![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

|
|
Source code |
1 |
#officers {display:none !important}
|
|
|
Source code |
1 |
#helper {display:none !important}
|
|
|
Source code |
1 |
#galaxy .planetMoveIcons {display:none !important}
|
|
|
Source code |
1 |
#overview .content-box-s {display:none !important}
|
This post has been edited 42 times, last edit by "Joksik" (4 Aug 2011, 10:12)

This post has been edited 2 times, last edit by "Rzeźnik drzew" (6 Aug 2010, 22:26)

This post has been edited 2 times, last edit by "Yellowstone" (9 Aug 2010, 17:18)
)
) i niechętnie testują własne kilkuletnie konta na czymś nowym. Wielu osobom FF muli,
po tych pluginach nie poznacie swojego liska. problem polega na tym ze na stronach domowych projektu sa one pod wersje 3.6-3.7 ja je jednak juz dawno przerobilem pod swoje potrzeby do FF 4.0 ale instalki mam w pracy. jak mi sie uda bo jutro jeszcze bede w pracy na moment to wrzuce je gdzies na serw i podam linka
Quoted
Żeby tak zrobić nakładkę a'la stary ogame ...
wtedy uczylem sie CSS wiec nie byl dopracowany do konca dlatego go nie pokazalem publicznie, gdyz dawniej nie przyszlo mi do glowy by zrobic sobie kopie "dawnych obrazkow" i musialem szukac w necie obrony,statkow, badan, tła itd. jednak kolega z sojuszu stestowal i do dzis pozostal przy nim bo jednak sie mu spodobal, po powrocie z wakacji moge go lekko "stuningowac" bo od tam tej pory nauczylem sie sporo wiecej lub mozesz skorzystac poprostu z podobnego projektu jakiegos włocha z tej strony:
Quoted
a jest coś takiego pod operę?
This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (9 Aug 2010, 20:11)
This post has been edited 1 times, last edit by "Joksik" (10 Aug 2010, 10:04)
This post has been edited 1 times, last edit by "Yellowstone" (10 Aug 2010, 20:26)
Quoted
Oczywiscie ze jest legalne. Uczestnicze w rozwoju ogame.origin i zbieram ekipe do tworzenia modyfikacji CSS w ramach oficjalnego projektu ktory mam zamiar przeforsowac by wszedl w zyciu po stronie GAMEFORGE. Lecz do tego trzeba miec jakies pole popisu stad moje zaangazowanie w tlumaczenie moich prac.
Poza tym sadzisz ze gdyby nie bylo to legalne bawilbym sie w to?
Czlonkowie teamu maja dodatkowe regulaminy ktorych tez musimy przestrzegac i wyobraz sobie ze kazdy czlonek teamu robi ' samowolke ' i glosi ze gameforge jest zlodziejami.
Otoz nie, sa zasady. Wiemy ile mozemy i to tez czynimy.
Jestem operatorem na ogame.de juz 3 lata i mam bezposredni kontakt z firma takze wiem i mozesz to napisac oficjalnie.
Edycja za pomoca wtyczek do przegladarek - jest legalna.
Za to wtyczki do gry - wymagaja juz pisemnej zgody teamu danego kraju.
z wersją FF 4.03 już nie działa
dało by się go dostosować?????
This post has been edited 2 times, last edit by "Joksik" (13 Aug 2010, 8:54)
Sciagnij wtyczkę o nazwie Web Developer dla Firefoxa. Instaluj potem restart przeglądarki. Nastepnie wejdz do gry i kliknij na "Brak błędów w arkuszu CSS" pod paskiem adresu cos takiego będzie. Nastepnie wybierz "pokaż CSS".Mógłby ktoś wrzucić CZYSTY plik CSS dla ogame? U mnie jakoś nie chce wyciągnąć ;/
. This post has been edited 1 times, last edit by "Johnson" (13 Aug 2010, 10:01)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH