![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Chcecie zmiany autora tematu?
Quoted
Dodatkowo strasznie nie podoba mi się kalkulator z którego korzysta Ciap w swoich tematach. Do tego mam wrażenie, że traktuje ludzi jakby byli aby mogła prowadzić tematy, a nie, że prowadzi tematy dla ludzi.

Chcecie zmiany autora tematu?
Quoted
Dodatkowo strasznie nie podoba mi się kalkulator z którego korzysta Ciap w swoich tematach. Do tego mam wrażenie, że traktuje ludzi jakby byli aby mogła prowadzić tematy, a nie, że prowadzi tematy dla ludzi.
Po co się zmuszać do zgłaszania u głupiej ciap.
.
Cytat
"Człowiek potrzebuje jednego - Kogoś do kochania. Jeśli mu tego nie dasz, daj mu chociaż nadzieję. A jeśli nie możesz dać nadziei, daj coś do roboty"
G. Herling-Grudziński.

Przejdzie hehe

This post has been edited 2 times, last edit by "Goku7" (12 Oct 2011, 17:23)

This post has been edited 1 times, last edit by "ciap" (10 Nov 2011, 20:22)

This post has been edited 1 times, last edit by "ciap" (13 Nov 2011, 12:08)
This post has been edited 4 times, last edit by "Maratonczyk" (16 Nov 2011, 14:45)

This post has been edited 2 times, last edit by "Rzeźnik drzew" (14 Nov 2011, 23:34)

Dla X planet wybierałam najwyższą temperaturę dodawałam do niej 5 stopni i dla tej temperatury liczę eko w deuterze.zawsze zakładamy że wpisujemy ze stanem faktycznym, inaczej nie byłoby zabawy
ale wpisywanie wydobycia z domyślnym deuteurem... trochę głupio... proszę w takim razie o podanie przyjętej temperatury dla ekstraktorów

This post has been edited 2 times, last edit by "ciap" (15 Nov 2011, 18:12)
Lepiej niech będą zaniżone, niż ma ich wcale nie być.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH