You are not logged in.

True Sudim

Berbeć

Date of registration: 21 Feb 12

• Send private message

31

Tuesday, 21 February 2012, 14:02

Pięknie, to się nazywa złomowanko!

//upominam za spam
diakkon

Hrabia Sith

Forumowy As

• "Hrabia Sith" is male

Date of registration: 14 Nov 06

• Send private message

32

Tuesday, 21 February 2012, 15:35

Bardzo ładny lot RSE, od czasu do czasu trzeba przewietrzyć stateczki ;-))) ]:-D ]:-D ]:-D
Gratki a zezłomowanemu tradycyjne SzOF...

33

Wednesday, 22 February 2012, 3:08

Cóż za popisowa akcja ze strony Bora 3d, najpierw odbudował stare konto po złomie - postawił fantastyczne eko w 3 tyg. i wziął naprawiać następne, efekty w pierwszym poście. ^^
A do pana który pisze aby do niego lecieć - samemu trzeba przyrodzenie ruszyć a nie siedzieć i pierdzieć w stołek. ;p

Gratki RSE, zysk jest, NFZ po prawidłowej stronie i to się liczy. :)
Peace

Bora 3d

Podwójny As

• "Bora 3d" is male

Date of registration: 10 Jul 05

• Send private message

34

Wednesday, 22 February 2012, 11:20

Mazi znowu prowokujesz do pyskówki ale przywykłem:D Co do konta umowa między mną a Pachą to zupełnie nie Twoja sprawa i co robimy ze swoimi kontami powinno obchodzić Cie tyle co zeszłoroczny śnieg- ale rozumiem dla Ciebie ta gra to znacznie więcej niż dla mnie .:) a teraz idz sie baw w swoim ogrudku :) co do atakujacych raz jeszcze gratulacje no i może kiedyś chociaż w 1/10 będzie mi dane sobie od was odebrać troszkę tego złomu:D
Personal best: 2660%
ACS:17122,97%

35

Wednesday, 22 February 2012, 13:27

Mazi znowu prowokujesz do pyskówki ale przywykłem:D Co do konta umowa między mną a Pachą to zupełnie nie Twoja sprawa i co robimy ze swoimi kontami powinno obchodzić Cie tyle co zeszłoroczny śnieg- ale rozumiem dla Ciebie ta gra to znacznie więcej niż dla mnie .:) a teraz idz sie baw w swoim ogrudku :) co do atakujacych raz jeszcze gratulacje no i może kiedyś chociaż w 1/10 będzie mi dane sobie od was odebrać troszkę tego złomu:D

Nie czepiaj się mnie i nie atakuj, ja stwierdziłem fakt, nie obchodzi mnie jakie macie układy i 'stosunki' kto z kim, kto na kim, kto za kim.
Ja co najwyżej mogę się bawić w swoim 'ogródku' czy też ogrodzie, podwórku, pokoiku i co tam sobie wymyślisz.
Jakby Cie nie bolało i nie znaczyło nic to nie byłoby zaczepki w moją stronę, bądź obiektywny.
Pozdrawiam.

Itsari

Fanatyk

Date of registration: 27 Dec 08

• Send private message

36

Wednesday, 22 February 2012, 23:12

Graty RSE pierwszego STeka dla RFH zarazem pierwszego ''zaliczenia'' NFZtowca.
Przyznaj, że smakuje to nie najgorzej ;)

Mokra Pacha bądź grający wtedy Bore vel Harry mógł być zapakowany w recki już jakiś czas temu gdy mu ściągnąłem moona.
Wtedy się nie udało jednak co się odwlecze to nie uciecze.

Ignis

Perfekcyjna Pani Domu

Date of registration: 16 Jun 05

• Send private message

37

Thursday, 23 February 2012, 3:08

Wszystko przez te kobiety :P

Pozdrowienia, Borasku i SzO :]

A Seras_Victoria się pewnie ucieszy, że jego konto w końcu dostało złoma... Viciu, Tobie też pozdrowienia :]
Uni 18 Zina [XTEAM] OFF
Uni Jupiter Zina [NFZ] OFF
Uni 67 Zina [TRUFLA] Hmmm, hmmm...