![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |

This post has been edited 12 times, last edit by "Krzysiurek" (6 Feb 2008, 7:40)
bo po bitwie jak looknałem w galaktyke to dobre 300kk metki się jeszcze tam poniewierało...
... mam nadzieję że nie podzielę losu dotychczasowego top3
This post has been edited 3 times, last edit by "BigDzik0" (28 Dec 2007, 21:20)
This post has been edited 1 times, last edit by "J o z u e" (28 Dec 2007, 20:26)
ale to juz nie Gandalf... nie czarodziej ktory byl jednym z moich wzorow... przykro mi ze konto padlo tak szybko ale coz ciesze sie ze z reki osoby ktora bardzo szanuje i choc czesto docinam to bardzo lubie
Krzysiurku spelniles obietnice
Jestem pod wrazeniem
This post has been edited 1 times, last edit by "^^Jamajczyk^^" (28 Dec 2007, 20:08)
oczywiscie graty ogromne .. wielka sprawa. To sie nazywa powitanie nowego gracza. On sie nie przywitał to trzeba było sie z nim witnąć

Bo widac że było co dofarmiać
This post has been edited 2 times, last edit by "Byczek Fernando" (28 Dec 2007, 20:17)
. Swoją droga... szkoda Gandiego i jego pracy w tak zenujący sposob zmarnowanej .. ;/. Tym nie mniej w koncu uni8 ma to na co załsuguje 
. Naprawde podziw maksymalny ... ale uwazaj i tak Cie przebije zobaczysz <lol>. Czy obroncy warto zyczyc szo skoro tak sprawnie wszystko sknocił ?? Chyba nie ;/ A wiec sie wstrzymam
Quoted
noclan napisał(a)
6h Spędzilem na Dołku na komendzie...Z reala ktos potrwierdzi...
i w takich momentach drazni mnie ta gra ...
no ale nasza szanowna policjia niechciala zrozumiec ze musze wyjsc bo niemam f,s :/
Quoted
Andy Gacia napisał
Ktos kiedys napisal ze predzej mi jaja osiwieja niz Xardas zostanie trafiony![]()
Piękne %, Myth śrubował rekord a Ty przebiłeś go dwukrotnie 8)

Były to snaki, Mietek wymienił je na tic taci... Były miętowe, Mieciu wolał owocowe... potem rymy były już kijowe... 
This post has been edited 1 times, last edit by "Kijowaty" (28 Dec 2007, 20:20)

Quoted
Mesaj1 napisał(a)
lPaolo masz taka sobie zrobic na u33![]()
więc szybkie SZO i odwet
Date of registration: 3 Apr 05
Zawód: Rozboje,haracze,wymuszenia,gwałty na zlecenie,bez zlecenia też:)

Quoted
chaozu napisał(a)
sluszna uwaga bo Popuri jest jak czikita a Ty jestes jak zwykly banan![]()

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH