![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Quoted
DestroY_46 napisał(a)
Aha ja chyba bede robil jednak z satelitkamipo pierwsze mam malutkie planetki a trudno mi sie ich pozbyc (jakis sentyment czy co). Zrobi sie malutki bunkier zeby nikomu sie nie oplacalo wlatywac i tyle.
A jeszcze mam jedno pytania. Jezeli terraformer na trzeci poziom kosztuje tyle:
Wymagania: Kryształ: 200.000 Deuter: 400.000 Energia: 4.000
Mam dajmy na to 3,5k energi. Potrzeba 4k. Robie satelitki i jest 4k energi. Buduje terraformer. Potem ktos wpada do mnie rozwala mi satelitki i jest nadal 3,5k energi. Czy wybudowany wczesniej terraformer bedzie dostarczal do mnie te 5pol? Czy musi byc ta energia zeby on "dzialal" ?

This post has been edited 1 times, last edit by "The End" (9 May 2007, 8:39)
This post has been edited 1 times, last edit by "Promo" (8 May 2007, 12:08)
This post has been edited 1 times, last edit by "Neg" (9 May 2007, 18:48)

This post has been edited 2 times, last edit by "FaLeK" (10 May 2007, 18:28)
This post has been edited 1 times, last edit by "igs" (15 May 2007, 22:00)

Quoted
Hassassin napisał(a)
No i pytanie - kiedy w koncu gracz [kampf [OGN] Uni8] zostanie przerzucony w liscie tam, gdzie jego miejsce? (ma policzone wydobycie deuteru z geologiem, czyli zawyzone o jakies 100.000 sztuk surowca!)? Hm? Zglaszalem to juz miesiac temu...
Quoted
Popuri napisał(a)
Quoted
Hassassin napisał(a)
Po pierwsze:
Pozycja [16] - kampf [OGN] - blad w obliczeniach wydobycia deuteru (policzone z geologiem)
eee , to nie blad Kampf wiekszosc planet ma na 15 pozycji wiec to wydobycie jest obliczone prawidlowo![]()
This post has been edited 8 times, last edit by "ZTL" (26 May 2007, 11:39)
This post has been edited 7 times, last edit by "GARGAMEL" (16 May 2007, 20:13)
Quoted
Hassassin napisał(a)
No i pytanie - kiedy w koncu gracz [kampf [OGN] Uni8] zostanie przerzucony w liscie tam, gdzie jego miejsce? (ma policzone wydobycie deuteru z geologiem, czyli zawyzone o jakies 100.000 sztuk surowca!)? Hm? Zglaszalem to juz miesiac temu...
temperatury na planetach 
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH