![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Quoted
el Capitano napisał(a)
Quoted
Gordon_Freeman napisał(a)
Quoted
Ainn napisał(a)
Widze, ze juz daliscie moja bitewke. W srodku dedykacja dla calego U1. Bardzo dobrze was wspominam chociaz duzo sie dzialo tutaj na u1
Mam nadzieje, ze ST bedzie w rekordach ogame, statki nie strzelaja przeceiz 2 razy szybciej![]()
ale całe u50 idzie 2x szybciej od innych uni... i im dłużej będziemy grac tym większą przewagę będzie zdobywac u50 i w końcu większosc RW w top10 bedzie z u50... a to by było do bani![]()
A gdzie widzisz sprawiedliwość w tym, by porównywać bitwy z u1 z bitwami na u59 ? Ten temat aż kipie od niesprawiedliwości. Jak można porównywać uniwersa, które powstały w innym terminie ?

Quoted
Quoted
el Capitano napisał(a)
Quoted
Quoted
Ainn napisał(a)
Widze, ze juz daliscie moja bitewke. W srodku dedykacja dla calego U1. Bardzo dobrze was wspominam chociaz duzo sie dzialo tutaj na u1
Mam nadzieje, ze ST bedzie w rekordach ogame, statki nie strzelaja przeceiz 2 razy szybciej![]()
ale całe u50 idzie 2x szybciej od innych uni... i im dłużej będziemy grac tym większą przewagę będzie zdobywac u50 i w końcu większosc RW w top10 bedzie z u50... a to by było do bani![]()
A gdzie widzisz sprawiedliwość w tym, by porównywać bitwy z u1 z bitwami na u59 ? Ten temat aż kipie od niesprawiedliwości. Jak można porównywać uniwersa, które powstały w innym terminie ?
słaby argument... bo u1 i u59 są takimi samymi uni tylko, ze w innym wieku... pozatym uni w miare upływu czasu stają się podobne... a u50 nigdy nie będzie takie jak inne... bo za 2-3 lata będzie miało bardzo dużąprzewage nad normalnymi i dużo większa niż np. u1 nad u59![]()
Też myśle, że osobne top10 dla u50 będzie najlepszym rozwiązaniem.
Quoted
Smog napisał(a)
To w konu liczy sie ten ST do najwiekszych acsa czy nie? To co ze jest 2 razy szybciej, ale uniwersum to uniwersum... a uni 60 to bedzie po roku beda wszystkie ST top 10 pewnie wlasnie na tym uni 60
debris to 60% xD
jak cos znajde to wkleje jakis ST![]()

Quoted
remus^ napisał(a)
rafal5 & KALIBER & Wybraniec 7 & teddyB & Voldemort [KOMORNIC] vs. chris delta [TRON] - 11.804,39 %
proszę się zapoznać

Quoted
lazik17 napisał(a)
po co robic osobne statystyki dla 50 uni skoro mozesz je zobaczyc na 50 uni...

Quoted
JarlaxlE napisał(a)
Quoted
lazik17 napisał(a)
po co robic osobne statystyki dla 50 uni skoro mozesz je zobaczyc na 50 uni...
Idąc tą logiką, może zadajmy sobie pytanie. Po co robić Top10 ST OGame.pl, skoro możesz przeglądnąć topki poszczególnych uni? Głupia logika![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "King Crimson" (2 Jun 2008, 18:47)
Quoted
JarlaxlE napisał(a)
Idąc tą logiką, może zadajmy sobie pytanie. Po co robić Top10 ST OGame.pl, skoro możesz przeglądnąć topki poszczególnych uni? Głupia logika![]()
Quoted
U13 & U60 & U25 - OFF
This post has been edited 1 times, last edit by "LydaTheGreat" (5 Jun 2008, 16:17)
Quoted
adamos13 napisał(a)
fajne rw sa ale mnie jedna rzecz przykuła uwagę:
4. Milfus vs. Rayan & Dark Avenger & SRATATATA & MPower 22317% U18
TO JEST SOLO BO WYGRAł Milfus![]()

Quoted
Quoted
adamos13 napisał(a)
fajne rw sa ale mnie jedna rzecz przykuła uwagę:
4. Milfus vs. Rayan & Dark Avenger & SRATATATA & MPower 22317% U18
TO JEST SOLO BO WYGRAł Milfus![]()
ktoś go uderzy czy ja mam to zrobic?![]()

Quoted
Próg SOLO stosujemy gdy:
- zwycięzcą jest pojedynczy agresor
- zwycięzcą jest pojedynczy obrońca

This post has been edited 1 times, last edit by "Ariel Szary" (6 Jun 2008, 14:31)

This post has been edited 2 times, last edit by "King Crimson" (5 Jun 2008, 23:58)
This post has been edited 1 times, last edit by "Boss" (6 Jun 2008, 14:16)
Quoted
Ariel Szary napisał(a)
edit do ponizej
GF przewiduje podzial st na dwa rodzaje starc:
solo i acs
dlatego nie przestane sie dziwic, ze autor
wprowadzil wlasna klasyfikacje 1vs1,
no chyba, ze chcial byc oryginalny![]()

Quoted
This post has been edited 1 times, last edit by "Habab" (3 Jul 2008, 23:03)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH