![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Pozdrawiam
najwyższy czas to zamknąc przez modów

This post has been edited 1 times, last edit by "Miras1988" (4 Jan 2008, 16:34)
Quoted
Miras1988 napisał(a)słabszy gracz zrobi jakieś głupstwo lub napisze słowo które kogoś obrazi i dostaje bana
Quoted
Miras1988 napisał(a)mam nadzieję że znajdzie się ktoś mocniejszy od ciebie i skopie ci dupsko[/B]

Quoted
Myszy i inne szkodniki dajcie sobie już kur.. spokój z ciągłym pisaniem ze to ustawka! Ma któryś jaki kolwiek dowód? nie? to zamknąć wreszcie te swoje szczekaczki i sprobujcie coś takiego sami walnąć...
i powiem Ci, ze tym postem dorzuciles kolejnego szkodnika - siebie. Powiedz mi Jamajczyku skoro My mamy domysly [legalne] to niech Krzysiurek nam udowodni jakos ze nie mamy racji? My jestesmy od wysnuwania przypuszczen, niech on udowodni, albo sie przyzna.
Quoted
jamajczyk wiesz zlecialy się jakieś nowicujesz z u 54
Quoted
Maethi napisał(a)
Powiedz mi Jamajczyku skoro My mamy domysly [legalne] to niech Krzysiurek nam udowodni jakos ze nie mamy racji? My jestesmy od wysnuwania przypuszczen, niech on udowodni, albo sie przyzna.

Quoted
Myszy i inne szkodniki dajcie sobie już kur.. spokój z ciągłym pisaniem ze to ustawka! Ma któryś jaki kolwiek dowód? nie? to zamknąć wreszcie te swoje szczekaczki i sprobujcie coś takiego sami walnąć...
i powiem Ci, ze tym postem dorzuciles kolejnego szkodnika - siebie. Powiedz mi Jamajczyku skoro My mamy domysly [legalne] to niech Krzysiurek nam udowodni jakos ze nie mamy racji? My jestesmy od wysnuwania przypuszczen, niech on udowodni, albo sie przyzna.
Quoted
Maciejooos napisał(a)
Rozmawiałeś kiedyś z GO? Tam trzeba dowieść właśnie niewinności a skazania bywają na podstawie domysłów![]()

Quoted
Celina napisał(a)
Quoted
Pozdrawiam z Bali, ratlerkom zycze szybkiego dostania sie do liceum, lub nawet wyzej. A w przyszlosci (tej doroslej juz), wiekszego wywazenia swych emocji.
oj juz nie placz, gdyby nie te "ratlerki" to by nie mial cie kto czcic za ten twoj lipny atak, a tak masz top 1, jestes kims, ludzie cie szanuja, siusiak ci twardnieje i mozesz wreszcie zaspokoic zone![]()

a Krzysiurek smacznie sobie kimał
Tylko w sumie co z tego ? Bitwa jest jakby na to nie patrzeć piękna obie strony zdecydowały, że chcą tej bitwy. Z tego co jest tu wcześniej napisane Gandalf sam stworzył to konto i miał prawo rozporządzać nim jak chciał. Gdyby rozbił sie o Nemessis bitwa nie zostałaby uznana jako ST a jako ustawka a tak mamy nowe TOP2 i piekna bitwe 

Quoted
Skrzypek 1 napisał(a)
jak można liczyć kolesia którego flotę sie dwa razy widziało????
Quoted
Skrzypek 1 napisał(a)
Jak można liczyć pz przez cala noc to także napisał. No chyba ze liczył automata Krzysiurek smacznie sobie kimał
This post has been edited 1 times, last edit by "ralf" (6 Jan 2008, 1:15)
Ja pisze o wyliczaniu gościa a Ty mi tu o ilości floty dokładnie tak jak napisałeś co ma piernik do wiatraka
Co do drugiej sprawy wielokrotnie wyliczałem sobie kogoś i ślęczenie nad gościem, klikanie przez 30 minut to już mordęga a cała noc zapomnij. I znowu czytaj ze zrozumieniem ja mu nie zarzucam że automat mu liczył ja tylko twierdze że tylko automat dałby rade klikać cała noc
Wiesz, ale jest takie przysłowie uderz w stół a nożyce się odezwą
A teraz juz proszę nie spinaj się tak
Panowie Krzysiu i Gandi obu gratuluje obaj osiągneliście to co chcieliście 
Quoted
Miras1988 napisał(a)mam nadzieję że znajdzie się ktoś mocniejszy od ciebie i skopie ci dupsko[/B]

This post has been edited 3 times, last edit by "Miras1988" (6 Jan 2008, 12:15)
Quoted
ralf napisał(a)
Tak, rozmawiałem - kiedy zaatakowałem konto swojej dziewczyny z tego samego IP (oczywiście pomyłka, farmowałem co leci) i jakoś dało się wyjaśnić (kara - oddanie 10x wiecej niż urwałem)![]()
przeciez pojawia sie komunikat o multialarmie
cos krecisz chlopie
Quoted
Exmoond napisał(a)
jakim ty cudem zaatakowales to samo ip ?przeciez pojawia sie komunikat o multialarmie
cos krecisz chlopie
![]()
Quoted
ralf napisał(a)
Tak, rozmawiałem - kiedy zaatakowałem konto swojej dziewczyny z tego samego IP (oczywiście pomyłka, farmowałem co leci) i jakoś dało się wyjaśnić (kara - oddanie 10x wiecej niż urwałem)
Quoted
ralf napisał(a)
Quoted
Exmoond napisał(a)
jakim ty cudem zaatakowales to samo ip ?przeciez pojawia sie komunikat o multialarmie
cos krecisz chlopie
![]()
Ehhh chlopie, mimo, ze to bylo jakies dwa lata temu pofatygowalem sie sobie przypomniec dla Ciebie. Wiesz co to zmienne IP? A co jezeli ona uprawiala EKO i logowala sie raz na dzien/dwa...? D*** sie pojawia a nie komunikat o MULTI. Jezeli chcesz pospekulowac to nie ze mna.
Przy którydziesiątym albo którysetnym farmieniu GO sie zorientowal ze to nie pomylka ale push z multikonta ? 
Przy którydziesiątym albo którysetnym farmieniu GO sie zorientowal ze to nie pomylka ale push z multikonta ?
) nick: mapey ( konto po kumplu) przez pare ładnych miesiecy nie miałem bana za to choć kumpel był dużo słabszy. wystarczy mieć neostrade i przelogowac sie
teraz nie wiem jak jest
Quoted
Sam sie zorientowalem jak zobaczylem RW i zglosilem do GO. Ot co. Reszta opowiesci i kara jw.
jej narazac sie na straty i wogole
i samemu zglaszac do go ze sie kogos z tego samego ,tfu tzn z tej samej neostrady zjechalo ![;]](wcf/images/smilies/meansmile.gif)
w ten sposob napewno nie bedziesz elo
o chyba ze kupisz konto ktore bedziesz mogl zezlomowac
This post has been edited 1 times, last edit by "Exmoond" (6 Jan 2008, 21:38)
Quoted
Exmoond napisał(a)
Quoted
Sam sie zorientowalem jak zobaczylem RW i zglosilem do GO. Ot co. Reszta opowiesci i kara jw.
nie gadaj ze ty taki uczciwy jestes ?jej narazac sie na straty i wogole
i samemu zglaszac do go ze sie kogos z tego samego ,tfu tzn z tej samej neostrady zjechalo
Pozatym panie kolego, prosilbym o nie zamieszczanie historii z palca wyssanych, po co macic nowym graczom w glowach ?w ten sposob napewno nie bedziesz elo
o chyba ze kupisz konto ktore bedziesz mogl zezlomowac
![]()
This post has been edited 2 times, last edit by "ralf" (6 Jan 2008, 22:53)
Quoted
(vide bracia na jednym koncie - to chyba Twoj przypadek?)

Quoted
Odpowiadam jeszcze na Twoje pytanie: tak, jestem uczciwy - to sie bardziej oplaca, ale komu ja to tlumacze...? Dzieci w UK jakies... Wiesz jak na Was mowia? Nieudani czy jakos tak![]()
ralf jesli nie potrafisz dyskutować i wymieniać się argumentami to przynajmniej nie zniżaj się do poziomu jarczyków i nie obrażaj.
Quoted
(vide bracia na jednym koncie - to chyba Twoj przypadek?)

Quoted
Odpowiadam jeszcze na Twoje pytanie: tak, jestem uczciwy - to sie bardziej oplaca, ale komu ja to tlumacze...? Dzieci w UK jakies... Wiesz jak na Was mowia? Nieudani czy jakos tak![]()
ralf jesli nie potrafisz dyskutować i wymieniać się argumentami to przynajmniej nie zniżaj się do poziomu jarczyków i nie obrażaj.
Quoted
ralf napisał(a)
Czy Ty normalny jestes? Rozumiem, iz takie podejscie jest Tobie obce (vide bracia na jednym koncie - to chyba Twoj przypadek?), ale to nie oznacza, ze innych mozesz oceniac swoja miara. Duzy jak brzoza a .... ehhhhh.....
Odpowiadam jeszcze na Twoje pytanie: tak, jestem uczciwy - to sie bardziej oplaca, ale komu ja to tlumacze...? Dzieci w UK jakies... Wiesz jak na Was mowia? Nieudani czy jakos tak
EOT
![;]](wcf/images/smilies/meansmile.gif)
moze miales na mysli bananiastego i loockoma ? albo bigdzika i bigberta ? a moze plec pomyliles i myslales o kassandrze i ubiku ?
poszukaj u siebie napewno tam je znajdziesz
tutaj moge nawiazac do watku w didach gdzie w jakze to skromny sposob ujalem ze kazdego od dziecka wyzywasz, ale rozumem i inteligencja nie odbiegasz od tego poziomu w zadnym stopniu
to tyle szkoda mi cennego czasu na dyskusje z Toba i z jakze elokwentna Twoja wyobrazia
Quoted
Maethi napisał(a)
nie zniżaj się do poziomu jarczyków i nie obrażaj.

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH