![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Quoted
MASaKrA_Domingo napisał(a)
Istenieje sposob by zlapac flote lecaca z moona na moona.

Quoted
krałczer napisał(a)
Ty masz tylko 3, ktore warto pokazac? Jak mi przykro![]()

Quoted
gracz u27 napisał(a)
King Crimson
jak fajnie se po nabijać posty co nie?
ile w tym temacie już sobie nabiłeś?

This post has been edited 3 times, last edit by "King Crimson" (19 Dec 2007, 18:58)
Quoted
Muchomorek napisał(a)
Quoted
Milfus napisał(a)
grzecznie prosze o wywalenie walki o ktorej tutaj mowa z rankungu ACS.
bitwy nie ma i tyle.
Pozdro![]()
no bo trzeba ją wstawić do starć SOLO
SOLO czy ACS
Milfus jeszcze raz graty![]()
Poza tym zdania nawet w teamie sa podzielone
Teamowcy, ktorzy grali kiedys w ogame na wysokim poziomie powiedza, ze jest to ACS. Gora, ktora od 2 lat nie gra w ogole napisze ze to SOLO bo sie nie zna w ogole 
This post has been edited 1 times, last edit by "(L)-=TOM=-(L)" (19 Dec 2007, 19:37)
This post has been edited 1 times, last edit by "Bubu" (19 Dec 2007, 19:58)

A jeśli Agresor wpadnie w pułapkę i nic z niego nie zostanie, to już nie jest ACS?
Quoted
Captain John Koval napisał(a)
Skoro już chyba wszyscy spamerzy jak i nie, się tu wypowiedzieli na temat bitwy to i ja coś dodam:
Według mnie jak sama nazwa ACS nam mówi jest to Atak Związku, czyli kilku osób, w tym przypadku agresor jest tylko jeden, a obrońców jest kilku, skoro tak to może zróbcie by było śmiesznie coś takiego jak OCS czyli obrona związku, wtedy wszystko będzie jasne! ACS jest tylko wtedy gdy atakuje kilku, a że w przypadku Milfa, który atakował sam, nie może być ACSa, to obrońców było kilku, po których już nie wspominam zostało nie wiele, więc jest to bitwa SOLO!!
P.S. Prosił bym jakiegoś GO czy tam moderatora, o uprzątnijcie tego tematu i napisaniu dużymi widocznymi literami do czego się bitwa zalicza. Pozdrawiam Bubu![]()
Quoted
Ariel SzaryJak Cruella powie ze Mikołaj istnieje i pochodzi z Jamajki to pewnie też będzie prawdą, co nie?
Jak sam widzisz i jak crouch3r pisze zdania w Teamie się podzielone. Jak myślisz kto ma racje? Teamowcy którzy o grze tyle wiedzą co zeszłoroczny śnieg(by crouch3r) czy ta druga strona która zna się na rzeczy? [
ale nie pochwalam, zeby swoim autorytetem podwazal autorytet swoich kolegow z teamu. 
This post has been edited 2 times, last edit by "Ariel Szary" (19 Dec 2007, 22:33)
Quoted
Ariel Szary napisał(a)
Kredek
Tak sie sklada, ze gralismy z Croucherem w jednym soju i wiem, ze jest zajedwabistwym zlomiarzem, oraz ojcem wszystkich pancernikow na u3ale nie pochwalam, zeby swoim autorytetem podwazal autorytet swoich kolegow z teamu.
Dla mnie te argumenty sa slabe, w przeciwienstwie do tego co pisaly i Cruella i Abnega i co ja tez interpretuje w ten sposob:
wygrane rw w ACS jest wtedy jesli wygrala ekipa, a jesli ekipa zostala pokonana przez jedna osobe, to jest to rekord solowy
szkoda, ze nie chcesz sie przyznac, iz masz podzial topowych rw
nie przystajacy do dzisiejszych realiow ogame, bo
1vs1 ewidentnie mentalnie zatrzymalo Cie w epoce preacsowej
Quoted
MASaKrA_Domingo napisał(a)
tylko nei zaznaczyl croucher jednego - to wlasnie gora pisala ( a wiec po prostu rzecz ujmujac - ustalala ) regulamin. Skoro "gora" stwierdza, iz starcie zalicza sie do solo, to sadze ze tez tak powinno byc.
Ps- od odwolan GA nie ma odwolan![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "JohnnyOprawca" (19 Dec 2007, 22:53)
Quoted
Johnny Knoxville napisał(a)
tak jak ktos napisal kredek zrobil to zestawienie i okreslil 1vs1 (po co/dlaczeego?) nie wiadomo

Quoted
ale najwidoczniej nic sie nie zmieni w tym temacie

Quoted
milf gratki top.1 solo og
Quoted
edit: podsumowanie
acs to nie jest -- fakt
ustawka to nie jest -- bo coz milf lecial w ciemno i mielismy do czynienia z walka o zlom
obroncy zlamili strasznie to fakt
top1 solo og. dla mnie fakt

Quoted
Abnega napisał(a)
Odnosnie zaś tematu kredka. Kredek załozył topke 1vs1 (dwoch graczy w starciu) i topke, gdzie w bitwie jest ponad dwoch graczy. (...) To czy mnie sie podoba taka segregacja, czy nie, to nieco inna sprawa, jednakze jesli zostały takie przjete w tym temacie zasady i tak dlugo funkcjonoowały to nie chce takze teraz nagle wywracac wszystkiego do gory nogami.
Quoted
heh kiki dla wielu (przynajmniej wczesniej spotykalem takie sytuacje) zniszczenie samemu flot lecacych acs nie bylo kwalifikowane do acs, stad i inny prog by nie bylo poszkodowania gracza ktory wygral walke walczac solo
popieram tu calkowicie stanowisko abnegi i masakry
macie mgliste zasady 1 sonda ponoc acsu nie czyni, mimo tego ze wedlog waszego rozumowania jest to walka laczona typu a+b
bronicie sie tym ze no jakas tam flota musi byc wieksza(ta dolaczona ale nie piszecie jak wielka proporcjonalnie)
no coz to przypomina dzialanie wyroczni i tych argumentow nie obalicie poprostu musielibyscie wytyczyc nowe punkty dla waszych zasad
a co do tego ze wczesniej sie nikt nie czepial --odpowiem krotko nie byl takiej potrzeby bitwy tego typu kwalifikowane jako starcia solo sa niezwykle rzadki (z regoly wystepuja obronne)
tych argumentow nie obalicie i te argumenty pokazuja tylko ze zasady kredka sa na piasku pisane. Jeśli było wielu którzy widzieli różnicę tą, to gdzie się wcześniej podziewali?
albo takie ktore mozna dopisac do zaistnialej sytuacji
w realu nazywa sie to amatorszczyzna
This post has been edited 1 times, last edit by "kredek_" (20 Dec 2007, 6:38)
Quoted
jezeli gracz A zaatakuje gracza B, który zjednoczy swoją flote w celu obrony z graczami C,D,.. (A vs B+C+..+F) to w przypadku jeżeli mniejsze straty poniesie gracz A, stosujemy próg 'solo'

Quoted
kredek_ napisał(a)
Quoted
ciach
Dla wielu czytanie ze zrozumienie i odróżnienie 1 od wszystkich innych liczb to nie czarna magia.
Zasady nie są mgliste, tylko czyste i klarowne: albo jedno albo drugie, nie ma pół na pół.
No to dolaczona jedna sonda czyni ACS czy nie? odrzoniam 1 od wszystkich innych liczb i wg Twoich kryteriow bedzie to jak najbardziej ACS
Czemu nie było takiej potrzeby? W tym temacie też była jedna bitwa gdzie jedna osoba zezłomowała na raz więcej niż 1 osobę. Czyli że tamto to już było ACS a bitwa Milfa to już SOLO?Nie pamietam tamtej bitwy, ale sadze, ze zareagowalbym podobnie jak teraz
Moze i moje zasady są pisane na piasku, ale działają od początku wprowadzenia ACS i jak do tej pory nie było z nimi problemu.

This post has been edited 3 times, last edit by "Ariel Szary" (21 Dec 2007, 0:17)
Quoted
"MILFUS WYGRAŁ Z GOSTKAMI KTÓRZY ZROBILI ACS'a, ON SAM czyli SOLO"
Pozdrawiam 
This post has been edited 1 times, last edit by "Rising" (24 Dec 2007, 4:11)

Quoted
Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni.
Ex Player. Ex Man.
Quoted
the lama napisał(a)
regulamin ST wyraznie mowi
- jezeli gracz A zaatakuje gracza B, który zjednoczy swoją flote w celu obrony z graczami C,D,.. (A vs B+C+..+F) to w przypadku jeżeli mniejsze straty poniesie gracz A, stosujemy próg 'solo'
wiec nie wiem dlaczego autor wpisal to do ACS

This post has been edited 2 times, last edit by "King Crimson" (24 Dec 2007, 14:11)

This post has been edited 1 times, last edit by "Ariel Szary" (24 Dec 2007, 15:16)
Quoted
King Crimson napisał(a)
Croucher - nie ma sensu sie z nimi kłócić, ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
To tak jakby mówić: nawaliłem sam 4 przedszkolakom, jestem pro i mogę się równać z tym kto nawalił w pojedynkę Tysonowi, albo Pudzianowi, bo te przedszkolaki ważyły w sumie tyle samo co TYSON!!!
chyba jest różnica co? DZIECI?

![:]](wcf/images/smilies/m_smile.gif)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH