![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe uni: Otwarcie uniwersum Nekkar - 22 luty Forum: UniFusion a podfora w ZŻU Gra: Wersja 3.1.3 online |

Poki co nienarzekam. 4 stalych dostawcow z top 50 co tydzien ma dla mnie po 20-25kk wody do tego dochodza tez inniczyżbyś G-O prowokował do podstawki?![]()
a tak swoją drogą to dex Ci się chyba nie zwrócił za lot a ciekawe czy ktoś Ci go teraz sprzeda![]()

czyżbyś G-O prowokował do podstawki?">
a tak swoją drogą to dex Ci się chyba nie zwrócił za lot a ciekawe czy ktoś Ci go teraz sprzeda![]()
" title="
">

Nie wiem co bierzesz na tych wakacjach ale nie przestawajA ja tam moonem swego czasu 18 gs posalli moon jak stal tak stalcos jaies to dziwne..
na wlasnie mulit gsy slac..(Andrzej o co come on?
) A moze to twoja pushuwka Jajcus? Ty tak lubisz odwracac kota ogonem.
![]()
![]()
A jescze nasze multi a mi moony obstawial w 4 gali![]()
![]()
![]()
![]()
Jarczyk-fakenawet pasuje
![]()
poglebasz sie juz coraz bardziejwszedzie widzisz multi i nasze gsowki
no ale graty przepalu i cos tam na plus wyszedles
fake odbudowy
Ortografia dramat
chodź pewnie za wiele na tym locie nie przyrobił
ps niebawem bedzie dex
Gratki jarczyk widze ze dex ci sluzy lataj dalej i podsyslaj linki na pwps niebawem bedzie dex
Pozdrawiam
EmerytowanyGórnik
Gratki jarczyk widze ze dex ci sluzy lataj dalej i podsyslaj linki na pwps niebawem bedzie dex
Pozdrawiam
EmerytowanyGórnik
chętnie kupię ten dex, dam więcej niż Jarczyk![]()
o boze a ty dalej koty targaszPoki co nienarzekam. 4 stalych dostawcow z top 50 co tydzien ma dla mnie po 20-25kk wody do tego dochodza tez inniczyżbyś G-O prowokował do podstawki?![]()
Oki skoros taki pewny siebie to skad moonmoon wiedzial o tym ze puscilem cala flotę jeszcze przed wklejeniem ST na boarda![]()
Wiem ze wam przykro ubicia swojego konta ale coz - taki lajf![]()

bo juz mi troszke brakuje złomowania opozycji 

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH