![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
bylo ciekawie, wyszlo gorzej niz mialo byc i zabraklo reckow i jednej osoby na dobicie GSow ale jest po wszystkim i nie ma sensu komus tego wyrzucac
zebrala sie ekipa ale jednak tam akcja nie doszla do skutku. Wkurzony zebralem nowa ekipke, w tym czasie pams popsul "legendzie" jednego moona. Wyszla propozycja zeby mu stracic i wiece
i straszak od razu zadzialal. Fennec postawil moona w ukladzie u stla na co ten odpowiedzial przeniesienim na ten ksiezyc floty i przestal robic fsy z tego moona zeby bronic ksiezyc.
dwa sojusze ktorych nie da sie nie lubic 

Quoted from ""Fennec The Fox""
Nie wiem jak to sie stalo ze wyladowalem w ekipie zlomujacej STLa ale to wszystko pewnie wina Ryby...
...i bardzo mu za to dziekuje, dziekuje rowniez wszystkim ktorzy lecieli wraz z nami![]()
BaNo, Xcool, Promo jestescie debesciaki =]
Rw dedykuje:
- Wszystkim tym co kiedys zostali zezlomowani przez naszego ex top1.
- Fishowi, ktory zapewnie zakonczy swoja kariere z oGame z tym rw - powodzenia w realu i oczekuje Ciebie na wszystkich zlotach
- Akarowi ktory zostal top1- mowilem Tobie ze niedlugo go przescigniesz
- Argandiemu i Gabolowi - za deuter
- Kautilli i Acherowi, aby w koncu wroocili i troche z nami pograli
- wszystkim osoba z BoNu, TTD, ArCoru, ToXiC
- ptr'owi ktoremu niestety nie pyklo wczoraj w nocy i znalazl sie nie po tej stronie ST ;/
oraz Mojej Baieczce![]()
Quoted from ""Xcool""
dziekuje za mozliwosc lotu i przepraszam za utrudnienia![]()
Quoted from ""Promo""
Poczatkowo mialem leciec w drugiej fali by zgasic pozostale z pierwszego starcia gsy, ale jednak mialem przyjemnosc leciec na to radosne spotkanie z pozostawiona sama sobie flota stLa. Wylot przed 5, mialem szlugi wiec nie bylo problemu by siedziec. Moj udzial w tym starciu chcialbym zadedykowac konskiemu oraz dziekanowi mojego wydzialu ktory zgdzil sie na jeszcze jeden termin z wytrzymalosci materialow
No i pozdrawiamy naszego nowego top1
fish zaprosił Cię do federacji KV43882009 w celu ataku na gracza Dark Knight na [1:113:7]. Flota dolatuje Fri Apr 2009 6:58:42
Dziekuje za zaproszenie fish![]()
PS.
Pesce czekamy na powitalne ST Twojej strony
Quoted from ""BaNo""
Na początku chciał bym podziękować wszystkim uczestniką lotu, a szczególnie Fishowi za to że mi zaproponował miejscówe na tej imprezie
chciał bym też pozdrowić zały sojusz ToXic oraz .SF.
a samo RW chciał bym zadedykować
mojej Alexis
Szkodnikowi
Chyli
SONY'emu
i Skibixowi
jeszcze raz dzięki wszystkim za lot nowe top1 ACS ogame.pl uważam za osiągnięte

This post has been edited 2 times, last edit by "fish" (3 Apr 2009, 19:57)

sprzedam to miejsce na wpis za 100kk metalu 
to była na prawdę niesamowita akcja
ale cóż poradzisz... te baby 
takiego dużego i żółtego
This post has been edited 1 times, last edit by "BaNo" (3 Apr 2009, 19:26)
nvm 

This post has been edited 1 times, last edit by "Feanor_" (3 Apr 2009, 19:04)

This post has been edited 2 times, last edit by "JuNrIh30" (3 Apr 2009, 19:12)
Wstaje rano i z przymrożonym okiem patrze na Fenka a on uchachany ze szok
Widać ze nawet top 1 jest niezniszczalny
procent powalający
This post has been edited 1 times, last edit by "Baika" (3 Apr 2009, 19:25)

.
This post has been edited 1 times, last edit by "Tyskie 375" (3 Apr 2009, 19:11)

![;]](wcf/images/smilies/meansmile.gif)

Fish, wiedziałem że kiedyś dopadniesz stl, zgubiła go myśl że jest nie do zdjęcia
szkoda że odchodzisz, teraz będę miał złego sąsiada

? 
This post has been edited 1 times, last edit by "Aristo TTD" (3 Apr 2009, 19:16)
szkoda, że z przyczyn ode mnie nie zależnych wypadłem w ostatniej chwili (BaNo, jak można przy takiej akcji pomylić się przy podawaniu kordów na które trzeba lecieć o ok. 190 układów
) w związku ze zbyt długim lotem, nie wspominając już o brakującym paliwie na taką wycieczke ktoś mnie musiał zastąpić i padło na Promo. pozostaje więc się cieszyć, że to akurat Ty mnie zastąpiłeś
jeszcze raz gratulacje pięknej akcji, a obrońcy powodzenia w realu...STL na pewno zostanie zapamiętany i przejdzie do historii ogame. bez względu jakie emocje budził na naszym uni i jak był odbierany przez nałogowców z uni22 osiągnął to, co większosc z nas pewnie nie osiągnie
i tego mu odmówić nie można...
) i kto wie, może się jeszcze zobaczymy na jakimś zlocie - jak cię oczywiście baba puści
This post has been edited 3 times, last edit by "_Sargas_" (3 Apr 2009, 21:23)

This post has been edited 1 times, last edit by "Hereticus Asano" (3 Apr 2009, 20:50)

This post has been edited 1 times, last edit by "Argandi" (3 Apr 2009, 19:36)
Jak miło xD
ładne heh...
This post has been edited 1 times, last edit by "Anioł Stróż" (3 Apr 2009, 19:19)

)

This post has been edited 1 times, last edit by "Zderek" (3 Apr 2009, 19:45)

This post has been edited 1 times, last edit by "=Kane=" (3 Apr 2009, 19:22)

SzO 
This post has been edited 3 times, last edit by "..::Mikołaj::.." (4 Apr 2009, 8:07)
az w uk bylo slychac walke wrogich flot z ktorej to na cale szczescie BAnanowa flota padla 

w jakze wyjatkowym RW top1 ogame.pl
This post has been edited 2 times, last edit by "AngeloMike" (3 Apr 2009, 19:25)
ale to twoje zbawki i w końcu masz problem z głowy
dziękuję Ci za wspólną grę, była to czysta przyjemność. This post has been edited 1 times, last edit by "vvikary" (3 Apr 2009, 19:42)
Coś przepięknego. Szkoda, że światełek nie zgasiliście
![:]](wcf/images/smilies/m_smile.gif)
This post has been edited 1 times, last edit by "LexusHPC" (3 Apr 2009, 19:32)

Quoted
Ja 15:11:26
najpierw się ustala prędkość z dopiero w drugim oknie widać ładowność x_X
Ja 15:11:35
qrde co za debil ten interfejs projektował
Procek 15:11:53
hitler za grobu msci sie
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH