![]() ![]() ![]() ![]() |
Gra: Wersja 3.1.2 online Gra: Rozstrzygnięcie konkursu na nazwy punktów honoru Gra: Wersja 4.0 - pierwsze informacje Mistrzostwa Ogame: Oficjalne wyniki |

This post has been edited 1 times, last edit by "neo1991" (26 Sep 2007, 19:31)

This post has been edited 1 times, last edit by "Uber Borat" (1 Oct 2007, 18:42)
This post has been edited 2 times, last edit by "Kardynał Inkwizytor" (16 Oct 2007, 22:47)
Quoted
Ripper (Imp) napisał(a)
A dlaczego to:
02.10.2007
6. Skrzypek i Assassin Prospero vs. Dziukos 11436% U24
Dalej jest nr 6? Obrońca przyznał się publicznie na forum że sprzedał konto imć Prosperowi- który zresztą nie pierwszy raz kupił konto.
Bitwa była ustawiona.
To link:
Dziukos- Przepraszam

Quoted
Zlodziej Dusz napisał(a)
Wyleczylismy Się z Nalogu ................... 23.524% uni 35![]()
terapeutom powo w realu![]()
Nie ten temat niestety

Quoted
Borus napisał(a)
Co prawda to RW nie ma "wielkiego procentu" ale wydaje mi ze zasluguje na jakies wyroznienie. Czemu? Poniewaz jest to chyba jedne z niewielu RW o tak duzym procencie przy stratach agresora zerowych. Tzn jedna sonda spadla ale to prawie nic.
Borus [T.F.] & moher + mr13 + PabloLX [Shadows] vs Rubio Okrutnik [PIRACI] 1825% PERFECT + 373% WAR!
wiec to sie nie nadaje nawet do tego co piszesz.
Quoted
Wygly napisał(a)
dla mnie ten link powyzej to zadna chluba, dla mnie to wstyd a wy sie nim jeszcze chwalicie na top10 Ogame.pl eeeh zal.pl
mam pytanie,
czy za rok moze dwa (gdy ST u50 beda wystarczajaco wysokie procentowo) beda sie liczyc do tego dzialu ?
bo tam dzieje sie wszystko x2 szybciej(speeduni) wiec za kilka lat cala lista zlomowan moze nalezec tylko do tej uni. czekam na sensowna i zarazem wyczerpujaca odpowiedz..
pozdrawiam
Wygly

This post has been edited 1 times, last edit by "Skrzypek 1" (23 Nov 2007, 18:14)
Quoted
Skrzypek 1 napisał(a)
czemu ta bitwa znikła z TOP10 ??? Czyżby jakies wybiórcze traktowanie!!
Skrzypek i Assassin Prospero [ZF] vs. Dziukos [N_I] - 11436.02%
Quoted
Kardynał Inkwizytor napisał(a)
A dlaczego to:
02.10.2007
6. Skrzypek i Assassin Prospero vs. Dziukos 11436% U24
Dalej jest nr 6? Obrońca przyznał się publicznie na forum że sprzedał konto imć Prosperowi- który zresztą nie pierwszy raz kupił konto.
Bitwa była ustawiona.
To link:
Dziukos- Przepraszam

This post has been edited 1 times, last edit by "Fenwind" (26 Nov 2007, 6:56)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH