesday, 10 August 2010, 18:49

No dzięki Joksik - ledwie napisałem o skinie i już go wygrzebałeś ;)
Fajnie, że komuś jeszcze się chce pokombinować.
And God said... Let there be NECRO. And it was. And he saw that it was good.

---------------------------
In Xanadu did Kubla Khan
A stately pleasure-dome decree:
Where Alph, the sacred river ran
Through caverns measureless to man
Down to a sunless sea

Rizer

Postępowy

• "Rizer" is male

Date of registration: 10 Aug 10

Zawód: Wieczny Student

• Send private message

19

Tuesday, 10 August 2010, 19:07

Pomysł jak naprawdę zacny zmodyfikowanie starego wyglądu tez mi się podoba , ale czy pomysł przejdzie ?
? Skin naprawdę fajny bardzo rozbudowany, teraz tylko czekać na Odpowiedz z Teamu.

• "Yellowstone" is male

Date of registration: 31 Oct 08

Zawód: Leser

• Send private message

20

Tuesday, 10 August 2010, 20:08

Co tu czekać na odpowiedź TEAMu, jestem pewien że któryś z GA czytał ten temat - a gdyby coś było nie tak, zamknęliby temat. Tak czy inaczej skin to skin. W OG w innych krajach wręcz masowo tworzą skiny do Redesign.

/Joksik jeśli można to jeszcze SaveMemory udaloby ci się wrzucić?
Wpatruj się w niebo i śpiewaj z radości, gdyż słońce otula cię ciepłem i opromienia światłem - za darmo.— Phil Bosmans
Robiąc byle co, stajesz się byle kim.

This post has been edited 1 times, last edit by "Yellowstone" (10 Aug 2010, 20:26)

Suprido

Big lama

• "Suprido" is male

Date of registration: 13 Oct 08

• Send private message

21

Tuesday, 10 August 2010, 20:45

Świetna robota! ;) :super:
Skin może kolorystyką nie jest doskonały, bo w paru miejscach są źle dobrane kolorki, ale można zmienić i git majonez :D

Kłótnią okazujesz poziom swojej kultury. Jeżeli chcesz żeby ludzie Cię szanowali to daj im do tego powód

FurionQ

Zdobywca

• "FurionQ" is male

Date of registration: 4 Jan 09

• Send private message

22

Friday, 13 August 2010, 1:09

z wersją FF 4.03 już nie działa
dało by się go dostosować?????

23

Friday, 13 August 2010, 1:24

Hmmm ponawiam prośbę, czy to jest legalne ?
Czy ktoś z teamu wypowie się na ten temat?
Lubie kopać.

ins.

Berbeć

Date of registration: 21 May 10

• Send private message

24

Friday, 13 August 2010, 1:48

Modyfikacje graficzne gry sa legalne.
Wiem to na podstawie tego ze aktualnie na ogame.origin pracuje z pewnym zapalonym grafikiem nad dosc ciekawa produkcja.
Czlowiek jest jest czlonkiem teamu ogame.de

Johnson

Wydział Bezp. Uniwersum OG

• "Johnson" is male

Date of registration: 31 Dec 08

Zawód: n00b

• Send private message

25

Friday, 13 August 2010, 2:58

Uzywanie Stylish jest legalne, nie ingeruje w dzialaniu serwera, stylish tylko modyfikuje CSS strony z poziomu przegladarki a nie z poziomu serwera takze zmiany widza tylko ci ktorzy edytuja CSS na swojej przegladarce.Wszyscy moga sie bawic CSS'em uzywajac tej wtyczki do Firefox.

ins.

Berbeć

Date of registration: 21 May 10

• Send private message

26

Friday, 13 August 2010, 4:04

Jak prawi Johnson.
A wyjasnienie jakie dostalem od kolegi brzmi po polsku tak:

Quoted

Oczywiscie ze jest legalne. Uczestnicze w rozwoju ogame.origin i zbieram ekipe do tworzenia modyfikacji CSS w ramach oficjalnego projektu ktory mam zamiar przeforsowac by wszedl w zyciu po stronie GAMEFORGE. Lecz do tego trzeba miec jakies pole popisu stad moje zaangazowanie w tlumaczenie moich prac.
Poza tym sadzisz ze gdyby nie bylo to legalne bawilbym sie w to?
Czlonkowie teamu maja dodatkowe regulaminy ktorych tez musimy przestrzegac i wyobraz sobie ze kazdy czlonek teamu robi ' samowolke ' i glosi ze gameforge jest zlodziejami.
Otoz nie, sa zasady. Wiemy ile mozemy i to tez czynimy.
Jestem operatorem na ogame.de juz 3 lata i mam bezposredni kontakt z firma takze wiem i mozesz to napisac oficjalnie.
Edycja za pomoca wtyczek do przegladarek - jest legalna.
Za to wtyczki do gry - wymagaja juz pisemnej zgody teamu danego kraju.

Johnson

• "Johnson" is male

• Send private message

27

Friday, 13 August 2010, 5:00

Bawiłem się tym CSS'em w stylish i wyszło mi coś takiego narazie ^^

Można wszystko wyedytować praktycznie. ]:-D

This post has been edited 1 times, last edit by "Johnson" (13 Aug 2010, 6:36)

Joksik

Zdobywca

• "Joksik" is male

• Send private message

28

Friday, 13 August 2010, 8:50

z wersją FF 4.03 już nie działa
dało by się go dostosować?????

tak na szybko bo mi tez przestal dzialac xD modyfikacja, nie najnowszej wersji ale najwazniejsze ze dzialajacej. wroce z wakacji to ogarne te pluginy co nie dzialaja pod FF 4.0 beta3 i dodam ten plugin dla firefoxa do optymalizacji pamieci

http://space.geocities.jp/alice0775/STOR…70201-Fx4.0.xpi

U59 - top20 off
U65 - top4 off
Mizar - top170 on

This post has been edited 2 times, last edit by "Joksik" (13 Aug 2010, 8:54)

mycholg

Gram dla WOŚP

• "mycholg" is male

Date of registration: 28 Jan 08

• Send private message

29

Friday, 13 August 2010, 9:49

Mógłby ktoś wrzucić CZYSTY plik CSS dla ogame? U mnie jakoś nie chce wyciągnąć ;/

Johnson

• "Johnson" is male

• Send private message

30

Friday, 13 August 2010, 10:00

Mógłby ktoś wrzucić CZYSTY plik CSS dla ogame? U mnie jakoś nie chce wyciągnąć ;/
Sciagnij wtyczkę o nazwie Web Developer dla Firefoxa. Instaluj potem restart przeglądarki. Nastepnie wejdz do gry i kliknij na "Brak błędów w arkuszu CSS" pod paskiem adresu cos takiego będzie. Nastepnie wybierz "pokaż CSS".

Web Developer to jest narzędzie dla webmasterów. ;).

This post has been edited 1 times, last edit by "Johnson" (13 Aug 2010, 10:01)