![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe Uni: Uni Orion już w poniedziałek Gra: Wersja 4.0.3 |
Quoted
Original von Krogi
pomysl nie zly
michailov
mam pytanie JAKIM KU*** PRAWEM PRZYWLASZCZYLES SOBIE MOJEGO AWATARA ZROBIONEGO Z MOJEGO ZDJECIA ????
Prosba do osob odpowiedzialnych za to forum niech zalatwia te sprawe bo to po pierwsze naruszenie praw autorskich po drugie naruszenie prywatnosci
Jak dobrze trafisz to moze Cie nie wysmieja

Quoted
Original von Ainn
To ja tez sie poskarze, Duque wzial mojego diabelka i go w tego aniolka "wpycha" na swoim avatarze :wink:
Ainn Twoj diabelek jest jakis taki hmm.. zdechly
Oklaply ogonek, a mojemu to stoi do gory prawie jak na bacznosc 
Quoted
Original von Gabriel
a tu sa dzieci na tym forum, duque siejesz zgorszenie![]()
Quoted
Original von czachor
a powiedzcie mi dlaczego sa wycinane technologie w RW, skoro i tak pod kazdym statkiem jest zostawione jaka ma sile ataku, obrony i oslone? Taka mala ciekawostka![]()
Quoted
Original von Duque
Quoted
Original von czachor
a powiedzcie mi dlaczego sa wycinane technologie w RW, skoro i tak pod kazdym statkiem jest zostawione jaka ma sile ataku, obrony i oslone? Taka mala ciekawostka![]()
No bo gdybys byl bardziej domyslny to bys sie zorientowal ze podajac RW to tez powinno sie wyciachac ?
Quoted
Original von czachor
a powiedzcie mi (...)
Quoted
Original von czachor
No bo gdybys byl bardziej domyslny to bys sie zorientowal ze to pytanie bylo skierowane do tych, ktorzy wlasnie tego nie robia, a wicinaja jedynie technologie.
Quoted
Original von czachor
a powiedzcie mi (...)
Quoted
Original von Iron_Marcin
a dlaczego na zagranicznych ogame'ach nie trzeba zmieniać techów?
czy jesteśmy az tak zacofanym narodem, zeby sie wszystkiego wstdzic, nawet swoich technologii?
Wtedy bedzie conajmniej 2 razy wiecej
Quoted
Original von debesciakk
Wydaje mi sie, ze jeszcze do tego powinien byc rankiong TOP10 z calego ogame. Mysle ze ogame.de bylby faworytem, ale sadze, ze ogame.pl mialo by tu duzo do powiedzenia! Jestesmy absolutnym rekordem. Uwazam, ze zgranie na ogame.pl bedzie przydatne gdy bedziemy juz korzystac z Alliance Depot! To bedzie furrora, wtedy cale sojusze beda sie kosic i dopiero wtedy te ponad 1700% bedzie niczymWtedy bedzie conajmniej 2 razy wiecej
![]()
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH