You are not logged in.

Niewidoczny

Zbanowany

• "Niewidoczny" is male
  • "Niewidoczny" has been banned

Date of registration: 8 Mar 07

Zawód: Farmie

• Send private message

241

Friday, 4 January 2008, 16:10

zgadzam się !!! jamajczyk wiesz zlecialy się jakieś nowicujesz z u 54 i nie dowiezają o takich % bo unich na uni 1 k to juz jest TOP 1 solo. Wlasnie sie zamknijcie i nie gadajcie że to ustwka , Krzysiurek jest uczciwym grcazem itp i raczej atpie by na swoje lata gry w ogame i w realu ;-) chciał mięc słąwe na całe uni poprzez ustawke ;] Pozdrawiam ;] najwyższy czas to zamknąc przez modów

Miras1988

Forumowy As

• "Miras1988" is male

Date of registration: 22 Jan 07

Zawód: Mechanik

• Send private message

242

Friday, 4 January 2008, 16:30

Z całym szacunkiem Jamajczyk do Ciebie ale jeśli ktoś zostawia flotę i to jeszcze z top3 bez opieki to nie wydaje Ci się to podejrzane i akurat Krzysiurek jest na miejscu i robi PUK . A zresztą ta gra spadła na psy oprócz nowicjuszy tu nikt nie gra uczciwie grają na kodach , grają za pieniądze a OG nic w tej sprawie nie robi a w ogóle to nie chce mi się wierzyć że czołówka nie trzyma sztamy z OG , czy może mi ktoś wytłumaczyć coś takiego , słabszy gracz zrobi jakieś głupstwo lub napisze słowo które kogoś obrazi i dostaje bana a ci z czołówki robią takie przekręty że głowa boli i jest OK, zaraz spytasz ćo takiego piszą że dostają bana , napisze ci za co ja dostałem na dwa dni i straciłem dorobek całej półrocznej gry a konkretnie był to gracz Kampf może tego nie pamiętać bo to było dawno raz mnie zjechał a ja mu napisałem coś takiego mam nadzieję że znajdzie się ktoś mocniejszy od ciebie i skopie ci dupsko poskarżył się OG i dostałem bana , tak że nie ma co bronic Krzysiurka bo nie jest święty przekręty były są i będą pozdrawiam wszystkich uczciwych GRACZY :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>

8-)

UNI 8 SOJUSZ GK PKB

This post has been edited 1 times, last edit by "Miras1988" (4 Jan 2008, 16:34)

ralf

Fanatyk

• "ralf" is male

Date of registration: 27 Aug 05

• Send private message

243

Friday, 4 January 2008, 16:36

Quoted

Miras1988 napisał(a)słabszy gracz zrobi jakieś głupstwo lub napisze słowo które kogoś obrazi i dostaje bana

Bo Ci z tzw "czołówki" raczej nie kombinują, bo mają więcej do stracenia? Zawsze możesz pogadac z GO a wiele sie dowiesz.
Nie znam nikogo z OG jak to nazwałeś.

Quoted

Miras1988 napisał(a)mam nadzieję że znajdzie się ktoś mocniejszy od ciebie i skopie ci dupsko[/B]

To akurat interpretacja ówczesnego GO. A rozmawiałeś z nim chociaż? Odwoływałeś się od kary? Jeżeli nie to nie mam więcej pytań....

Dopóki nie złapiesz za rękę oczerniasz.
Solo ~3500%
ACS~14300%

e^Maethi

Zdobywca

• "e^Maethi" is male

Date of registration: 2 Apr 05

Zawód: Uczeń

• Send private message

244

Friday, 4 January 2008, 16:41

Krzysiurku jestem dla Ciebie ratlerkiem, że stawiam Ci zarzut? No trudno..przynajmniej nie jestem mopsem z eksportu.

@Maciejq
You are best :)

Quoted

Myszy i inne szkodniki dajcie sobie już kur.. spokój z ciągłym pisaniem ze to ustawka! Ma któryś jaki kolwiek dowód? nie? to zamknąć wreszcie te swoje szczekaczki i sprobujcie coś takiego sami walnąć...

Zebys nie mial watpliwosci te przemilczenie .. w pierwszym zdaniu ja zareportowalem. Ahh ;) i powiem Ci, ze tym postem dorzuciles kolejnego szkodnika - siebie. Powiedz mi Jamajczyku skoro My mamy domysly [legalne] to niech Krzysiurek nam udowodni jakos ze nie mamy racji? My jestesmy od wysnuwania przypuszczen, niech on udowodni, albo sie przyzna.

Quoted

jamajczyk wiesz zlecialy się jakieś nowicujesz z u 54

Gratulacje niewidoczny tylko ja i Maciej imasa osób oskarżajacych jest z u8.
Koziolkuj - Subiektywny blog filmowy!

ralf

Fanatyk

• "ralf" is male

• Send private message

245

Friday, 4 January 2008, 16:44

Quoted

Maethi napisał(a)
Powiedz mi Jamajczyku skoro My mamy domysly [legalne] to niech Krzysiurek nam udowodni jakos ze nie mamy racji? My jestesmy od wysnuwania przypuszczen, niech on udowodni, albo sie przyzna.

A od kiedy to trzeba udowadniać własnej niewinności? :E
Należy udowodnić winę :D

No ale to Polska właśnie :E
Solo ~3500%
ACS~14300%

^^Jamajczyk^^

Nałogowiec

• "^^Jamajczyk^^" is male

Date of registration: 21 Oct 06

• Send private message

246

Friday, 4 January 2008, 16:52

Quoted

Myszy i inne szkodniki dajcie sobie już kur.. spokój z ciągłym pisaniem ze to ustawka! Ma któryś jaki kolwiek dowód? nie? to zamknąć wreszcie te swoje szczekaczki i sprobujcie coś takiego sami walnąć...

Zebys nie mial watpliwosci te przemilczenie .. w pierwszym zdaniu ja zareportowalem. Ahh ;) i powiem Ci, ze tym postem dorzuciles kolejnego szkodnika - siebie. Powiedz mi Jamajczyku skoro My mamy domysly [legalne] to niech Krzysiurek nam udowodni jakos ze nie mamy racji? My jestesmy od wysnuwania przypuszczen, niech on udowodni, albo sie przyzna.
[/quote]

Maethi w polsce istnieje cos takiego jak domniemanie niewinnosci, jesli nie udowodnisz komus winy to nie jest winny

TO TOBIE MAJA UDOWODNIĆ WINĘ A NIE TY MASZ UDOWADNIAĆ SWOJA NIEWINNOŚĆ!

Maciejooos

Zbanowany

• "Maciejooos" is male
  • "Maciejooos" has been banned

Date of registration: 20 Nov 05

• Send private message

247

Friday, 4 January 2008, 16:58

Quoted

A od kiedy to trzeba udowadniać własnej niewinności? :E

Ralfo to jest ogame :]
Rozmawiałeś kiedyś z GO? Tam trzeba dowieść właśnie niewinności a skazania bywają na podstawie domysłów :E

ralf

Fanatyk

• "ralf" is male

• Send private message

248

Friday, 4 January 2008, 17:00

Quoted

Maciejooos napisał(a)
Rozmawiałeś kiedyś z GO? Tam trzeba dowieść właśnie niewinności a skazania bywają na podstawie domysłów :E

Tak, trzeba dowieść - jeżeli dostaniesz bana ;)
Tak, rozmawiałem - kiedy zaatakowałem konto swojej dziewczyny z tego samego IP (oczywiście pomyłka, farmowałem co leci) i jakoś dało się wyjaśnić (kara - oddanie 10x wiecej niż urwałem) :E
Solo ~3500%
ACS~14300%

Wygly

Moje konto zagrało w WOŚP

• "Wygly" is male

Date of registration: 22 Aug 07

• Send private message

249

Friday, 4 January 2008, 17:50

widzę że rekord Ogame został należycie wyróżniony wywindowaniem go w górę..

chciałem pogratulować
taka flota w końcu musiała pokazać swoje możliwości !!
super zysk, niby nie dla nich się lata lecz.. jest się z czego cieszyć
jeszcze trochę i sam wypchniesz mnie z topki SOLO ogame.pl :P

pozdrawiam
Wygły
Wygly PL

AdrianQ

Gram dla WOŚP

• "AdrianQ" is male

Date of registration: 10 Aug 06

• Send private message

250

Saturday, 5 January 2008, 12:52

Gratuluje piekny % cudowny zysk,milinoy surki zebrane.TOP1 solo ogame.pl.Czego więcej chcieć.Miłęgo przetopu,troche Ci to zajmie.Widać że popuri oddał konto w służne ręce.Obroncy czego sobie zyczy..

III.2006- VII.2010 U39
1232%,490%,356%,268%,262%,255%,214%

21500,54% pożegnanie

^^Jamajczyk^^

Nałogowiec

• "^^Jamajczyk^^" is male

Date of registration: 21 Oct 06

• Send private message

251

Saturday, 5 January 2008, 13:02

Quoted

Celina napisał(a)

Quoted

Pozdrawiam z Bali, ratlerkom zycze szybkiego dostania sie do liceum, lub nawet wyzej. A w przyszlosci (tej doroslej juz), wiekszego wywazenia swych emocji.

oj juz nie placz, gdyby nie te "ratlerki" to by nie mial cie kto czcic za ten twoj lipny atak, a tak masz top 1, jestes kims, ludzie cie szanuja, siusiak ci twardnieje i mozesz wreszcie zaspokoic zone ^^

a co zazdroscisz jego zonie? Ciebie nikt nawet ruszyc nie chce? :E

graty Krzysiu :D

SAURONN1

Podwójny As

Date of registration: 19 Aug 07

Zawód: Farmer

• Send private message

252

Saturday, 5 January 2008, 17:52

o moj boze ZYSK MASAKRYCZNY!!!!!!!! piekny atak wielkie graty TOP 1 Solo Ogame .pl i uni 8 nalezy do ciebie graty obroncy byc moze sz/o

Skrzypek 1

Najlepszy gracz uni 24

Date of registration: 13 Sep 06

• Send private message

253

Sunday, 6 January 2008, 0:26

Hmmm czy to była ustawka sądzę, że tak i argumentów dostarcza sam Krzysiurek jak można liczyć kolesia którego flotę sie dwa razy widziało????
Jak można liczyć pz przez cala noc to także napisał. No chyba ze liczył automat :) a Krzysiurek smacznie sobie kimał :) Tylko w sumie co z tego ? Bitwa jest jakby na to nie patrzeć piękna obie strony zdecydowały, że chcą tej bitwy. Z tego co jest tu wcześniej napisane Gandalf sam stworzył to konto i miał prawo rozporządzać nim jak chciał. Gdyby rozbił sie o Nemessis bitwa nie zostałaby uznana jako ST a jako ustawka a tak mamy nowe TOP2 i piekna bitwe :)
Gratulacje większe dla Gandalfa za skończenie z nałogiem mi się narazie nie udaje :)

UNI 24 Skrzypek - ZF - THE END
UNI 12 Skrzypek -emeryt

<kruczek> ale wiekszosc ludzi
<kruczek> jest za glupia by nie byc od czegos uzalezniona...

ralf

Fanatyk

• "ralf" is male

• Send private message

254

Sunday, 6 January 2008, 1:15

Quoted

Skrzypek 1 napisał(a)
jak można liczyć kolesia którego flotę sie dwa razy widziało????

A co ma piernik do wiatraka? Widzisz raz flote, porownujesz ze statami i wiesz czy to calosc. Zawsze tak robie.

Quoted

Skrzypek 1 napisał(a)
Jak można liczyć pz przez cala noc to także napisał. No chyba ze liczył automat :) a Krzysiurek smacznie sobie kimał

Pieprzenie o szopenie.... Krzysiek nawet nie potrafi ustawic speedsima na polski w windowsie RU (wiem, bo sam mu to robilem) a Ty mowisz o jakis automatach? Irytujacy jestes.

Prosze, jak nie masz zielonego pojecia o czlowieku to chociaz nie wymyslaj i nie dodawaj glupot, ktore Ci sie wydaja za madre.
Solo ~3500%
ACS~14300%

This post has been edited 1 times, last edit by "ralf" (6 Jan 2008, 1:15)

Skrzypek 1

Najlepszy gracz uni 24

Date of registration: 13 Sep 06

• Send private message

255

Sunday, 6 January 2008, 9:50

Heeeee heee też jestem takim ciemnym w komputerach jak Krzysiu w takim razie Ralf czytaj ze zrozumieniem bo jak widzę ciężko Ci to idzie - albo kompletnie nie wiesz o czym ja pisze :) Ja pisze o wyliczaniu gościa a Ty mi tu o ilości floty dokładnie tak jak napisałeś co ma piernik do wiatraka :) Co do drugiej sprawy wielokrotnie wyliczałem sobie kogoś i ślęczenie nad gościem, klikanie przez 30 minut to już mordęga a cała noc zapomnij. I znowu czytaj ze zrozumieniem ja mu nie zarzucam że automat mu liczył ja tylko twierdze że tylko automat dałby rade klikać cała noc :) Wiesz, ale jest takie przysłowie uderz w stół a nożyce się odezwą :)
I po ostatnie nie piekl się tak bardzeńko ja miałem ten sam problem ze swoim St pare miechów temu więc wiem jak to działa :) A teraz juz proszę nie spinaj się tak :) Panowie Krzysiu i Gandi obu gratuluje obaj osiągneliście to co chcieliście

UNI 24 Skrzypek - ZF - THE END
UNI 12 Skrzypek -emeryt

<kruczek> ale wiekszosc ludzi
<kruczek> jest za glupia by nie byc od czegos uzalezniona...

Miras1988

Forumowy As

• "Miras1988" is male

Date of registration: 22 Jan 07

Zawód: Mechanik

• Send private message

256

Sunday, 6 January 2008, 12:09

Quoted

Miras1988 napisał(a)mam nadzieję że znajdzie się ktoś mocniejszy od ciebie i skopie ci dupsko[/B]

[guote]To akurat interpretacja ówczesnego GO. A rozmawiałeś z nim chociaż? Odwoływałeś się od kary? Jeżeli nie to nie mam więcej pytań....[/guote]

Ralf niestety żadne odwołania nie pomogły i nie tylko ja pisałem w tej sprawie no ale to już nieważne bo to bylo bardzo dawno temu a Krzysiurka szanuje ale naprawdę nie zastanawia nikogo to z kąt oni biorą takie cele a ty Krzysiurek bądz facetem z jajami i napisz naprawdę jak to było czy tylko chcesz zaistnieć jako top 1 uni 8 i całego ogame

8-)

UNI 8 SOJUSZ GK PKB

This post has been edited 3 times, last edit by "Miras1988" (6 Jan 2008, 12:15)

Exmoond

Forumowy As

Date of registration: 9 Apr 06

• Send private message

257

Sunday, 6 January 2008, 15:08

Quoted

ralf napisał(a)

Tak, rozmawiałem - kiedy zaatakowałem konto swojej dziewczyny z tego samego IP (oczywiście pomyłka, farmowałem co leci) i jakoś dało się wyjaśnić (kara - oddanie 10x wiecej niż urwałem) :E

to ja mam tutaj taka wzmianke z regulaminu :
3.2. Jeżeli kilku graczy (np. rodzeństwo) posiada wspólny dostęp do internetu, na przykład w sieci osiedlowej lub akademickiej czy też kafejce internetowej, nie mogą wystąpić między ich kontami żadne cechy wspólne (ten sam sojusz jest dozwolony). Między takimi kontami zabronione jest również omijanie multialarmu

jakim ty cudem zaatakowales to samo ip ?;> przeciez pojawia sie komunikat o multialarmie ;] cos krecisz chlopie ;]

ralf

Fanatyk

• "ralf" is male

• Send private message

258

Sunday, 6 January 2008, 15:18

Quoted

Exmoond napisał(a)
jakim ty cudem zaatakowales to samo ip ?;> przeciez pojawia sie komunikat o multialarmie ;] cos krecisz chlopie ;]

Ehhh chlopie, mimo, ze to bylo jakies dwa lata temu pofatygowalem sie sobie przypomniec dla Ciebie. Wiesz co to zmienne IP? A co jezeli ona uprawiala EKO i logowala sie raz na dzien/dwa...? <ciach> sie pojawia a nie komunikat o MULTI. Jezeli chcesz pospekulowac to nie ze mna.

Edit Pavulon
Kropkowanie wulgaryzmów jest również zabronine przez regulamin.
Upominam.
Solo ~3500%
ACS~14300%

Grog

Postępowy

Date of registration: 20 May 05

• Send private message

259

Sunday, 6 January 2008, 15:32

Quoted

ralf napisał(a)

Quoted

ralf napisał(a)

Quoted

Exmoond napisał(a)

Ehhh chlopie, mimo, ze to bylo jakies dwa lata temu pofatygowalem sie sobie przypomniec dla Ciebie. Wiesz co to zmienne IP? A co jezeli ona uprawiala EKO i logowala sie raz na dzien/dwa...? D*** sie pojawia a nie komunikat o MULTI. Jezeli chcesz pospekulowac to nie ze mna.

No to w koncu jak to bylo z tym IP ? :E Przy którydziesiątym albo którysetnym farmieniu GO sie zorientowal ze to nie pomylka ale push z multikonta ? :D

Odnosnie TOP 1 solo - widac potencja wzrosla zwyciezcy bo szybko udal sie w turystyke erotyczną na Bali - z tego co pisze w swoich tytanach to do rozmowy w RL ma tylko psa :E

Kamix500

Potrójny As

• "Kamix500" is male

Date of registration: 27 May 06

Zawód: informatyk

• Send private message

260

Sunday, 6 January 2008, 15:41

No to w koncu jak to bylo z tym IP ? :E Przy którydziesiątym albo którysetnym farmieniu GO sie zorientowal ze to nie pomylka ale push z multikonta ? :D

hehe pamiętam jak w 2005 roku do 2006 pushowałem sie na uni28 ( moje konto nick: kamix , 2 konto ( multi ]:-D ) nick: mapey ( konto po kumplu) przez pare ładnych miesiecy nie miałem bana za to choć kumpel był dużo słabszy. wystarczy mieć neostrade i przelogowac sie :) teraz nie wiem jak jest :P

ralf

Fanatyk

• "ralf" is male

• Send private message

261

Sunday, 6 January 2008, 15:41

Quoted

Grog napisał(a)

Sam sie zorientowalem jak zobaczylem RW i zglosilem do GO. Ot co. Reszta opowiesci i kara jw.
Solo ~3500%
ACS~14300%

Exmoond

Forumowy As

• Send private message

262

Sunday, 6 January 2008, 21:33

Quoted

Sam sie zorientowalem jak zobaczylem RW i zglosilem do GO. Ot co. Reszta opowiesci i kara jw.

nie gadaj ze ty taki uczciwy jestes ?:) jej narazac sie na straty i wogole ;] i samemu zglaszac do go ze sie kogos z tego samego ,tfu tzn z tej samej neostrady zjechalo ;]

Pozatym panie kolego, prosilbym o nie zamieszczanie historii z palca wyssanych, po co macic nowym graczom w glowach ?;] w ten sposob napewno nie bedziesz elo ;] o chyba ze kupisz konto ktore bedziesz mogl zezlomowac ;]

This post has been edited 1 times, last edit by "Exmoond" (6 Jan 2008, 21:38)

ralf

Fanatyk

• "ralf" is male

• Send private message

263

Sunday, 6 January 2008, 21:55

Quoted

Exmoond napisał(a)

Quoted

nie gadaj ze ty taki uczciwy jestes ?:) jej narazac sie na straty i wogole ;] i samemu zglaszac do go ze sie kogos z tego samego ,tfu tzn z tej samej neostrady zjechalo ;]

Pozatym panie kolego, prosilbym o nie zamieszczanie historii z palca wyssanych, po co macic nowym graczom w glowach ?;] w ten sposob napewno nie bedziesz elo ;] o chyba ze kupisz konto ktore bedziesz mogl zezlomowac ;]

Czy Ty normalny jestes? Rozumiem, iz takie podejscie jest Tobie obce (vide bracia na jednym koncie - to chyba Twoj przypadek?), ale to nie oznacza, ze innych mozesz oceniac swoja miara. Duzy jak brzoza a .... ehhhhh.....

Odpowiadam jeszcze na Twoje pytanie: tak, jestem uczciwy - to sie bardziej oplaca, ale komu ja to tlumacze...? Dzieci w UK jakies... Wiesz jak na Was mowia? Nieudani czy jakos tak :)
Solo ~3500%
ACS~14300%

This post has been edited 2 times, last edit by "ralf" (6 Jan 2008, 22:53)

e^Maethi

Zdobywca

• "e^Maethi" is male

• Send private message

264

Sunday, 6 January 2008, 22:13

Quoted

(vide bracia na jednym koncie - to chyba Twoj przypadek?)

To był banan uściślając ;)

Quoted

Odpowiadam jeszcze na Twoje pytanie: tak, jestem uczciwy - to sie bardziej oplaca, ale komu ja to tlumacze...? Dzieci w UK jakies... Wiesz jak na Was mowia? Nieudani czy jakos tak :)

Przynajmniej ma pomysł na życie :) ralf jesli nie potrafisz dyskutować i wymieniać się argumentami to przynajmniej nie zniżaj się do poziomu jarczyków i nie obrażaj.

e^Maethi

Zdobywca

• "e^Maethi" is male

• Send private message

265

Sunday, 6 January 2008, 22:14

Quoted

(vide bracia na jednym koncie - to chyba Twoj przypadek?)

To był banan uściślając ;)

Quoted

Przynajmniej ma pomysł na życie :) ralf jesli nie potrafisz dyskutować i wymieniać się argumentami to przynajmniej nie zniżaj się do poziomu jarczyków i nie obrażaj.

Exmoond

Forumowy As

• Send private message

266

Sunday, 6 January 2008, 22:15

lag - do skasowania

This post has been edited 1 times, last edit by "Exmoond" (6 Jan 2008, 22:46)

Exmoond

Forumowy As

• Send private message

267

Sunday, 6 January 2008, 22:16

kolejny lag - ;/

This post has been edited 1 times, last edit by "Exmoond" (6 Jan 2008, 22:46)

Exmoond

Forumowy As

• Send private message

268

Sunday, 6 January 2008, 22:19

Quoted

ralf napisał(a)

Czy Ty normalny jestes? Rozumiem, iz takie podejscie jest Tobie obce (vide bracia na jednym koncie - to chyba Twoj przypadek?), ale to nie oznacza, ze innych mozesz oceniac swoja miara. Duzy jak brzoza a .... ehhhhh.....

EOT

oj nieudanym to ja moglbym Ciebie nazwac ;]
bracia? jacy bracia ? mylisz watki i osoby kolego i Ty niby grasz na uni od poczatku ?:D moze miales na mysli bananiastego i loockoma ? albo bigdzika i bigberta ? a moze plec pomyliles i myslales o kassandrze i ubiku ?:)
a co do dzieci ;] poszukaj u siebie napewno tam je znajdziesz;] tutaj moge nawiazac do watku w didach gdzie w jakze to skromny sposob ujalem ze kazdego od dziecka wyzywasz, ale rozumem i inteligencja nie odbiegasz od tego poziomu w zadnym stopniu ;] to tyle szkoda mi cennego czasu na dyskusje z Toba i z jakze elokwentna Twoja wyobrazia ;]

ralf

Fanatyk

• "ralf" is male

• Send private message

269

Sunday, 6 January 2008, 22:35

Quoted

Maethi napisał(a)
nie zniżaj się do poziomu jarczyków i nie obrażaj.

Masz racje, przepraszam.

@Exmoond
Za to Twoja uszczypliwosc jest balsamem na serce :)
Zarzucasz mi jakies nieuczciwosci, oszustwa, obrazasz moja inteligencje aby na koncu zwrocic mi uwage jaki to ja infantylny jestem. Fair?

Na koniec:
- MYTHy dla mnie wszystkie takie same byly (co moze nie zawsze zle swiadczyc) a juz Wasze nicki w ogole mnie zmylaly - stad ta pomylka
- naduzywasz slowa elokwencja :)
- wazne rzeczy trzy razy czy Cie ponioslo?;)
Solo ~3500%
ACS~14300%

stvorek

Moje konto zagrało w WOŚP

• "stvorek" is female

Date of registration: 26 Mar 05

• Send private message

270

Sunday, 6 January 2008, 22:55

Ralf, opamietaj sie z tym spamem
policz ile postow w temacie nastukales
albo nie licz, powiem Ci, NAJWIECEJ :)
nie bardz taka tarcza dla swojego guru, prawdziwa cnota krytyk sie nie boi :]
Common sense is not so common

This post has been edited 1 times, last edit by "stvorek" (6 Jan 2008, 22:58)