You are not logged in.

King Crimson

Potrójny As

• "King Crimson" is male

Date of registration: 9 Jul 06

Zawód: Uczeń

• Send private message

1,141

Wednesday, 19 December 2007, 18:51

Quoted

MASaKrA_Domingo napisał(a)
Istenieje sposob by zlapac flote lecaca z moona na moona.

Nie piszę o tym sposobie FS. Mówię o sposobie, że ktoś puszcza fake, fake zbiera PZ, x<50 sekund dolatuje flota na to PZ, nic nie zbiera, bo PZ jest wyczyszczone przez fake i tak dostaje 3s na reakcje :>

Quoted

krałczer napisał(a)
Ty masz tylko 3, ktore warto pokazac? Jak mi przykro ]:-D

nie tylko 3, wiecej mi sie w sygnie nie zmieściło :D

Quoted

gracz u27 napisał(a)
King Crimson
jak fajnie se po nabijać posty co nie?
ile w tym temacie już sobie nabiłeś?

PO_NABIJAĆ to ja się mogę z Twojej ortografii, zezłomuj słownik to pogadamy :D

Poza tym wyszła ciekawa dyskusja :)
ST i % licza tylko Ci ktorzy fuksem je robia - to tak jakby liczyc kazdy nastepny dzien w pracy :D :D :D
3083% 2509% 2118%

This post has been edited 3 times, last edit by "King Crimson" (19 Dec 2007, 18:58)

crouch3r

Dawno emerytowany gracz ;-)

• "crouch3r" is male

Date of registration: 21 Apr 05

• Send private message

1,142

Wednesday, 19 December 2007, 19:14

Quoted

Muchomorek napisał(a)

Quoted

Milfus napisał(a)
grzecznie prosze o wywalenie walki o ktorej tutaj mowa z rankungu ACS.

bitwy nie ma i tyle.

Pozdro :)

no bo trzeba ją wstawić do starć SOLO ;)

SOLO czy ACS

Milfus jeszcze raz graty :]

Nie ma takiej rubryki :P Poza tym zdania nawet w teamie sa podzielone :D Teamowcy, ktorzy grali kiedys w ogame na wysokim poziomie powiedza, ze jest to ACS. Gora, ktora od 2 lat nie gra w ogole napisze ze to SOLO bo sie nie zna w ogole :D

Ot co.
All for FUN, all for RONIN!
"Wycięcie wroga w pień to droga strategii i nie ma potrzeby, aby ją długo i mądrze rozważać."
Top RW: 11841%, 8124%, 7551%, 7083%, 6235%
ilosc RW w ST: Uni12: 201, Inne: 46
Laczny % w ST Uni12: 215`126%

(L)-=TOM=-(L)

Nałogowiec

• "(L)-=TOM=-(L)" is male

Date of registration: 1 May 07

• Send private message

1,143

Wednesday, 19 December 2007, 19:36

King Crimson
jak fajnie se po nabijać posty co nie?
ile w tym temacie już sobie nabiłeś?

PO_NABIJAĆ to ja się mogę z Twojej ortografii, zezłomuj słownik to pogadamy :D

i kolejny post nabity brawo!
co z tego że błędu nie zrobiłem (w tym co napisałem) żadnego skoro King Crimson wie lepiej i musi mi wytknąć wyimaginowany prościej wymyślony błąd

zresztą Milfus ma rację
jak nie chce aby jego bitwa była w tym zestawieniu to niech jej nie będzie

This post has been edited 1 times, last edit by "(L)-=TOM=-(L)" (19 Dec 2007, 19:37)

Bubu

Fanatyk

• "Bubu" is male

Date of registration: 23 Feb 07

• Send private message

1,144

Wednesday, 19 December 2007, 19:55

Skoro już chyba wszyscy spamerzy jak i nie, się tu wypowiedzieli na temat bitwy to i ja coś dodam:

Według mnie jak sama nazwa ACS nam mówi jest to Atak Związku, czyli kilku osób, w tym przypadku agresor jest tylko jeden, a obrońców jest kilku, skoro tak to może zróbcie by było śmiesznie coś takiego jak OCS czyli obrona związku, wtedy wszystko będzie jasne! ACS jest tylko wtedy gdy atakuje kilku, a że w przypadku Milfa, który atakował sam, nie może być ACSa, to obrońców było kilku, po których już nie wspominam zostało nie wiele, więc jest to bitwa SOLO!!

P.S. Prosił bym jakiegoś GO czy tam moderatora, o uprzątnijcie tego tematu i napisaniu dużymi widocznymi literami do czego się bitwa zalicza. Pozdrawiam Bubu :)

This post has been edited 1 times, last edit by "Bubu" (19 Dec 2007, 19:58)

Ariel Szary

Legenda Ogame

• "Ariel Szary" is male

Date of registration: 3 Nov 05

Zawód: robie na drutach w skupie zlomu

• Send private message

1,145

Wednesday, 19 December 2007, 20:54

Milfus sluszna decyzja, skoro nie chcesz,
to rw powinno byc wycofane z tego prywatnego zestawienia
tym bardziej, ze nawet Cruella opowiedziala sie za zaliczeniem tego do st solowych
Blog o OGAME - minęły 2 lata i koniec

ST = 103 / 119.178 %
PB: acs - 8.944 % / solo - 4.150 %
top 2 KFZ ~ top 11 CŁST

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male
  • "kredek_" started this thread

Date of registration: 21 Feb 05

Zawód: Sprzedaję psychotropy

• Send private message

1,146

Wednesday, 19 December 2007, 21:38

Quoted

Captain John Koval napisał(a)
Skoro już chyba wszyscy spamerzy jak i nie, się tu wypowiedzieli na temat bitwy to i ja coś dodam:

Według mnie jak sama nazwa ACS nam mówi jest to Atak Związku, czyli kilku osób, w tym przypadku agresor jest tylko jeden, a obrońców jest kilku, skoro tak to może zróbcie by było śmiesznie coś takiego jak OCS czyli obrona związku, wtedy wszystko będzie jasne! ACS jest tylko wtedy gdy atakuje kilku, a że w przypadku Milfa, który atakował sam, nie może być ACSa, to obrońców było kilku, po których już nie wspominam zostało nie wiele, więc jest to bitwa SOLO!!

P.S. Prosił bym jakiegoś GO czy tam moderatora, o uprzątnijcie tego tematu i napisaniu dużymi widocznymi literami do czego się bitwa zalicza. Pozdrawiam Bubu :)
A jeśli Agresor wpadnie w pułapkę i nic z niego nie zostanie, to już nie jest ACS?

Ariel SzaryJak Cruella powie ze Mikołaj istnieje i pochodzi z Jamajki to pewnie też będzie prawdą, co nie?
Jak sam widzisz i jak crouch3r pisze zdania w Teamie się podzielone. Jak myślisz kto ma racje? Teamowcy którzy o grze tyle wiedzą co zeszłoroczny śnieg(by crouch3r) czy ta druga strona która zna się na rzeczy?

Ariel Szary

Legenda Ogame

• "Ariel Szary" is male

• Send private message

1,147

Wednesday, 19 December 2007, 21:54

Quoted

Ariel SzaryJak Cruella powie ze Mikołaj istnieje i pochodzi z Jamajki to pewnie też będzie prawdą, co nie?
Jak sam widzisz i jak crouch3r pisze zdania w Teamie się podzielone. Jak myślisz kto ma racje? Teamowcy którzy o grze tyle wiedzą co zeszłoroczny śnieg(by crouch3r) czy ta druga strona która zna się na rzeczy? [

Kredek
Tak sie sklada, ze gralismy z Croucherem w jednym soju i wiem, ze jest zajedwabistwym zlomiarzem, oraz ojcem wszystkich pancernikow na u3 :D ale nie pochwalam, zeby swoim autorytetem podwazal autorytet swoich kolegow z teamu.
Dla mnie te argumenty sa slabe, w przeciwienstwie do tego co pisaly i Cruella i Abnega i co ja tez interpretuje w ten sposob:
wygrane rw w ACS jest wtedy jesli wygrala ekipa, a jesli ekipa zostala pokonana przez jedna osobe, to jest to rekord solowy

szkoda, ze nie chcesz sie przyznac, iz masz podzial topowych rw
nie przystajacy do dzisiejszych realiow ogame, bo
1vs1 ewidentnie mentalnie zatrzymalo Cie w epoce preacsowej

ST = 103 / 119.178 %
top 2 KFZ ~ top 11 CŁST

This post has been edited 2 times, last edit by "Ariel Szary" (19 Dec 2007, 22:33)

MASaKrA_Domingo

Forumowy Imperator

• "MASaKrA_Domingo" is male

Date of registration: 10 May 06

Zawód: ex Komornik

• Send private message

1,148

Wednesday, 19 December 2007, 22:29

tylko nei zaznaczyl croucher jednego - to wlasnie gora pisala ( a wiec po prostu rzecz ujmujac - ustalala ) regulamin. Skoro "gora" stwierdza, iz starcie zalicza sie do solo, to sadze ze tez tak powinno byc.
Ps- od odwolan GA nie ma odwolan :D

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

1,149

Wednesday, 19 December 2007, 22:47

Quoted

Ariel Szary napisał(a)

Kredek
Tak sie sklada, ze gralismy z Croucherem w jednym soju i wiem, ze jest zajedwabistwym zlomiarzem, oraz ojcem wszystkich pancernikow na u3 :D ale nie pochwalam, zeby swoim autorytetem podwazal autorytet swoich kolegow z teamu.
Dla mnie te argumenty sa slabe, w przeciwienstwie do tego co pisaly i Cruella i Abnega i co ja tez interpretuje w ten sposob:
wygrane rw w ACS jest wtedy jesli wygrala ekipa, a jesli ekipa zostala pokonana przez jedna osobe, to jest to rekord solowy

szkoda, ze nie chcesz sie przyznac, iz masz podzial topowych rw
nie przystajacy do dzisiejszych realiow ogame, bo
1vs1 ewidentnie mentalnie zatrzymalo Cie w epoce preacsowej

Natomiast dla mnie argumenty Abnegi i Cruelli są słabe, moim zdaniem jest to błedne czytanie źle zapisanego regulaminu.
Ale do czego ja mam się przyznawać? Zawsze mówiłem ze u mnie jest albo 1vs1 albo ACS, więc nie wiem o co Ci chodzi. Moim zdaniem i nie tylko moim 1vs1 to jest najbardziej elitarna statystyka jaka może być w starciach.

Masakra dajmy przykład z życia jeśli Prezydent jest głową państwa to znaczy że zna się lepiej na Finansach i służbie zdrowia od ministrów tych że resortów?

• "JohnnyOprawca" is male

Date of registration: 16 May 06

• Send private message

1,150

Wednesday, 19 December 2007, 22:49

Quoted

MASaKrA_Domingo napisał(a)
tylko nei zaznaczyl croucher jednego - to wlasnie gora pisala ( a wiec po prostu rzecz ujmujac - ustalala ) regulamin. Skoro "gora" stwierdza, iz starcie zalicza sie do solo, to sadze ze tez tak powinno byc.
Ps- od odwolan GA nie ma odwolan :D

@masakra ja juz rozbilem sie o sciane na kilku stronach
tak jak ktos napisal kredek zrobil to zestawienie i okreslil 1vs1 (po co/dlaczeego?) nie wiadomo
jak ktos inny napisal to jego topic
jak napisal punitor bodajze kredek mial to prowadzic ze tak powiem z duchem regulaminu/adekwatnie co do tego co jest okreslone nie przez niego a przez no coz gore
ale najwidoczniej nic sie nie zmieni w tym temacie
milf gratki top.1 solo og

edit: podsumowanie
acs to nie jest -- fakt
ustawka to nie jest -- bo coz milf lecial w ciemno i mielismy do czynienia z walka o zlom
obroncy zlamili strasznie to fakt
top1 solo og. dla mnie fakt

This post has been edited 1 times, last edit by "JohnnyOprawca" (19 Dec 2007, 22:53)

kiki-jiki

Zbanowany

• "kiki-jiki" has been banned

Date of registration: 3 Mar 06

• Send private message

1,151

Thursday, 20 December 2007, 0:04

Quoted

Johnny Knoxville napisał(a)
tak jak ktos napisal kredek zrobil to zestawienie i okreslil 1vs1 (po co/dlaczeego?) nie wiadomo

Skoro nie wiadomo to wytlumacze:
Dostanie sie do top 10 ogame.pl 1 vs 1 to wyznacznik mniej wiecej ponizszych rzeczy:
- poswieciles duzo czasu na dorobienie sie floty, ktora jest w stanie wykrecic duzy %
- znalazles kogos kto tez poswiecil duzo czasu na gre - wiec jest kojarzony przynajmniej na swoim uni.
- znalazles sposob / chwile na zezlomowanie gracza, ktory poswiecal / poswieca duzo czasu na gre.

Czyli jakas tam wypadkowa umiejetnosci / czasu / cierpliwosci / staran i specyfiki uni. Nie jest to statystyka: "zrobilismy akcje, ktora solo by sie nie odbyla" / "mialem paliwo i pozwolili mi sie dolaczyc" / "byl nie do ruszenia wiec polecielismy w 5" / "znalazlem zgrupowanie leszczy na dziwnym FSie i w nich wlecialem, a rozwalajac ich po kolei bym ich sfarmil ciezkim sprzetem". :)

Quoted

ale najwidoczniej nic sie nie zmieni w tym temacie

Oby ;)

Quoted

milf gratki top.1 solo og

:wtf: czekamy na temat

Quoted

edit: podsumowanie
acs to nie jest -- fakt
ustawka to nie jest -- bo coz milf lecial w ciemno i mielismy do czynienia z walka o zlom
obroncy zlamili strasznie to fakt
top1 solo og. dla mnie fakt

ACS to jest - obroncy widzac cala flote Milfa postanowili ze leca do konca, w walce uczestniczylo wiecej niz 2 osoby, bitwa przed wprowadzeniem ACSa nie mialaby takiej postaci.
Z reszta sie zgodze. Na szczescie sa ludzie ktorzy jeszcze dostrzegaja roznice miedzy 1 vs 1 a SOLOwym zwyciestwem. Swoja droga musze pogratulowac Milfowi skilla - jednym ruchem wyluskal tyle lamek - 4 na moonie i mnostwo na forum :lol:

Kredek - dopisz sobie do tematu:

Quoted

Abnega napisał(a)
Odnosnie zaś tematu kredka. Kredek załozył topke 1vs1 (dwoch graczy w starciu) i topke, gdzie w bitwie jest ponad dwoch graczy. (...) To czy mnie sie podoba taka segregacja, czy nie, to nieco inna sprawa :] , jednakze jesli zostały takie przjete w tym temacie zasady i tak dlugo funkcjonoowały to nie chce takze teraz nagle wywracac wszystkiego do gory nogami.

bo sie nigdy nie skonczy :D

• Send private message

1,152

Thursday, 20 December 2007, 0:40

heh kiki dla wielu (przynajmniej wczesniej spotykalem takie sytuacje) zniszczenie samemu flot lecacych acs nie bylo kwalifikowane do acs, stad i inny prog by nie bylo poszkodowania gracza ktory wygral walke walczac solo
popieram tu calkowicie stanowisko abnegi i masakry

macie mgliste zasady 1 sonda ponoc acsu nie czyni, mimo tego ze wedlog waszego rozumowania jest to walka laczona typu a+b
bronicie sie tym ze no jakas tam flota musi byc wieksza(ta dolaczona ale nie piszecie jak wielka proporcjonalnie)
no coz to przypomina dzialanie wyroczni i tych argumentow nie obalicie poprostu musielibyscie wytyczyc nowe punkty dla waszych zasad
a co do tego ze wczesniej sie nikt nie czepial --odpowiem krotko nie byl takiej potrzeby bitwy tego typu kwalifikowane jako starcia solo sa niezwykle rzadki (z regoly wystepuja obronne)

tych argumentow nie obalicie i te argumenty pokazuja tylko ze zasady kredka sa na piasku pisane
albo takie ktore mozna dopisac do zaistnialej sytuacji
w realu nazywa sie to amatorszczyzna

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

1,153

Thursday, 20 December 2007, 6:36

Quoted

heh kiki dla wielu (przynajmniej wczesniej spotykalem takie sytuacje) zniszczenie samemu flot lecacych acs nie bylo kwalifikowane do acs, stad i inny prog by nie bylo poszkodowania gracza ktory wygral walke walczac solo
popieram tu calkowicie stanowisko abnegi i masakry

macie mgliste zasady 1 sonda ponoc acsu nie czyni, mimo tego ze wedlog waszego rozumowania jest to walka laczona typu a+b
bronicie sie tym ze no jakas tam flota musi byc wieksza(ta dolaczona ale nie piszecie jak wielka proporcjonalnie)
no coz to przypomina dzialanie wyroczni i tych argumentow nie obalicie poprostu musielibyscie wytyczyc nowe punkty dla waszych zasad
a co do tego ze wczesniej sie nikt nie czepial --odpowiem krotko nie byl takiej potrzeby bitwy tego typu kwalifikowane jako starcia solo sa niezwykle rzadki (z regoly wystepuja obronne)

tych argumentow nie obalicie i te argumenty pokazuja tylko ze zasady kredka sa na piasku pisane. Jeśli było wielu którzy widzieli różnicę tą, to gdzie się wcześniej podziewali?
albo takie ktore mozna dopisac do zaistnialej sytuacji
w realu nazywa sie to amatorszczyzna

Dla wielu czytanie ze zrozumienie i odróżnienie 1 od wszystkich innych liczb to nie czarna magia.
Zasady nie są mgliste, tylko czyste i klarowne: albo jedno albo drugie, nie ma pół na pół.
Czemu nie było takiej potrzeby? W tym temacie też była jedna bitwa gdzie jedna osoba zezłomowała na raz więcej niż 1 osobę. Czyli że tamto to już było ACS a bitwa Milfa to już SOLO?
Moze i moje zasady są pisane na piasku, ale działają od początku wprowadzenia ACS i jak do tej pory nie było z nimi problemu.

This post has been edited 1 times, last edit by "kredek_" (20 Dec 2007, 6:38)

krzysiek

Pogromca Wszelkich Tematów

• "krzysiek" is male

Date of registration: 18 Sep 06

• Send private message

1,154

Thursday, 20 December 2007, 13:55

Quoted

jezeli gracz A zaatakuje gracza B, który zjednoczy swoją flote w celu obrony z graczami C,D,.. (A vs B+C+..+F) to w przypadku jeżeli mniejsze straty poniesie gracz A, stosujemy próg 'solo'

skoro taki jest regulamin w st to moim zdaniem st Milfa powinno być liczone jako solowe

STragan >> dedy-pedy >> gratki-szmatki
DID - Dissociative Identity Disorder
Sh&t (Sick & Destroy [Ogame])
CT (Calibra Team)

Piłem piwo z: Sokiem, Miodem, Pianą na 2 palce

Multi: krzysiek/krzyś

"Niektórzy są tak bardzo w tyle, że myślą, że prowadzą..."

MASaKrA_Domingo

Forumowy Imperator

• "MASaKrA_Domingo" is male

Date of registration: 10 May 06

Zawód: ex Komornik

• Send private message

1,155

Thursday, 20 December 2007, 14:30

Quoted

kredek_ napisał(a)

Quoted

ciach

Dla wielu czytanie ze zrozumienie i odróżnienie 1 od wszystkich innych liczb to nie czarna magia.
Zasady nie są mgliste, tylko czyste i klarowne: albo jedno albo drugie, nie ma pół na pół.

No to dolaczona jedna sonda czyni ACS czy nie? odrzoniam 1 od wszystkich innych liczb i wg Twoich kryteriow bedzie to jak najbardziej ACS
Czemu nie było takiej potrzeby? W tym temacie też była jedna bitwa gdzie jedna osoba zezłomowała na raz więcej niż 1 osobę. Czyli że tamto to już było ACS a bitwa Milfa to już SOLO?Nie pamietam tamtej bitwy, ale sadze, ze zareagowalbym podobnie jak teraz
Moze i moje zasady są pisane na piasku, ale działają od początku wprowadzenia ACS i jak do tej pory nie było z nimi problemu.

Ariel Szary

Legenda Ogame

• "Ariel Szary" is male

• Send private message

1,156

Thursday, 20 December 2007, 14:38

moze skonczmy juz ta dyskusje, niech Kredek poprosi Moda o zorganizowanie ankiety, ktora zdecyduje czy ma zmodyfikowac
swoj ranking czy zostawic tak jak jest
i zastosuje sie do woli wiekszosci
bo jak pisal prowadzi ten topik dla nas, a nie dla siebie :-/

MILFUS WYGRAŁ Z GOSTKAMI KTÓRZY ZROBILI ACS'a, ON SAM czyli SOLO

[URL=http://ogejm.bloog.pl/id,2733310,title,Kontrowersje-wokol-tematu-TOP-ST-OgamePL,index.html]KREDEK ZROB ANKIETE DOTYCZACA ZMIANY KWALIFIKACJI RW[/URL]

ST = 103 / 119.178 %
top 2 KFZ ~ top 11 CŁST

This post has been edited 3 times, last edit by "Ariel Szary" (21 Dec 2007, 0:17)

kiki-jiki

Zbanowany

• "kiki-jiki" has been banned

Date of registration: 3 Mar 06

• Send private message

1,157

Thursday, 20 December 2007, 21:50

Ja bym na miejscu kredka poprosil moda o wykasowanie spamu oprocz wypowiedzi Abnegi :)

kredek_

Łowca Największych Starć

• "kredek_" is male

• Send private message

1,158

Thursday, 20 December 2007, 21:54

A ja zrobię inaczej Życzę Wszystkim Wesołych Świąt :)

(L)-=TOM=-(L)

Nałogowiec

• "(L)-=TOM=-(L)" is male

Date of registration: 1 May 07

• Send private message

1,159

Thursday, 20 December 2007, 23:51

kredek_ :P
i na wzajem

i aby ci się temat dobrze prowadziło i aby spamu nie było :E

ale mi się powiedziało i zrymowało :D

piterman

Nałogowiec

• "piterman" is male

Date of registration: 13 Mar 06

• Send private message

Rising

Ten najgorszy... Zawsze... ^^

• Send private message

1,161

Monday, 24 December 2007, 4:09

Przeczytałem wszystkie posty w związku z Rw Milfusa. Po pierwsze, ciekawi mnie cytat:

Quoted

"MILFUS WYGRAŁ Z GOSTKAMI KTÓRZY ZROBILI ACS'a, ON SAM czyli SOLO"

Oni zrobili ACS, ale on już wygrał solo :> :dno:

1 vs 1 i tyle - pojęcie solo jest pojęciem umownym, mającym na celu określenie bitew takich jakie miały miejsce przed wprowadzeniem ACS'u. A to kto wygrał to inna sprawa. W końcu wynik bitwy nie może decydować o tym jakiego typu to bitwa, nie sądzicie ?

To był ACS, nie ma co do tego wątpliwości dla mnie żadnych - przed wejściem ACS'u tego RW by nie było.

I tyle ;) Pozdrawiam

Uni 21

Łącznie 78x w ST
Na sumę ~146.561%
Średnio ~1.879%/ST

ex-MODERATOR ST u20, u25, u26, u27, u41, u56.
ex-MODERATOR DiD u12, u20, u56.

This post has been edited 1 times, last edit by "Rising" (24 Dec 2007, 4:11)

Spider

Pogromca Wszelkich Tematów

• "Spider" is male

Date of registration: 12 Sep 06

Zawód: Pływak

• Send private message

1,162

Monday, 24 December 2007, 10:31

Heh ludzie skonczcie te sprzeczki.
Tam gdzie kredek dal ta bitwe tam pewnie bedzie :)
Ladny procent, zysk juz jednak mniejszy, ale chyba nie o to tam chodzilo
Graty Top 2 Acs

A i przy okazji gratki dla panow z U8. Ladny % ^^

WESOŁYCH ŚWIĄT

p.s. moj 1k post :D

Quoted

Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni.
Ex Player. Ex Man.

Fenwind

Legenda Forum

• "Fenwind" is male

Date of registration: 6 Mar 06

• Send private message

1,163

Monday, 24 December 2007, 13:02

A dla mnie to jest RW solo... poważnie ^^

Każda ze stron ma jakieś istotne argumenty... ofc :P Ale to SOLO... ankieta? Czemu nie :E

Pozdrawiam wszystkich i wesołych świąt ;)

the lama

Nałogowiec

Date of registration: 16 Nov 05

• Send private message

1,164

Monday, 24 December 2007, 13:58

regulamin ST wyraznie mowi

- jezeli gracz A zaatakuje gracza B, który zjednoczy swoją flote w celu obrony z graczami C,D,.. (A vs B+C+..+F) to w przypadku jeżeli mniejsze straty poniesie gracz A, stosujemy próg 'solo'

wiec nie wiem dlaczego autor wpisal to do ACS

crouch3r

Dawno emerytowany gracz ;-)

• "crouch3r" is male

Date of registration: 21 Apr 05

• Send private message

1,165

Monday, 24 December 2007, 14:08

Quoted

the lama napisał(a)
regulamin ST wyraznie mowi

- jezeli gracz A zaatakuje gracza B, który zjednoczy swoją flote w celu obrony z graczami C,D,.. (A vs B+C+..+F) to w przypadku jeżeli mniejsze straty poniesie gracz A, stosujemy próg 'solo'

wiec nie wiem dlaczego autor wpisal to do ACS

Bo jakbys nie nazywal sie "the lama" to bys czytal wszystkie posty w tym temacie i wiedzial czym sie rozni "prog" od "bitwa".
All for FUN, all for RONIN!
"Wycięcie wroga w pień to droga strategii i nie ma potrzeby, aby ją długo i mądrze rozważać."
Top RW: 11841%, 8124%, 7551%, 7083%, 6235%
ilosc RW w ST: Uni12: 201, Inne: 46
Laczny % w ST Uni12: 215`126%

King Crimson

Potrójny As

• "King Crimson" is male

Date of registration: 9 Jul 06

Zawód: Uczeń

• Send private message

1,166

Monday, 24 December 2007, 14:11

Croucher - nie ma sensu sie z nimi kłócić, ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

To tak jakby mówić: nawaliłem sam 4 przedszkolakom, jestem pro i mogę się równać z tym kto nawalił w pojedynkę Tysonowi, albo Pudzianowi, bo te przedszkolaki ważyły w sumie tyle samo co TYSON!!!

chyba jest różnica co? DZIECI?
ST i % licza tylko Ci ktorzy fuksem je robia - to tak jakby liczyc kazdy nastepny dzien w pracy :D :D :D
3083% 2509% 2118%

This post has been edited 2 times, last edit by "King Crimson" (24 Dec 2007, 14:11)

Ariel Szary

Legenda Ogame

• "Ariel Szary" is male

• Send private message

1,167

Monday, 24 December 2007, 15:15

splycasz King Crimson, choc sadzac po nicku, cos juz w zyciu niezlego poznales, chocby Epitafium ;)

ja obstaje przy swoim, powinna powstac ankieta,
niech ludzie zadecyduja
czy rw do solowek czy do acs :P

mam wrazenie, ze autor boi sie poddania opinii tych, dla ktorych rzekomo prowadzi ten temat :-/

ST = 103 / 119.178 %
top 2 KFZ ~ top 11 CŁST

This post has been edited 1 times, last edit by "Ariel Szary" (24 Dec 2007, 15:16)

• Send private message

1,168

Tuesday, 25 December 2007, 11:01

Quoted

King Crimson napisał(a)
Croucher - nie ma sensu sie z nimi kłócić, ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

To tak jakby mówić: nawaliłem sam 4 przedszkolakom, jestem pro i mogę się równać z tym kto nawalił w pojedynkę Tysonowi, albo Pudzianowi, bo te przedszkolaki ważyły w sumie tyle samo co TYSON!!!

chyba jest różnica co? DZIECI?

hehehe przeciez to nie jest zaden argument moze za jakis czas flota za 15kk zjedzie flotke za 5kk i co wtedy powiemy: ze pudzian wygral spacer farmera ze studentem informatyki:)
ludzie moze i piszecie czytajcie ze zrozumieniem, tylko brak wam logiki, nikt juz sie nie ustosunkuje do moich argumentow i nie napisze kiedy jest 1v1 a acs - t juz wam wykazalem ze nawet kredek nie wie kiedy :]

wiec kiedys ktos napisze ze zjechal flotke za 5kk i bylo to dla niego spluniecie bo ma top1 flote ogame i to nie bedzie dla niego starcie z tysonem tylko przelozenie przez kolano przedszkolaka z niezlym zyskiem i jdnoczesnie jaies tam top10 starc ogame pl

the lama

Nałogowiec

Date of registration: 16 Nov 05

• Send private message

1,169

Tuesday, 25 December 2007, 11:14

jałowy spór , jedni mówią tak drudzy inaczej i każdy ma troche racji

This post has been edited 2 times, last edit by "the lama" (25 Dec 2007, 11:31)

Lagmin00

Postępowy

• "Lagmin00" is male

Date of registration: 10 Aug 06

• Send private message

1,170

Tuesday, 25 December 2007, 19:00

Tylko Chuck Norris potrafi skoczyć na bandżi bez liny z 50 cm :P