![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
. This post has been edited 1 times, last edit by "BMW Sauber" (5 Dec 2006, 19:32)
Quoted
BMW Sauber napisał(a)
Nie wiem, może się mylę ale kolega "Kudlacz" z uni 5 chyba sobie trochę źle obliczył wydobycie metki na 24h bo z tego co wiem 9 kopalń na 29 poziomie wydobywa dokładnie 2.985.120 sury, a nie jak to napisał 3.279.312 ale oczywiście jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić.
Ja korzystałem z tego programu do obliczenia wydobycia i tam tak wychodzi: http://gotenks.ovh.org/kalkulator/wydobycie.php
Pozdrawiam

Teraz muszę wyrównać ten deuter - jeden ekstraktorek jest w tyle![;]](wcf/images/smilies/meansmile.gif)

?
Quoted
S3B3K napisał(a)
Quoted
Katmai napisał(a)
Widzę, że pozycje na liście troche Ci się... zepsuły... łatwiej Ci będzie jak całą liste zanurzysz w [ l i s t = 1 ] (tutaj cała lista) [ / l i s t = 1 ], wtedy odpadnie konieczność ręcznego ustawiania pozycji.
nie dzialatzn. dziala, ale nie tak jak powinno...
Za to mam inną propozycję, aby troszkę ograniczyć formę na rzecz funkcjonalności, tj. wywalić listy przy każdym userze, a dodać jedną listę z pozycjami, np. tak:

This post has been edited 2 times, last edit by "Refluxxx" (7 Dec 2006, 9:04)
bo ja Cie nie widze...a poza tym brakuje poziomow kopaln.
Wpisz sie wedlug wzoru 
Miejsca bede przesuwal gdy zglosi sie minimum 10 osob z aktualka lub nowym wpisem 
This post has been edited 1 times, last edit by "S3B3K" (6 Dec 2006, 17:42)

This post has been edited 2 times, last edit by "ARIEL10" (7 Dec 2006, 16:59)
This post has been edited 1 times, last edit by "MisQ" (8 Dec 2006, 8:43)
This post has been edited 1 times, last edit by "Jacekdiablo" (10 Dec 2006, 3:36)
This post has been edited 1 times, last edit by "Bullmac" (8 Dec 2006, 17:54)
This post has been edited 1 times, last edit by "skrzat" (9 Dec 2006, 12:49)
Ale coraz mniej czasu bo grozi mi lufa z przedmiotu.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH