![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Quoted
marr napisał(a)
Quoted
Aivar napisał(a)
Jak na TOP 1 taki FS na własne PZ to samobójstwo i głupota.
No ale cóż..
wszyscy wiedza ze nie ma sily na akcje masowe - czy to takie czy polaczone z niszczeniem ksiezycy /zwlaszcza ze nie siedzialem po nocach oprocz tych paru dni jak mialem nocne zmiany w pracy/, to byla tylko kwestia determinacji agresorow i czasu
zreszta sadze ze sukces sie agresorom nalezal chocby dlatego ze "chcieli" - dlatego nie przeszkadzalem w zbiorce i pozwolilem tankowac na innych ksiezycach /btw. to chocby za to mogliscie podziekowac a nie pisac dyrdymaly o "zasiadaczu"/
za to co osiagnales, za Twoje wieczne podejscie do tej gry i za to ze fajnie sie czasami z Toba pisalo czy to na PM'ach czy zadko bo zadko ale na gg 
i pobaw sie w gornika bo baprawde fajnie

Quoted
EbbeSand napisał(a)
powodzeniai pobaw sie w gornika bo baprawde fajnie
![]()
ma jedno z lepszych eko na tym uni chyba

bo gdzie się nie przeniesiesz tam się przebijesz This post has been edited 1 times, last edit by "Keltan" (5 Jun 2009, 1:59)
Quoted
Keltan napisał(a)
hahaha przecież on po stracie flotki zleciał 4 pozycjema jedno z lepszych eko na tym uni chyba
przebijesz

Quoted
marr napisał(a)
Quoted
Aivar napisał(a)
No ale cóż..
wszyscy wiedza ze nie ma sily na akcje masowe - czy to takie czy polaczone z niszczeniem ksiezycy /zwlaszcza ze nie siedzialem po nocach oprocz tych paru dni jak mialem nocne zmiany w pracy/, to byla tylko kwestia determinacji agresorow i czasu
...
jest takie stare powiedzenie: "nie szanujesz to sie boj a jak sie nie boisz to placz" - warto zapamietac na przyszlosc
Quoted
marr napisał(a)
Quoted
Aivar napisał(a)
No ale cóż..
...
nie przeszkadzalem w zbiorce i pozwolilem tankowac na innych ksiezycach /btw. to chocby za to mogliscie podziekowac a nie pisac dyrdymaly o "zasiadaczu"/
Quoted
marr napisał(a)
mozemy zrobic EOT - zostaniesz u mnie w rownie glebokim powazaniu jak to multikontowe indywiduum![]()
Quoted
Myman napisał(a)

i już wszystko było jasne.
Quoted
siema
wiesz
jakby to powiedziec
juz jakby nieaktualne
Jeszcze raz wielkie gratulacje.
gdzie te czasy gdy ja miałem 5 Gs-ów i 4 poleciały na moona naszego niezbyt lubianego kolegę ,,Grzegorza ..... ,, Myślę że jeszcze o nim pamiętasz bo jest ciągle aktywny
i za pamięć o emerytach 
za akcję % , wręcz ...........na TOP 1 polskiego Ogame
Starcie wprost rewelka...
he he GRATY GRATY GRATY
za Twoje osiągnięcia w grze , troszkę Cię to kosztowało
w ręku i przy grilu 
Lucyfer 

This post has been edited 1 times, last edit by "Wolfensteiin" (17 Jun 2009, 20:29)

![;]](wcf/images/smilies/meansmile.gif)

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH