![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Quoted
_Lorak_ napisał(a)
Kiepski kandydat na autora tematu ;/ bardzo rzadko aktualizowany temat.
Quoted
01.05.2006 07:20

Quoted
_Lorak_ napisał(a)
Quoted
Wtedy byla ostatnia aktualizacja czyli nie bardzo 4dni temu kiedy neta nie miales. Skoro zalozyles taki temat gdzie napewno bardzo duzo ludzi zaglada mogl bys robic czesciej aktualizacje niz raz na miesiac. Jak Ci to rybka to nie wiem po co go zakladales.
Co do mojej inteligencji nie znasz mnie, nie rozmawiales ze mna, nawet nie grales wiec nie oceniaj prosze.
Nie bede wiecej pisal postow nie na temat wiec jesli masz jakies uwagi do mnie napisz PW.
Quoted
HunterPL napisał(a)
Quoted
_Lorak_ napisał(a)
Quoted
Wtedy byla ostatnia aktualizacja czyli nie bardzo 4dni temu kiedy neta nie miales. Skoro zalozyles taki temat gdzie napewno bardzo duzo ludzi zaglada mogl bys robic czesciej aktualizacje niz raz na miesiac. Jak Ci to rybka to nie wiem po co go zakladales.
Co do mojej inteligencji nie znasz mnie, nie rozmawiales ze mna, nawet nie grales wiec nie oceniaj prosze.
Nie bede wiecej pisal postow nie na temat wiec jesli masz jakies uwagi do mnie napisz PW.
A myślisz że co ??? Codziennie jest jakaś walka do top 10 ???
I nie wiem żeby komuś sie chciało oglądac ST 41 universów.
A i jeszcze coś temat widnieje w KAŻDYM ST więc jak ktoś chce by jego walka była w top to pisze do kredka na PW i podaje link![]()

Quoted
_Lorak_ napisał(a)
Quoted

. Miło się rozmawia...ale teraz to ja tez juz zapraszam na PRV 
This post has been edited 1 times, last edit by "kredek_" (18 May 2006, 18:10)
This post has been edited 1 times, last edit by "Melkor-MZ-uni2" (25 May 2006, 11:39)
Quoted
Renegate napisał(a)
Przeoczyłeś bitwę 24 k % na moona. RekordPOlski![]()
Kredek nie ma chyba calleegoo dnia zeby tylko na forum siedziec
Jestem pewnien ze wkrotce doda te 2 ataki z ST U7 
Quoted
S Jacko napisał(a)
Takie rekordy nie powinny być uznawane, albo stwórzcie trzecią kategorię na ustawki. To praktycznie zamyka drogę dla normalnych graczy, bo zaraz znajdą się naśladowcy i w rekordach będą same ustawki.
a ze niektorzy grali nawet 14 miechow, to gra juz ich chyba znuzyla
Quoted
Einstein powiedzial:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć do tej pierwszej istnieją jeszcze watpliwości.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH