You are not logged in.

991

Saturday, 15 December 2007, 22:34

Quoted

jezeli gracz A zaatakuje gracza B, który zjednoczy swoją flote w celu obrony z graczami C,D,.. (A vs B+C+..+F) to w przypadku jeżeli mniejsze straty poniesie gracz A, stosujemy próg 'solo', ale jeżeli zwyciężą obrońcy których bylo wiecej niż 1 to stosujemy próg 'ACS'. Jeżeli dołączane floty graczy C,D... F nie przekraczają 5% floty głównej stosujemy próg 'solo'.

Na moje to dodatkowi obrońcy podstawili dużo więcej niż 5% głównej floty broniącej. Chociaż znając kulisy akcji gratulacje należą się obu stronom to wg tego punktu regulaminu jest to bitwa ACS.

//EDIT po konsultacji z FA:

Quoted

w przypadku bitew remisowych: (..) A vs B+C+..+F, próg bedzie zależeć od tego która strona poniosła zdecydowanie mniejsze straty (różnica strat > 10%), jeżeli mniejsze straty poniósł gracz 'solo' to stosujemy próg 'solo', jeżeli mniejsze straty (w sumie) ponieśli gracze ze zjednoczonymi flotami to stosujemy próg 'ACS'.

W zaistniałej bitwie zastosowanie znajduje powyższy punkt regulaminu i bitwa zostanie odnotowana jako bitwa SOLO.
Możemy zatem mówić, że padł nowy rekord OGAME.PL SOLO ;).

Be the change you want to see in the world.

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male
  • "kredek_" started this thread

Date of registration: 21 Feb 05

Zawód: Sprzedaję psychotropy

• Send private message

992

Saturday, 15 December 2007, 23:00

Ja to widzę inaczej.

Już była taka sytuacja i zostało zaliczone jako ACS.

Zeby nie było wątpliwości

Nazwa Tematu: TOP-10 OGame.pl (1vs1 & ACS)

różni się znacząco od: TOP-10 OGame.pl (1vs 1(n) & ACS)

This post has been edited 1 times, last edit by "kredek_" (15 Dec 2007, 23:10)

Dwarf Lord Dáin

Gwiezdny Pirat

• "Dwarf Lord Dáin" is male

Date of registration: 31 Jan 06

• Send private message

993

Saturday, 15 December 2007, 23:38

Kredek to forum działa wg pewnego regulaminu, nie Twojego widzimisie :rolleyes:
Top RW Solo
3273% - 3151% - 2914% - 2786%
Top RW ACS
3606% - 3302% - 2681% - 1658%
39 - Razy w Starciach Tytanów Ogame.pl
Łącznie w ST Ogame.pl
~50.438%
Best ST
Top 1 u7 & Top 1 u35

This post has been edited 1 times, last edit by "Dwarf Lord Dáin" (15 Dec 2007, 23:39)

(L)-=TOM=-(L)

Nałogowiec

• "(L)-=TOM=-(L)" is male

Date of registration: 1 May 07

• Send private message

994

Saturday, 15 December 2007, 23:39

no i wreszcie się doczekaliśmy nowego top 1 solo
ta bitwa było na korzyść Milfusa
chociaż poniósł spore starty to ma rekordzik którego nikt długo nie pobije

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

995

Saturday, 15 December 2007, 23:48

Quoted

Dain napisał(a)
Kredek to forum działa wg pewnego regulaminu, nie Twojego widzimisie :rolleyes:
To nie jest zadne widzi misie, regulamin w niektórych miejscach ma błędy jak np w tym. Jak każdy wie ACS to łączenie flot, jeśli ktoś mi udowodni że w tej bitwie żadne floty nie były łączone to zaliczę to jako SOLO(w temacie jest napisane 1vs1). Wcześniej było tak więc czemu mam robić wyjątek dla tej bitwy.

znaki

Pogromca Wszelkich Tematów

• "znaki" is male

Date of registration: 20 Jan 07

• Send private message

996

Saturday, 15 December 2007, 23:51

W takim razie twój temat nie przedstawia wcale top 10 ST OGame.pl
bo zgodnie z regulaminem gdy gracz A pokona gracza B i C to jest to walka solo. ;)
Skoro ty nie uważasz tego jako solo to twój temat nie może być uznany za oficjalne rekordy ST OGame.pl >_>

Ponury Żniwiarz

Unregistered

997

Saturday, 15 December 2007, 23:54

wg mnie to byla ustawka:]

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

998

Saturday, 15 December 2007, 23:54

Quoted

znaki napisał(a)
W takim razie twój temat nie przedstawia wcale top 10 ST OGame.pl
bo zgodnie z regulaminem gdy gracz A pokona gracza B i C to jest to walka solo. ;)
Skoro ty nie uważasz tego jako solo to twój temat nie może być uznany za oficjalne rekordy ST OGame.pl >_>

Znowu Ciebie tu przywiało?

Ja nie prowadzę: Top10 Ogame.pl (ACS & SOLO)

Lecz: Top10 Ogame.pl (1vs1 & ACS)

Ponury Żniwiarz
Czytasz w moich myślach.

This post has been edited 2 times, last edit by "kredek_" (16 Dec 2007, 0:00)

999

Sunday, 16 December 2007, 0:02

Jeśli takie są kryteria prowadzonej przez Ciebie Topki to raczej nikt nie powinien mieć pretensji, ja tylko ze swojej strony zaznaczyłem, że przy rozpatrywaniu regulaminu staramy się ustalić czy zwycięzca wygrał bitwę Solo czy ACS a kwestia dalsza tak jak już wspomniałeś [1vs1]/[1vs1+(x<=4)] znajduje zastosowanie właściwie tylko w podobnych statystykach.

Reasumując wg regulaminu i powszechnej wiadomości jest to bitwa Solo jednak w przypadku Topki Kredek'a nie będzie uwzględniana w tym kryterium.

Pozdrawiam
Sith

Be the change you want to see in the world.

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

1,000

Sunday, 16 December 2007, 4:18

Quoted

Sith napisał(a)
Jeśli takie są kryteria prowadzonej przez Ciebie Topki to raczej nikt nie powinien mieć pretensji, ja tylko ze swojej strony zaznaczyłem, że przy rozpatrywaniu regulaminu staramy się ustalić czy zwycięzca wygrał bitwę Solo czy ACS a kwestia dalsza tak jak już wspomniałeś [1vs1]/[1vs1+(x<=4)] znajduje zastosowanie właściwie tylko w podobnych statystykach.

Reasumując wg regulaminu i powszechnej wiadomości jest to bitwa Solo jednak w przypadku Topki Kredek'a nie będzie uwzględniana w tym kryterium.

Pozdrawiam
Sith

Nie wiem czemu, ale odnosze wrażenie jakbyś sie tłumaczył z poprzedniej swojej wypowiedzi.
Podsumowując wcześniej były chyba już takie sytuacje(na pewno jedna) i było uwzględnianie jako ACS, więc nie widzę powodu żeby zaliczać to 1vs1.

CdQ nie spamuj

This post has been edited 1 times, last edit by "kredek_" (16 Dec 2007, 4:18)

Gemi

Forumowy As

• "Gemi" is male

Date of registration: 9 May 05

• Send private message

1,001

Sunday, 16 December 2007, 7:20

ahaha nie no nie moge :)

Polecial sam wygral bitwe (mimo ze remis) i chca go wywalic do ACS :)

Imo jesli macie robic cos takiego jak podzial na 1vs1 i na acs z uwzglednieniem tego ze obroncow bylo wiecej i mimo ze wtopili daje sie takie rw jako acs to najlepiej bylo by stworzyc 3 IMO NAJBARDZIEJ PRESTIZOWA kategorie czyli 1vsACS...

Zreszta sami sie zastanowcie jak to wyglada, ze Milf ktory rozwalil 4 kolesi laduje w tym samym rankingu w ktorym 5 kolesi rozwala jednego...?

Zastanowcie sie na spokojnie... imo nie jest to glupi pomysl zeby dodac 3 kategorie bo niby dlaczego nie? :>

Ewentualnie mozna jeszcze zmienic nazwe kategorii 1vs1 na SOLO i nie czepeiac sie tej glupiej nazwy ... bo teraz to mam wrazenie jak by ktos na sile chcial romka zostawic na 1 miejscu co jest troche dziwne..

Ps. Troche zamieszalem z ta 3 kategoria, ale generalnie rozchodzi sie o to ze bitwy powinny byc rozpatrywane z pkt widzenia wygranej strony a nie (rowniez) przegranej. Zmiencie nazwie 1vs1 na SOLO i nie bedzie trzeba zmienic regulaminu (tak chyba bedzie prosciej nie....?)
Uni16 - Zakonczone
Uni38 - Zakonczone
Uni18 - Zakonczone
Uni55 - Zakończone
Uni60 - Full relax (zdecydowanie ostatnie Universum :))

This post has been edited 1 times, last edit by "Gemi" (16 Dec 2007, 7:23)

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

1,002

Sunday, 16 December 2007, 9:29

No o co z tego że poleciał sam, obrońców było kilka (mimo że przegrali) to dla mnie jest to ACS.

Real Razor

Nałogowiec

• "Real Razor" is male

Date of registration: 15 Dec 07

• Send private message

1,003

Sunday, 16 December 2007, 9:48

w sumie mam ten sam dylemat bo niby agresor jest 1 ale obrpncow jest 4 wiec , bardziej to chyba pod ACS podchodzi ^^

chociaz mam tkaie samo zdanie jak Ponury tzn ze byla to ustawka ;)

BlueS

Potrójny As

• "BlueS" is male

Date of registration: 8 Jul 06

• Send private message

1,004

Sunday, 16 December 2007, 10:20

Quoted

kredek_ napisał(a)
No o co z tego że poleciał sam, obrońców było kilka (mimo że przegrali) to dla mnie jest to ACS.

Świetnie. Wobec tego jeśli kiedyś jakiś pro złapie z pz innego pro na, powiedzmy, 30k%, i obrońca, widząc swoją nieuniknioną klęskę, "wybłaga" sobie pomoc w obronie żeby było "ACS" to mimo niewątpliwego triumfu agresora zostanie mu odebrane top solo? Rozumiem że jest paru obrońców ale wydaje mi się że najważniejszym argumentem jest "KTO zrobił" a nie "NA KIM zrobiono" więc skoro agresor w tym przypadku SAM załatwił CZTERECH to (pomijając już cały regulamin który starcie [A vs. B + C + D...] określa jako SOLO) zasługuje na miejsce w SOLO albo przynajmniej na utworzenie kategorii "SOLO vs. ACS". Niby temat nazywa się TOP-10 OGame.pl (1vs1 & ACS) ale przecież zawiera również ustawki jako osobną kategorię, więc czemu nie dodać jeszcze "napadli mnie we czterech i przeżyłem" x)

pzdr.
"If it's true that our species is alone in the universe, then I'd have to say that the universe aimed rather low and settled for very little."
~George Carlin

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

1,005

Sunday, 16 December 2007, 10:48

Quoted

BlueS napisał(a)

Quoted

kredek_ napisał(a)

Świetnie. Wobec tego jeśli kiedyś jakiś pro złapie z pz innego pro na, powiedzmy, 30k%, i obrońca, widząc swoją nieuniknioną klęskę, "wybłaga" sobie pomoc w obronie żeby było "ACS" to mimo niewątpliwego triumfu agresora zostanie mu odebrane top solo? Rozumiem że jest paru obrońców ale wydaje mi się że najważniejszym argumentem jest "KTO zrobił" a nie "NA KIM zrobiono" więc skoro agresor w tym przypadku SAM załatwił CZTERECH to (pomijając już cały regulamin który starcie [A vs. B + C + D...] określa jako SOLO) zasługuje na miejsce w SOLO albo przynajmniej na utworzenie kategorii "SOLO vs. ACS". Niby temat nazywa się TOP-10 OGame.pl (1vs1 & ACS) ale przecież zawiera również ustawki jako osobną kategorię, więc czemu nie dodać jeszcze "napadli mnie we czterech i przeżyłem" x)

pzdr.

Gdzie Ty tu widisz ustawki? Jest tylko jedna największa bitwa Ogame.PL (gdyby to nie była ustawka to by nie było tej części topki) i link do ustawek. Zrób w PoO taki temat SOLO tudzież 1vs x(n) a ja link do tego umieszczę tutaj, żaden problem.

Tak samo jak nie będzie tutaj ustawek, tak samo żadnych łączonych flot(czy to one przegrały czy nie) nie będę wstawiał jako SOLO. Zakończmy tę rozmowę bo ja swojej decyzji nie zmienie.

Gemi

Forumowy As

• "Gemi" is male

Date of registration: 9 May 05

• Send private message

1,006

Sunday, 16 December 2007, 11:26

No coz reglamin jedno a pan szef co innego .. zycie ;) Oczywiscie kazdy widzi ze najlatwiej bylo by zmienic nazwe 1vs1 na SOLO i nie bylo by tu ZADNEGO problemu.. ale co zrobic sila wyzsza szef mowi ze tak ma byc i reszta mimo ze sypie zdrowymi argumentami moze sobie pogadac do sciany :) Cale ogame... ;>
Uni16 - Zakonczone
Uni38 - Zakonczone
Uni18 - Zakonczone
Uni55 - Zakończone
Uni60 - Full relax (zdecydowanie ostatnie Universum :))

Rozpruwacz1987

Ex-członek Teamu

• "Rozpruwacz1987" is male

Date of registration: 7 Jul 05

Zawód: Emeryt

• Send private message

1,007

Sunday, 16 December 2007, 11:39

Quoted

w przypadku bitew remisowych: (..) A vs B+C+..+F, próg bedzie zależeć od tego która strona poniosła zdecydowanie mniejsze straty (różnica strat > 10%), jeżeli mniejsze straty poniósł gracz 'solo' to stosujemy próg 'solo', jeżeli mniejsze straty (w sumie) ponieśli gracze ze zjednoczonymi flotami to stosujemy próg 'ACS'.

Pozwole sobie zauważyć że regulamin nie mówi kiedy jest bitwa solo a kiedy ACS, mówi tylko o tym że w przypadku gdyby bitwa nie spełniała progu ACS to mogłaby być zaliczona ponieważ w jej przypadku trzeba zastosować próg solo :>
Więc jak dla mnie bitwa ACS , solo to 1 vs 1 :>

This post has been edited 1 times, last edit by "Rozpruwacz1987" (16 Dec 2007, 11:39)

Galwanizator

Nałogowiec

• "Galwanizator" is male

Date of registration: 16 May 05

• Send private message

1,008

Sunday, 16 December 2007, 12:22

Widze wielki problem tu pare osob stwarza, a chcę zauważyć, że ten temat nie jest prowadzony przez MOD-a wg zasad regulaminu, ale przez zwyklego usera wg jego wlasnych zasad.

Jesli ktos ma jakies uwagi to niech zalozy sam osobny topic i robi tam klasyfikacje jakie mu sie tylko uroją.

Kredek przyjal okreslone zasady i sie ich trzyma - jak bedzie sie robic osobny top dla kazdego precedensu (w top10 starc 1 vs ACS - za ostatnie 3 lata mielibysmy raptem 2 konkretne zlomowania), to wszystko stanie sie mniej czytelne.

Ergo - moim zdaniem niech jest tak, jak zakreslil kredek.

This post has been edited 1 times, last edit by "Galwanizator" (16 Dec 2007, 12:23)

Drago

Gwiezdny Pirat

• "Drago" is male

Date of registration: 16 Jan 06

Zawód: Student

• Send private message

1,009

Sunday, 16 December 2007, 12:49

Quoted

Rozpruwacz1987 napisał(a)

Quoted

Pozwole sobie zauważyć że regulamin nie mówi kiedy jest bitwa solo a kiedy ACS, mówi tylko o tym że w przypadku gdyby bitwa nie spełniała progu ACS to mogłaby być zaliczona ponieważ w jej przypadku trzeba zastosować próg solo :>
Więc jak dla mnie bitwa ACS , solo to 1 vs 1 :>

Trudno się nie zgodzic bitwa powinna zostać dodana jako TOP 2 ACS

King Crimson

Potrójny As

• "King Crimson" is male

Date of registration: 9 Jul 06

Zawód: Uczeń

• Send private message

1,010

Sunday, 16 December 2007, 14:14

Największe Bitwy 1vs1; kto uważa, że ta bitwa się powinna się znaleźć pod tą zakładką powinien wrócić do podstawówki i nauczyć się: a) czytać ze zrozumieniem i b) liczyć do 4 :)

I POWTARZAM JESZCZE RAZ:

Największe Bitwy 1vs1

nie SOLO, czy jakieś coś czy Największe Bitwy Zrobione Na Laptopie; tylko 1 vs 1; więc czemu chcecie dać bitwę 1 vs 4 :) do tej kategorii?
ST i % licza tylko Ci ktorzy fuksem je robia - to tak jakby liczyc kazdy nastepny dzien w pracy :D :D :D
3083% 2509% 2118%

This post has been edited 1 times, last edit by "King Crimson" (16 Dec 2007, 14:15)

Boss

Ban Stały

• "Boss" is male
  • "Boss" has been banned

Date of registration: 13 Aug 06

• Send private message

1,011

Sunday, 16 December 2007, 14:16

Ja wogoile bym to zaliczył do ustawek :P

Skoro jak to organizowałem to i obrona i agresor o tym wiedzieli ... :)

A jesli nie to ACS ....
Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu.
Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową.

Derdam - przykład przerostu ambicji nad treścią ;)

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

1,012

Sunday, 16 December 2007, 15:02

Quoted

BossBuguser napisał(a)

.
wedle życzenia ;)

Drago

Gwiezdny Pirat

• "Drago" is male

Date of registration: 16 Jan 06

Zawód: Student

• Send private message

1,013

Sunday, 16 December 2007, 16:25

Quoted

kredek_ napisał(a)

Quoted

BossBuguser napisał(a)

.
wedle życzenia ;)

a dlaczego?? wiadomo że ustawka to nie była...

wiec powinno być top

Keyra

AutoboT i exMod DiDów

• "Keyra" is male

Date of registration: 25 Jan 06

• Send private message

1,014

Sunday, 16 December 2007, 18:16

Quoted

Drago napisał(a)

Quoted

kredek_ napisał(a)

Quoted

BossBuguser napisał(a)

.
wedle życzenia ;)

a dlaczego?? wiadomo że ustawka to nie była...

wiec powinno być top

Wiesz o tym, że nie była to ustawka lepiej od osoby, która w tej akcji uczestniczyła i na dodatek ją zorganizowała? Gratuluję!

exModerator działu Prowokacje 8-)
i DiDu książę :E .

Death Simon

Postępowy

• "Death Simon" is male

Date of registration: 15 May 07

• Send private message

1,015

Sunday, 16 December 2007, 18:30

Quoted

BossBuguser napisał(a)

Skoro jak to organizowałem to i obrona i agresor o tym wiedzieli ... :)

A jesli nie to ACS ....

Wiesz żałosny jesteś strasznie mało żeś całe starcie przegrał i próbował(nieudolnie) obrócić je na swoją korzyść to teraz jeszcze dalej kombinujesz...cóż przykre jest że takie "dzieci" w to grają.

Quoted

Keyra napisał(a)
Wiesz o tym, że nie była to ustawka lepiej od osoby, która w tej akcji uczestniczyła i na dodatek ją zorganizowała? Gratuluję!

Widziałeś ustawkę w której obie strony tracą i nie kończą wszyscy gry?Widać ,że Milf wyszedł z tego zwycięsko mimo strat.To niby po co leciał?Żeby stracić 700ty punktów?Litości...

Kredek czyń co do ciebie należy to Ty decydujesz ,gdzie starcie ma pasować i masz na to 72 godziny.Ale tylko GO lub SGO ma prawo do ogłoszenia czegoś ustawką lub też nie.
"kształcenie narodu"

Quoted

Arkanis:
-"Chamstwo? Odpowiadam pieknym za nadobne. I niech cie gryzie, ze ja moge a ty nie"
-"Ja cie straszyc nie musze, bo tak to sie skonczy. Wyrok juz zapadl"
-"Nie skomlej juz bo to Ciebie bedzie bolec"

szymek^^

Gwiezdny Pirat

• "szymek^^" is male

Date of registration: 11 May 06

Zawód: walcze, z codziennoscia.

• Send private message

1,016

Sunday, 16 December 2007, 18:52

oO zazdrosc ? sam nie zrobi, a innemu zabierze ? tylko tyle moge napisac w temacie.
GF jasno wyjasnilo ze bitwa zostala uznana za walke SOLO i mysle ze zadne widzimisie autora, czy tez innych nie powinno miec tu znaczenia. Jestesmy na forum, a forum ma swoje reguły ktorych powinnismy sie trzymac - tak jak w grze gdze, tez jest regulamin.

tyle z mojej strony
u18- 32xST ~~40.588% średnio 1268% na rw

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

1,017

Sunday, 16 December 2007, 19:09

ludzie spokojnie przecież żartowałem. Niech każdy jeszcze raz spojrzy na mój poprzedni post to może znajdzie takie znaczek ;) który wszystko wyjaśnia. Proponuję zeby mod usunął ostatnią rozmowę na temat ustawka bądź nie.

Quoted

szymek^^ napisał
oO zazdrosc ? sam nie zrobi, a innemu zabierze ? tylko tyle moge napisac w temacie.
GF jasno wyjasnilo ze bitwa zostala uznana za walke SOLO i mysle ze zadne widzimisie autora, czy tez innych nie powinno miec tu znaczenia. Jestesmy na forum, a forum ma swoje reguły ktorych powinnismy sie trzymac - tak jak w grze gdze, tez jest regulamin.

tyle z mojej strony

Nikt nic nikomu nie zabiera, bitwa znajdzie się tutaj tylko nie w tym miejscu gdzie niektórzy chcą. GF ma z tym tyle wspólnego co Jaś i Małgosia do Gumisiów. Regulamin był układany przez Polski Team. Pokaż mi gdzie regulamin mówi że tak walka jest SOLO, bo ja widzę takie coś:

Quoted

A że bitwa na 100% przekracza próg ACS to jest to po prostu ACS.

This post has been edited 1 times, last edit by "kredek_" (16 Dec 2007, 19:18)

szymek^^

Gwiezdny Pirat

• "szymek^^" is male

Date of registration: 11 May 06

Zawód: walcze, z codziennoscia.

• Send private message

1,018

Sunday, 16 December 2007, 19:25

Quoted

kredek_ napisał(a)
ludzie spokojnie przecież żartowałem. Niech każdy jeszcze raz spojrzy na mój poprzedni post to może znajdzie takie znaczek ;) który wszystko wyjaśnia. Proponuję zeby mod usunął ostatnią rozmowę na temat ustawka bądź nie.

Quoted

szymek^^ napisał

tyle z mojej strony

Nikt nic nikomu nie zabiera, bitwa znajdzie się tutaj tylko nie w tym miejscu gdzie niektórzy chcą. GF ma z tym tyle wspólnego co Jaś i Małgosia do Gumisiów. Regulamin był układany przez Polski Team. Pokaż mi gdzie regulamin mówi że tak walka jest SOLO, bo ja widzę takie coś:

Quoted

A że bitwa na 100% przekracza próg ACS to jest to po prostu ACS.

dla mnie, ACS bylby wtedy - gdyby obroncy poniesli mniejsze straty. W tej bitwie to jednak Milf SOLO (sam) rozwalil agresorow, wiec czemu mialo by to byc zaliczone pod ACS ?
u18- 32xST ~~40.588% średnio 1268% na rw

-Tomek-

Natchniony

• "-Tomek-" is male

Date of registration: 28 Dec 06

Zawód: Badacz Papug

• Send private message

1,019

Sunday, 16 December 2007, 19:42

Trzeba sobie opowiedzieć na kilka podstawowych pytań
Kto wygrał bitwę? - Sądząc po stratach - Milf
Czy zwycięzca leciał SOLO? - Tak, więc nie był to ACS

Sprawa wydaje mi sie prosta

Quoted

W sumie nie wiem po co to cytujesz skoro to dotyczy progów % ale skoro chcesz to oceniać w tych kategoriach to i tak wychodzi, że bitwa była solo

<: Piłem piwo ze Stillą <:

This post has been edited 1 times, last edit by "-Tomek-" (16 Dec 2007, 19:46)

kris kelvin

Zbanowany

• "kris kelvin" has been banned

Date of registration: 15 Mar 05

• Send private message

1,020

Sunday, 16 December 2007, 19:49

Generalnie to trochę dziwne dywagacje.
Solo to jest 1 vs. 1.
Ja rozumiem, że zaliczmy do solo ACS gdzie oprócz agresora leciało 3 kumpli, każdy jedną sondą, ale tutaj?
Można tę bitwę wpisać gdzie tylko chcecie, ale największym starciem solo dla każdego kto ma choć trochę oleju w głowie będzie starcie Wesołego Romka.
Jedna flota kontra druga.

Masz zdrowie kredek :D