![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Zastanawia mnie skad w tej ekipie wziol sie Bano-lama ? 
![;]](wcf/images/smilies/meansmile.gif)
Quoted
stL napisał(a)
heh tu to sie dopiero usmialem od poczatku uni zadną moją flota nie robilem fs-ow...
, Uni39 - emeryt, u60

przecież 1kwietnia był wczoraj!!!!!!
potem wiadomosci na PW itd...

NY dane w starciu 14
w sumie trudno mu się dziwić... jest w TOP1 acs ogame.pl.
top 1 ogame.pl to już coś, brawo a Tobie StL również wielkie gratulacje za niesamowite osiągniecia i powodzenia w realnym świecie
![:]](wcf/images/smilies/m_smile.gif)
pozdraVWiam wszystkich posiadaczy Golfa MK2
Quoted
Orlik napisał(a)
hmmm mysalem ze ten dzien nie nadejdzie a jednak nadszel - dziekuje
stl - "Przestań się mazać. Chłopaki nie płaczą"![]()
byłes,jestes bedziesz
qń mi sie zaheta" nowa zajawka - andromeda
. "Pokonany" zna mnie pod nickiem Kangax, a inny jedyny, ktory moze mnie kojarzyc to Feanor z BoNu (bylem z Nim w sojuszu).
.
. Naprawde szkoda patrzec, ze tyle Jego pracy i wkladu wkoncu... hmmm ... nie wiem jak to okreslic
, napewno nie poszlo na marne, lecz wszystko co dobre, kiedys sie konczy. Prawdopodobnie wegetowal on juz od dluzszego czasu, nie poswiecajac zbyt wiele uwagi OG,wiec kiedys tak to musialo sie skonczyc.
, pazur odezwij sie jesli to czytasz
).
), i zycze powodzenia w dalszej grze (tak tak, to tylko gra niestety). Pamietajcie tez, ze ten, ktorego zlomujecie to tez czlowiek, i w OGame kazdy kiedys "przegra" w ten, czy inny sposob.
This post has been edited 2 times, last edit by "Ponton[BoN]" (7 Apr 2009, 23:12)
Quoted
ediczek napisał(a)
Quoted
Orlik napisał(a)
hmmm mysalem ze ten dzien nie nadejdzie a jednak nadszel - dziekuje
stl - "rzestań się mazać. Chłopaki nie płaczą"
![]()
Ktoś chyba w ogóle nie czytał postów,bo w ani jednym Stl się nie żalił,wręcz przeciwnie,cieszy się że został uwolniony z nałogu
Stl powodzenia w życiu bez cyferekbyłes,jestes bedziesz
![]()

).

)...osobiście uważam,że w swojej karierze dostałem tylko jeden do końca czysty złom na większą skalę...to był właśnie złom od Ciebie,a raczej złapanie mnie na obronie...straciłem wtedy floty na ponad 200% (do ST trochę zabrakło) - przechytrzyłeś mnie wtedy,oj przechytrzyłeś...powodzenia w życiu bez ogame,albo - kto wie - sprawnej odbudowy... Date of registration: 12 Sep 05
Zawód: Wydaje mi się, że jestem na pewnym etapie edukacji, ale czy mogę napisać uczeń ?
O_o Ale rzeźnia... Brak mi słów ;o
Szacun dla wszystkich biorących udział w tym starciu. 
This post has been edited 1 times, last edit by "DragoN XTR" (14 Apr 2009, 11:33)
Quoted
stL napisał(a)
Na wstepie gratulacje dla agresorow w koncu ktos sie zebral.
Dziekuje ze zakonczyliscie moja wegetacje.
Quoted
fish napisał(a)
co do akcji...
Schemat prosty... Najpierw planowane bylo zdjecie naszego top1 z PZ bo latal jak noob i gdyby mial mniejsza flote dawno bylby zdjety. Lot paliwem na PZ a glowna flota na wlasne PZ bez wabikow na innych moonach. Do tego bardzo rzadkie odbieranie fsow![]()
heh tu to sie dopiero usmialem od poczatku uni zadną moją flota nie robilem fs-ow...Jedynie paliwko sobie latalo.Tak wiec gratuluje pieknych obserwacjii fish
Wiedzialem ze to wkrotce nastapi,Ci co obserwowali pewnie zauwazyli ze zaczalem dorabiac floty.Wiedzialem ze jak odejde to tylko z hukiem
Jak pisalem wichrowi ogame dla mnie skonczylo sie juz dawno i jako ze nigdy floty nie pilnowalem
To byla tylko kwestia czasu kiedy w koncu ktos pomysli i podleci
Bylem chyba jedynym na og.pl ktory nigdy nie zrobil fs-a.
Wiem ze moglem to zakonczyc inaczej,ale z drugiej strony padlem w walce czyli jak prawdziwy wojownik ktorym kiedys bylem.
Osiagnalem wszystkie cele jakie sobie postawilem juz dawno temu,najlepsza flota,swietne eko(chyba top2),top10 ogame.pl,najlepszy sojusz.
Naprawde ciezko bylo mi znalesc jakas motywacje.
Tak wiec odchodze ciagle na szczycie i nie czuje sie pokonany...gdybyście
o mnie kiedys zapomninali wejdzcie w ST u22
dokladnie w ta bitwe.Moja ostatnia ale za to
jaka piekna i jestem z niej dumny,dumny
takze z tego ze gralem na u22
Zegnajcie.
EDIT
Dla tych co sie pastwia nademna czy BA...
Wejdzcie w statystyki u22 albo top10 naszych starc
i pomyslcie czy kiedys sie wam to uda....
na wspomnienia mnie wzięło:p
PS a gdzie życzenia świąteczne karpiu
This post has been edited 1 times, last edit by "toml" (15 Apr 2009, 21:44)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH